Şimdi Ara

Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları... (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.003
Cevap
2
Favori
146.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • turgut kardeşim, bence güzel kareler çekmişsin. özellikle ilk pozdaki ışık oyunları çok iyi yansımış...

fotoğraflara baktıkça askerliğim aklıma geldi, börtü böcek yiyoduk biz böyle ormanda yaaa
  • Merhaba tur.gut çektiğin fotoğraflarla Türkiyenin cennet gibi bir vatan olduğunu gösteriyorsun..Güneş ışığının ağaçların arasından geçip suya yansıması.Bence hepsi çok güzel pozlar.Arkadaşlar böyle yaptıkça benim de A540 ı hemen alıp fotoğraf çekesim geliyor
    A540 ın video ları ve gece karanlığında çekimleri nasıl?Video koyma gibi bir imkan varsa paylaşırsanız sevinirim.Birde 1 GB lık kart ile 3 er dakikalık kısa videolarmı yoksa 1 gb lık kart bitene kadar mı?Çekim yapabiliyoruz.Sanırım onlarıda çekim modları ilgilendiriyor. Herkese iyi günler dilerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: onurselcuk

Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları...

fotoğraf çok hoş...
    hangi modelle çektiniz?
    birde gerçek boyutunun linlkini verirseniz daha yakından inceleme imkanı bulurum.
  • valla semb kardeş moralimi hallettin yani,
    memlekete gidip gelmişim, tesadüfen kırmızılar giymiş bir kız çocuğunu dedesi ile bakkala giderken görmüşüm, utana sıkıla bi foto alabilirmiyim demişim ve böyle bi kare yakalamışım, oldumu şimdi ya, yapılırmı bu bana ya,
    10_ur kardeşim olsa idi ne yorumlar yapardı şimdi aaaaaah ülen aaaaaaah
    neyse bir iki tane daha resim koyayımda nasıl bir fotoğrafçılık hayal ettiğimi anlatmaya çalışayım,
    resimlerime benim gözümle bakabilirseniz, daha iyi yorumlar yapacağınıza inanıyorum. Kendi gözünüzle beğenip beğenmeme olayına aldanmayın,
    hoş bir manzara resmi herhalde herkes çekebilir, yada bulutların arasından yada ağaçların arasından süzülen gün ışığını iki gün arasanız üçüncü günde bulursunuz,,ama yukarıdaki gibi bi fotoğrafı ancak kendiniz objeleri temin ederek çekebilirsiniz, o da yapmacık olur,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rondo1194 -- 25 Haziran 2007; 23:27:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: semb

turgut kardeşim, bence güzel kareler çekmişsin. özellikle ilk pozdaki ışık oyunları çok iyi yansımış...

fotoğraflara baktıkça askerliğim aklıma geldi, börtü böcek yiyoduk biz böyle ormanda yaaa

sanki ilk foto hdr gibi olmuş
    güzel kareler turgut hoşuma gitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: rondo1194

valla semb kardeş moralimi hallettin yani,
    memlekete gidip gelmişim, tesadüfen kırmızılar giymiş bir kız çocuğunu dedesi ile bakkala giderken görmüşüm, utana sıkıla bi foto alabilirmiyim demişim ve böyle bi kare yakalamışım, oldumu şimdi ya, yapılırmı bu bana ya,
    10_ur kardeşim olsa idi ne yorumlar yapardı şimdi aaaaaah ülen aaaaaaah
    neyse bir iki tane daha resim koyayımda nasıl bir fotoğrafçılık hayal ettiğimi anlatmaya çalışayım,
    resimlerime benim gözümle bakabilirseniz, daha iyi yorumlar yapacağınıza inanıyorum. Kendi gözünüzle beğenip beğenmeme olayına aldanmayın,
    hoş bir manzara resmi herhalde herkes çekebilir, yada bulutların arasından yada ağaçların arasından süzülen gün ışığını iki gün arasanız üçüncü günde

kardeş benim böyle güzel fotoğraflara yorum yapmama bile gerek yok
    gerçekten anlamlı ve güzel bir kare dedenin torunuyla elele tutuşması karesi , konu mükemmel; iyi ki siyah beyazla çekmemişsin.. Ojeli eller falan çok güzel

Bilhassa takibindeki fotoların da çok güzel,tebrik ederim

• quote:

Orjinalden alıntı: burgata

Merhaba tur.gut çektiğin fotoğraflarla Türkiyenin cennet gibi bir vatan olduğunu gösteriyorsun..Güneş ışığının ağaçların arasından geçip suya yansıması.Bence hepsi çok güzel pozlar.Arkadaşlar böyle yaptıkça benim de A540 ı hemen alıp fotoğraf çekesim geliyor
    A540 ın video ları ve gece karanlığında çekimleri nasıl?Video koyma gibi bir imkan varsa paylaşırsanız sevinirim.Birde 1 GB lık kart ile 3 er dakikalık kısa videolarmı yoksa 1 gb lık kart bitene kadar mı?Çekim yapabiliyoruz.Sanırım onlarıda çekim modları ilgilendiriyor. Herkese iyi günler dilerim

Videoları çok kaliteli. Koymak isterdim bir örnek ama bağlantım 256 olduğu için upload beni felç ediyor. Videolarda 3 dk sınırı yok. Hafızan dolana kadar çekebiliyorsun Gece çekimleri süper. Bir sonraki mesajımda kendi çektiğim örnek bir resmi koyacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [C_a_N_e_R] -- 27 Haziran 2007; 0:08:55 >

• Selimiye Camisi - EDİRNE (Canon A540)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [C_a_N_e_R] -- 27 Haziran 2007; 0:15:53 >
  • Cafe Sera - EDİRNE (Canon A540)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [C_a_N_e_R] -- 27 Haziran 2007; 0:25:15 >
  • İstanbul ziyaretimden çeşitli kareler

• Yorumlarınız için çok teşekkürler..
    Daha yolun çok başındayım ve yol almaya devam ediyorum..
  • A530 ve A540 ' tan bir video örneği yollayabilir misiniz?
    Bu örnekler kararımı değiştirebilir belki!

A520 deki video kalitesi baya düşük de bunlarda da öyle mi diye meraktayım şu an.
  • quote:

Orjinalden alıntı: edepli

A530 ve A540 ' tan bir video örneği yollayabilir misiniz?
    Bu örnekler kararımı değiştirebilir belki!

A520 deki video kalitesi baya düşük de bunlarda da öyle mi diye meraktayım şu an.

Arkadaşlar paylaşım hep fotoğraf çekimlerinde olmuş....
    GÜZEL ; TAMAM...
    Ama bir kaç tane de gündüz video çekimi , gece video çekimi koysak şuraya daha güzel olmaz mı?
    Ne dersiniz?

• topiğin başında 530-540 fotoğrafları diyor.
    ama ben yinede size kendi çekimim olan kedilerin günlüğü belgeselinden bir belgesel sunuyorum.
    bu çekimi tabiki zor şartlar altında ve epeyce tehlikeli ortamlarda çektim.
    linki aşağıda

dosyam.net
    403 Forbidden
    http://dosyam.net/?id=tzog70

not:
    dosyanın gerçek boyutu 51 mb idi memoriesontv ile 5 mb a düşürdüm mpeg e çevirerek

pordon ikinci not:
    orjinal görüntü tabiki bundan daha kaliteli biraz fluluk oluşmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rondo1194 -- 27 Haziran 2007; 21:27:06 >

• bir video görüntüsü ekleyiverdim, işinizi görmedimi acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: rondo1194

bir video görüntüsü ekleyiverdim, işinizi görmedimi acaba

zamanla almayı düşünen arkadaşların işini görür
    emek verdiğin için sağol dostum
  • EDİRNE - Gece Manzaraları (Canon A540)

•  Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları...

Caner çok güzel resim
    neresi burası?
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknikkonular

Caner çok güzel resim
    neresi burası?

Kuş resmini sarıyerde çektim sahil kenarında. Diğeri de emirgan korusu

• quote:

Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Kuş resmini sarıyerde çektim sahil kenarında. Diğeri de emirgan korusu

Ben Kadıköy'denim bana uzak ama
    Gerçekten çok hoş fotoğraflar.

Teşekkür ederiz.
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.