amasra da günbatımı sizin resimleriniz kadar güzel değil ama uğrasıyoruz işte...
Burası da Amasra Tatilden yeni döndüm de
Resim çekmeyi seviyorum hatalarımı söylerseniz daha güzellerini çekmek için uğrasırım ilgilenenlere teşekkürler...
alttaki ufaklık çok tatlı,Allahım nazarlardan saklasın inşallah
makinayı sabitlemeyi anladım da enstantane yi yükseltmek nasıl oluyor iso ayarını mı yükselt demek istedin enstantane ayarı ve diğer ayarlar konusunda biraz daha açıklayacı bilgi verebilirsen memnun olurum
bu fotoğrafta gece çekimi ve flashsız arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
arkadaşlar Canon A-530 da panaromik fotoğraf çeken var mı? varsa foruma ekleyebilir mi foruma baktım kimse panaromik fotoğraf koymamış en azından bilgimiz olur
merhaba arkadaşlar ben de yeni aldım a530 gerçekten çok memnunum bir hafta oldu elimden bırakamıyorum aşağıda bir kaç foto var. hepsini kendim çektim altlarındaki link büyük hallerini gösteriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erman1071 -- 6 Ağustos 2006; 17:07:32 >
Arkadaşlar fotoları bu başlık içerisinde birkaç defa anlatıldığı şekilde thumbnail olarak verseniz de biz de sayfayı açarken bu kadar sıkıntı çekmesek ne kadar güzel olur, değil mi?
Çok güzel fotoğraflar. Su damlası fotoğraflarıda güzel taklit mi ediliyorum ne? Şaka şaka Erman1071 Akçay'ı özlemiştim fotoğraflar için teşekkürler.
Bunlarda benden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coustic -- 8 Ağustos 2006; 0:05:29 >
selam arkadaşlar
tekrar selam arkadaşlar. bu siteyi epey zamandır takip ediyorum.yazmış olduğunuz güzel yorumlar, cekmiş olduğunuz güzel fotoğraflar ve incelemelerim sonunda bende a540 aldım ve çok memnunum.çekmiş olduğum fotoları göndermeyi becerebilirsem, beğeninize sunacağım. inşallah beğenirsiniz.selamlar
arkadaşlar 1 saatlik uğraş sonunda fotoyu yollamayı başardım.bu ilk macro denemelerimden. CANON A540