Şimdi Ara

Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları... (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.003
Cevap
2
Favori
146.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • istek üzerine bu ankara fotoğrafını yeniden gönderiyorum. a540 gerçekten güzel bir makina...

Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları...
  • gerçekten hepsi de güzel fotolar sanatsal yaklaşımlar ve fotojenik içerikler görüyorum
    hele o çevre yolu köprüsünün altındaki kamyon
    sağ taraftaki tekli trafik lambasıda değişik bir hareket katmış fotoğrafa
    makro güller de bi harika . su damlalarının içindeki küçücük aynasal görüntüler bile süper
    portakal o portakal yokmu. sanki renk cümbüşü,kendimi portakal bahçesinde görmekten alamıyorum.
    duvar saati zamanın elimizden uçup gittiğini anlatan o harika alet. baştan sona sanat eseri. fotoğraflada ölümsüzleştirilmiş.
    ugk74 ne o kardeşim. öyle vinçlerin arkasında gün batımı. hiç beğenmedim. hiç bi şey anlatmıyor. haraket yok, fotoğraftaki konuyu anlatacak renk uyumu yok, gölgeleme seçimi yok.
  • Greennnn kardeş,

El alttaki gül resmini çok beğendim, harika.

slm- ismail
  • canon a530

• quote:

Orjinalden alıntı: rondo1194

ugk74 ne o kardeşim. öyle vinçlerin arkasında gün batımı. hiç beğenmedim. hiç bi şey anlatmıyor. haraket yok, fotoğraftaki konuyu anlatacak renk uyumu yok, gölgeleme seçimi yok.

Şaka yapıyorsun galiba.Yok gerçekten yorumun buysa sen fotoğrafçılıktan hiç anlamıyorsun güzel kardeşim. Forumdaki diğer başlıkları bir gez dolaş istersen ters ışık neye denirmiş!
    Yinede yorumun için sağol

Bu arada woop hoşgeldin,güzel bir kare galiba yakında o depolara çok ihtiyacımız olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugk1974 -- 18 Mayıs 2007; 23:22:23 >

• woop
    kardeş güzel resim çocuk biraz daha yakın olsaydı keşke
  • 540 larda şu kırmızı göz çıkmasa çok iyi olacak indoor çekimlerde...nasıl engellenecek bilen varmı..sizdede oluyomu ..
  • grckyzb
    çekim paraken makinanın ön tarafından kuvvetli bir kırmızı işik yanıyor, sende o tam çekim esnasında yanmıyormu.
    kırmızı gözü engelleyen o
    bende belli olmayacak kadar az kırmızı göz olayı oluşuyor.
    bilgine
  • arkadaşım evet oluyo bendede o ışık, ama genede az buçuk kırmızı göz görülüyor..neyse yapcak bişi yok..kompakt makinaların çoğunda hatta hepsinde bu kırmızı göz sıkıntısı var
  •  Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları...
  •  Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları...
  • 18 mayıs akşamı Denizli'de Delikliçınar Meydanı'nda NEV'in konseri sırasında çektim

• quote:

Orjinalden alıntı: rondo1194

gerçekten hepsi de güzel fotolar sanatsal yaklaşımlar ve fotojenik içerikler görüyorum
    hele o çevre yolu köprüsünün altındaki kamyon
    sağ taraftaki tekli trafik lambasıda değişik bir hareket katmış fotoğrafa
    makro güller de bi harika . su damlalarının içindeki küçücük aynasal görüntüler bile süper
    portakal o portakal yokmu. sanki renk cümbüşü,kendimi portakal bahçesinde görmekten alamıyorum.
    duvar saati zamanın elimizden uçup gittiğini anlatan o harika alet. baştan sona sanat eseri. fotoğraflada ölümsüzleştirilmiş.

+++++1
    Hocam harikasın
    hele o kamyon yokmu

• makinayı aldığı gibi o hevesle göndermiş arkadaşlar. kırıcı olmayalım lütfen...

yenilere de açıkca söyleyelim; özelliği olmayan fotoğraf göndermeyin arkadaşlar. sonuçta auto modda binlerce fotoğraf da çekseniz kendinizi geliştiremezsiniz. bol bol kurcalayın ayarları ve özelliği olan pozlar yakalamaya çalışın. sonuçta uğraşa uğraşa öğreneceksiniz...

bir de forumda bizim sayfaları baştan sona okuyun, pek çok şey öğreneceksiniz... bizler de öyle yapıyoruz... ustalara da saygılar...

• Aramızda çok bilmişler var maalesef İstediğimiz fotoğrafı çekeriz, istediğimiz gibi de yayınlarız. Hadi engel ol da göreyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [C_a_N_e_R] -- 22 Mayıs 2007; 3:09:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 10_ur

18 mayıs akşamı Denizli'de Delikliçınar Meydanı'nda NEV'in konseri sırasında çektim

Nasıl çektin gece bu kadar net, makineyi sabitlemişmiydin?

• eet cebimde çoğu zaman minik bir tripod taşıyorum.. genelde onunla yapıyorum gece çekimlerini
    yoksa sen de mutlaka bir tane al http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=95025&productid=bd48002 işte bu...
  • Ortamı germeyelim lütfen

quote:

Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Aramızda çok bilmişler var maalesef İstediğimiz fotoğrafı çekeriz, istediğimiz gibi de yayınlarız. Hadi engel ol da göreyim
  • a540 ım var..
    yaa bi ürlü istediğim netlikte çekemiyorum..full manuel ayarlarını heralde yapamıyorum..otomatik çekimde tamam çekiyoda, ben ööle bas çek istemiyorum , biraz bişeyler katayım yani atraksiyon yapiim diyorum ama olmuyo bi türlü..manuel ayarlarda neye dikkat edeeyim öncelikle ve özellikle sölesin valla sinir oldum...
    otomatik çekecek olduktan sora gider alırdım 200 ytl ye bi tane dandik çekerdim yaaa..ben istiyorumki biraz olaya katılayım..
    biri yardım ederse sevinirim, manuelde özellikle nelere dikkat edeyim..gündüz ve gece çekimlerinde.

teşeekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugk1974

reco99 fotoğraflarını küçülterek yüklersen sevinirim.Açılması çok uzun sürüyor.

Canon A530
    Maslak'ta günbatımı(4x optik zoom)

Gökdelenler(4x optik zoom)

10 nümeroo

• 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.