Şimdi Ara

Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları... (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.003
Cevap
2
Favori
146.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • taflan61, seni de tebrik ediyom güzel bir kare. hafif beyaz patlaması olmuş ama bence fotoğrafa ayrı bi hava katmış.

trabzondaysan çok şanslısın, çekecek bi sürü şey bulursun. ben oraya gidersen ilk işim, duvarlardan fışkıran karayemişleri çekmek olacak. kaldıysa tabi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: semb

quote:

Orjinalden alıntı: 10_ur
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 10_ur
    bu dan denizliye yandan bir kuşbakışı...

hemen önündeki (sanırım çit direği)nin üstünden çeksen daha iyi olcakmış gibime geliyor. gözüm hemen ona takıldı... bi de hafif sağ tarafa kadraj alsan gün batımının kızıllığı tam süper olacakmış...

bu nasıl dersin?

bu süper işte, sağdaki ağaçcık da tam olmuş. 10 numara veriyom sana...

• Dün gece 12:30 gibi emzirttik.. Nasıl ama?
     Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları...
  • havhavlar pek güzeller tabiki de ve anneleri de...
  •  Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları...
  • arkadaşlar nasıl yorumlarsınız resmi.Makineyi alalı epey oldu ama böyle çekimlerle uğraşmadım.Enstantane diyafram dengesi falan zor iş bunlar deneme daha iyilerini yparım inşallah.A540
  • quote:

Orjinalden alıntı: onurselcuk
    arkadaşlar nasıl yorumlarsınız resmi.Makineyi alalı epey oldu ama böyle çekimlerle uğraşmadım.Enstantane diyafram dengesi falan zor iş bunlar deneme daha iyilerini yparım inşallah.A540

onurselçuk, yukarıdaki fotoğrafın için tebrikler. devamını bekliyoruz.

ayarlarla uğraşmaktan korkma. denemeler yaptıkça makinanı daha da çok seveceksin...
  • begendiysen ne mutlu bana.İlk denemem diyebilirim fırsat bulduça kurcalayayım makineyi ben.iyi günler
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: onurselcuk
    arkadaşlar nasıl yorumlarsınız resmi.Makineyi alalı epey oldu ama böyle çekimlerle uğraşmadım.Enstantane diyafram dengesi falan zor iş bunlar deneme daha iyilerini yparım inşallah.A540

onurselçuk, yukarıdaki fotoğrafın için tebrikler. devamını bekliyoruz.

ayarlarla uğraşmaktan korkma. denemeler yaptıkça makinanı daha da çok seveceksin...

•  Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları...
  • Merhabalar ben Canon A540 almayı düşünüyorum.ilk defa bir dijital fotoğraf makinası alcam. Kullanan arkadaşlar, bu makine nasıl iyimidir Vga modunda iken saniyede 60 kare aldığını duydum,gece çekimlerini merak ediyorum ölü pixel durumu var mı,en fazla kaç gb lık kart kullanılır bunun gibi genel durum u nasıl, birde su altı kabıyla birlikte alcam su altı deneyimi olan arkadaşlar başka makinalarıda önerebilir Teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: burgata

Merhabalar ben Canon A540 almayı düşünüyorum.ilk defa bir dijital fotoğraf makinası alcam. Kullanan arkadaşlar, bu makine nasıl iyimidir Vga modunda iken saniyede 60 kare aldığını duydum,gece çekimlerini merak ediyorum ölü pixel durumu var mı,en fazla kaç gb lık kart kullanılır bunun gibi genel durum u nasıl, birde su altı kabıyla birlikte alcam su altı deneyimi olan arkadaşlar başka makinalarıda önerebilir Teşekkür ederim

Makine biraz seni yorar, fotoğrafçılığa ilk başlayanlar için gerçekten yorucu bir makinadır ama alışırsan memnun kalacağına emin ol.Gece çekimleri elde, her makinada kötü çıkar ama bir tripod kullanırsan hiç bir sorun olmaz..
    Gelelim ölü pixel durumuna, bu bütün makinalarda olabiliecek bişeydir.Makinayı alırken MUTLAKA çalıştıracaksın ki öyle belli olur.
    ben 1GB lik kart kullanıyorum ve bana fazlasıyla yetiyor ama bildiğim kadarıyla 2GB kartı kaldırıyor(ama maalesef yavaş oluyor)
    Sualtı kabı çok pahalı maalesef, eğer gerçek anlamda su altı çekimleri düşüneceksen olymposun bu aletlerine bak

http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=248&productid=bd93868#tablnk
    http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=248&productid=bd930001

koay gelsin

• Cevabın için çok teşekkür ederim 10_ur.Dediklerine baktım.Hepsi çok güzel kameralar.
  • evet
    arkadaşlar makinam canon a540
    bu güne kadar doğru dürüst resim eklemedim. Anlayacağınız şu fotoğraf çekim teknikleri ve diğer tüm bilgileri ordan burdan dh den araştırıp durdum.
    elimdede bu güne kadar çektiğim belki 5000 tane fotoğraf vardır. bir o kadarınıda begenmediğim için silmişimdir. Manzara yada hoşuma giden bir şeyi çekmek benim için önemli değil ben böyle düşünüyorum. Çekilen fotoğraf bi şeyler anlatmalı diye düşünüyorum. Yani ayrıntılar.
    böyle bir çalışmamı size göstermek istiyorum. Ama inanın bir çok çalışmamdan sadece bunu buraya koymaya layık gördüm.
    eksiklerim yada yanlış olan fazlalıklarım nelerdir bir yorumlarmısınız.

• Merhaba rondo 1194.Ben Canon A540 almayı düşünüyorum, daha önceden bir fotoğraf makinem olmadı ama fotoğraf çekmek ,bakmak,incelemeğe yatkınlığım vardır.ışık pozlanma estantene beni fazla ilgilendirmez açıkcası.Önceden siemens S65 cep telefonum ile fotoğraf çekmeye başlamıştım tabi botumda ıslanana kadar.. Fotoğrafınızda yeni nesli ve eski nesli bir arada olduğunu anlatmaya çalışmışsınız.Yeni nesil de eski neslin izinde ve yolunda büyüyecek,büyüdük çe erdemlenerek olgunlaşacak.
    Fotoğrafı çektiğiniz mekanda çok güzel.Hangi semt veyahut şehir merak ettim böyle güzel yeşillikler olunca sormadan edemedim. Herkeze iyi günler dilerim
  • oh ya
    nihayet bir yorum aldım.
    memleket aydın/kuyucak
    oralar hep yeşilliktir. ancak bu seneki kuraklık had safhada.
    bu çekimi siyah beyaz olarak düşünmüştüm ama küçüğün ojeleri ve elbisesinin kırmızı rengi anlatımda bir ifade yapmaz diye renkli yaptım.bastonun yıpranmış halide ufak bir detay
    teşekkürler,
  • Selam arkadaşlar..
    Sayenizde Canon A540 almaktan çok mutluyum.. Ürünü sizin sayenizde tanıdım ve aldım.. Yıllardır fotoğraf çekerim ama yine de hala amatörüm..
    Birkaç örnek, henüz manuel ayarlara giremedim..

'' Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e10'

Procedure or Function 'spInsertUpdateSession' expects parameter '@IP', which was not supplied.

D:\WWW\LOCAL\FORUM_DONANIMHABER_COM\HTTP\UPLOAD\../js/globalSessionFunction.asp, line 23 ''

Ama bir türlü yükleyemedim hep bu uyarıyı veriyor..

• Tamam dostum teşekkürler..
    Yorumlarınızı bekliyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: rondo1194

inşallah bu yorumuma kızmazsın

mantığını anladım ama bence olmamış. senden daha iyilerini bekliyoruz...

bu arada, o miniğin parmaklarına oje hiç yakışmamış... natürel bir kız çocuğu daha iyi olurdu.

• 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.