Şimdi Ara

Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları... (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.003
Cevap
2
Favori
146.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok yok kafam iyi diil de; bu aralar zaman da var makinayı daha çok kurcalıyom...
  •  Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları...

Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları...

3 Tane Macro Benden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLiKaratas -- 2 Haziran 2007; 21:31:47 >

• @aLiKaratas
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLiKaratas

burada böcek suda mı yürüyor anlamadım ama çok orijinal ve güzel bir fon olmuş, tebrikler...

• Güzel fotolar...
  • Selam Arkadaşlar
    Öncelikle Her birinize tek tek teşekkür ederim. Yaklaşık iki gün önce Canon A550 almaya karar vermiştim. Almadan önceki gece tesadüfn bu topiği gördüm ve inceledim. Anlatılanlar ışığında kendime Canon A540 aldım. İyiki varsınız yoksa çok büyük bir hata yapacakmışım.
    Bende anlatılan lar doğrultusunda bir iki çekim yaptım. Paylaşımlar arttıkça dah kaliteli sonuçlar alacağımı düşünüyorum. Yalnız çok komik bir soru sormam gerekyor maalesef. Elimde Türkçe klavuz olmasına rağmen fotoğraflara Tarih atıyamadım Acaba makinada böylebir özellik yokmu(Canon A540) ki sanmıyorum yoksa kalaslık bendemi

• selmlar eda fb sınıf arkadaşım.burda banlıymış şunu söylememi istedi,fotokritik diye bi sitade a530 la çektiği fotoğrafı günün fotoğrafı olmuş.

http://www.fotokritik.com/565587
  • selam neden a 550 almakla büyük hata yapmış olacağınızı düşündünüz. a 540'ta a 550 'ye göre ek özellikler yada çekim kalitesi farkı var mı ki?
    ayrıca a540'ta açık havada lcd ekranda görüntünün görülmediğini söylüyor bazı arkadaşlar. a530 ve a 550 modellerinde de durum böyle mi? bikaç gün içinde almayı düşünüyorum da bu konuda bilgisi olan varsa bi açıklama yapılabilir mi?
    teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patriyn -- 8 Haziran 2007; 17:23:25 >
  • Bu forumda A550 A540 birde Casionun bir modelinindi galiba karşılaştırılması vardı. Orada bu işin üstadları A550 nin sadece ticari amaçlı üretilen bir model olduğunu dile getiriyorlardı(megapiksel bakımından) ayrıca manuel mod gibi modlar A550 de yokmuş. Tabi hepsini anlatmam zzor burada aklıma gelenleri söyledim. Bence forumda aratıp o bahsettiğim topiği inceleyin.
    Şunuda belirteyim pek çok arkadaşımın akrabamın dijital kameraları ile çekim yaptım(Amatör seviyede) Bu makinadaki gibi renk kalitesi görmedim. Çok memnunum
  • sağolun, başka bi topicte de yazmıştım a550de kampanya var 321 ytl, a540'lar 350 den aşağı yok, o yüzden kafam karıştı. a530 295 ytl şuan en mantıklısı onu almak gibi, a 540'la aralarında ufak farklar var gibi.
    lcd ekranlarının güneş ışıklı ortamlarda kullanışlı olmadığı söyleniyo ama ona da katlanmak zorundayız heralde
  • söyle eda_fb'ye "tebrikler".................

zaten kendisi de tam bir sepya manyağıdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semb -- 8 Haziran 2007; 22:46:43 >
  • a5**'lü modellerde tarih sadece kartpostal modunda yazıyor. bu arada, ben makinayı aldığımdan beri yaklaşık 4500 poz çektim bir tane bile tarih atmadım. bence bi fotoğrafa tarih atmak onu öldürmektir. tarih ve saat zaten exif bilgilerinde yer alıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semb -- 8 Haziran 2007; 22:50:12 >
  • teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için
  • quote:

Orjinalden alıntı: semb

söyle eda_fb'ye "tebrikler".................

zaten kendisi de tam bir sepya manyağıdır...

ilettim.sepya ney ?
  • fotoğrafa hafif sarartılmış hal kazandıran mod. ki kendisi hakkaten de fotoğrafa ayrı bi hava katar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: semb

fotoğrafa hafif sarartılmış hal kazandıran mod. ki kendisi hakkaten de fotoğrafa ayrı bi hava katar...

sağolun.eda'nın çoğu fotoğrafları öyle evet.
  • http://img29.yukle.tc/images/6074IMG_0133_2.JPG
    Tekrar selam dostlar. Dedim ya yeniyim diye. Bukadar güzel fotoğrafın arasında bunu koymak pek birşey ifade etmiyor ama bende amatör olarak ilk çekim denememi buradaki konulardan araklama yaparak göndermek istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orislevin -- 9 Haziran 2007; 0:06:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: orislevin
    http://img29.yukle.tc/images/6074IMG_0133_2.JPG
    Tekrar selam dostlar. Dedim ya yeniyim diye. Bukadar güzel fotoğrafın arasında bunu koymak pek birşey ifade etmiyor ama bende amatör olarak ilk çekim denememi buradaki konulardan araklama yaparak göndermek istedim

makinayı böylece ıslatmış oldun, hayırlı olsun...

AMA BURDA SULAR KESİK, DİŞ FIRÇALAYACAK SU BİLEM YOK...

• resim nasıl koyuluyor bi türlü çözemedim normal büyüklüğünde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ketcap98 -- 9 Haziran 2007; 9:21:39 >

• makinayı böylece ıslatmış oldun, hayırlı olsun...

AMA BURDA SULAR KESİK, DİŞ FIRÇALAYACAK SU BİLEM YOK...

Çok teşekür ederim valla apartmanda depo olmasa sadece hoş bir banyo resmi çekebilirdim heralde
    Bu arada burası bu sorunun yerimidir bilmem ama A540 ın firmware i çıktımı acaba. Birde örnek çekilmiş fotoğrafların hangi ayarlar ile çekildiğini gösteren bir site yada forum varmıdır acaba?

• 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.