Şimdi Ara

Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları... (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.003
Cevap
2
Favori
146.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    arkadaşlar bunları dün gece saat 1 den sonra çektim.
    M de estanteneyi 15'' fiyaframı f2.6 ve isoyu foto sırasına göre 100,800,200 aldım.
    Deklanşöre yarım bastığımda estantenenin ve diyaframın sağındaki
    değerin -+0 olmasına dikkat ettim. eğer bu değerlerin altında veya üstünde
    uyarı verdiği zaman isoyu arttırarak veya azaltarak -+0 olmasını sağladım.
    ha birde makineyi iyi sabitlemek gerekiyor.
     Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları...

• görüntü mükemmel
  • teşekkürler hasanyy.
  • Arkadaşlar bende artık 530 ailesine katıldım yalnız öğrenmek istediğim bir şey var neden video çekiminde 3dk sonra kayıt duruyor tekrar başlatmak zorunda kalıyorum bunun çaresi varmı 1 gb kingston sd kart kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkaskaya -- 13 Ağustos 2006; 15:16:12 >
  • arkadaşım standart çekim modunda çekersen hafıza kartı dolana kadar. ama kompakt çekimde çekersen 3dk. ile sınırlı. herhalde kompakta çekiyorsun.
  • Teşekkürler Sn Tayel
  • Arkadaşlar a530 hakkında bir kaç sorum olacak manuel modda çekimler sürekli karanlık çıkıyor sadece yakın planda flaşlı görüntü veriyor.birde otmatik çekimi nasıl yapacağım bilgilendiirirseniz sevinirim.
  • Rollin arkadaşım çok güzel bir fotoraf paylaştığınız için tşkler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: laleman

Rollin arkadaşım çok güzel bir fotoraf paylaştığınız için tşkler.

Esas ben teşekkür ederim ilgin ve cevabın için ama foto grçekten çok güzel çıktı

EDIT: Fotoyu Karşıyaka Sahilden çektim karsısı Alsancak Konak tarafı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoLLiN -- 15 Ağustos 2006; 13:23:57 >
  • rasim86, manuel modda resimlerin karanlık çıkıyorsa enstanteneyi düşürmen lazım 10'' , 13'' , 15''saniyeler gibi. ve buna bağlı olarak iso yuda ayarlaman gerekiyor. bunları yaparsan flaş kullanmana gerek kalmaz. ama makineyi iyi sabitlemen gerekiyor. birde otomatik çekimi func/set düğmesine bastıktan sonra soldaki menülerden 'motor hızı modu' na gelmelisin. orada saate benzer dairelerin içinde 10, 2 ve c yazar. ilki 10 sn gecikmeli, ikincisi 2 sn gecikmeli ve c de de çekim süresini ve çekim adedini kendin ayarlıyabilirsin.selamlar
    CANON A540
  • quote:

Orjinalden alıntı: RoLLiN

quote:

Orjinalden alıntı: laleman

Rollin arkadaşım çok güzel bir fotoraf paylaştığınız için tşkler.

Esas ben teşekkür ederim ilgin ve cevabın için ama foto grçekten çok güzel çıktı

EDIT: Fotoyu Karşıyaka Sahilden çektim karsısı Alsancak Konak tarafı

fotoraf makinalarından anlamıyorum fakat bilhassa manzara fotoraflarına hayranım ve bu topicin takipcisiyim

• Herkese selam buradaki incelemelerim sonucu Minton'dan vazgeçerek bu hafta sonu A530 aldım. Makinayı inceledikten sonra iyi bir seçim yaptığımı anladım açıkçası beklediğimden fazlası ile karşılaştım. Makro denemelerimden bir tanesinide ekledim yorumlarınızı bekliyorum.

Herkese bol fotograflı günler

http://depo.fotodak.com/foto/h/55/50/34/img0267.jpg.htm
  • canon a 540
    ilk damla çalışmam. saygılarımla...

http://depo.fotodak.com/foto/h/72/54/34/damla1.jpg.htm

• deltamm ve cornellius makinalarınız hayırlı olsun. ilk makro denemeleriniz güzel olmuş. güle güle kullanın. selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayel -- 17 Ağustos 2006; 13:35:58 >
  • Benim de bugün elime geçti A530, sizinkiler kadar sanatsal bişey değil ama manzarası güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tergener -- 17 Ağustos 2006; 18:01:08 >

• benim eller A 530

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLiKaratas -- 19 Ağustos 2006; 0:40:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLiKaratas

benim eller A 530

Geçmiş olsun. Biraz solgun görünüyor ellerin.

Edit: Yeni alanlara hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huhukomsu -- 19 Ağustos 2006; 0:42:01 >
  • Yeni alan arkadaşlara bende hayırlı olsun diyorum. Arkadaşlar lütfen resimleri eklerken thumbnail olarak ekleyin çünkü sayfanın yüklenmesi uzun sürüyor ve forum sayfasında o kadar büyük resim pek hoş durmuyor.

Bir de a530 kullanan arkadaşlara sorum olacaktı.
    Ben kırmızı göz giderme fonksiyonundan pek verim alamıyorum gece çektiğim çoğu resimde insanların gözleri kırmızı çıkıyor sizde de öyle mi?

Bugün bir a520 gördüm kasası kalite bakımından benim a530 10 basar.Kılıf kullanmama rağmen çok kolay çiziliyor. Moralim bozuldu
  • merhaba arkadaslar bende bir a530 kullanıcısıyım gece cekimlerinde sorun yaşıyorum.bir yere sabitlemden cekınce guzel fotolar olmuyor.ya bulanık cıkıyor yada renkler garip.bunu nasıl aşabilirim..bilen var mı
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.