Şimdi Ara

Canon PowerShot A630 / A640 fotoğrafları.. (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
984
Cevap
1
Favori
88.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @M.ADA kanım kaynadı valla 357 koyucak bi makine varsa namluya makro yapsana hadi bak ricaa ediyorum

Canon PowerShot A630 / A640 fotoğrafları..

biraz makro kasmaya çalışıyorum ama ışığı iyi kullanamıyorum sanırım
  • "guvenkab" ; Şeytan falan doldurmasın sonra ?
  • Sen doldurmazsan şeytanın mermi bulabileceğini sanmıyorum. gerçi ortalıkta silah varsa şeytandan önce ben doldururum
  • arkadaşlar genelde a630 şarjlı pil neler kullanıyorsunuz süresi ne kadar gidiyor fikir verir misiniz ?? ben de aranıza katıldım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ytsejam

arkadaşlar genelde a630 şarjlı pil neler kullanıyorsunuz süresi ne kadar gidiyor fikir verir misiniz ?? ben de aranıza katıldım.

Aramıza sizde hoşgeldiniz "ytsejam" :P

Ben daha önceden elimde olduğu için GP 2700 ve Uniross 2000 mA'lik şarj edilebilir pilleri kullanmaktayım şu an itibari ile . GP 2700 ile flaş kullanmadan ortalama 450 / 500 çekim yapabilirken , bu sayı Uniross 2000 'de aynı şartlarda maksimumda 350 rakamına yaklaşmakta .
    Ben forumda okuduğum ve bilgilerine bu anlamda çok değer verdiğim "bipekkan" Bey'inde yorumları doğrultusunda Varta Photo Accu 2500 mA alacağım ilk fırsatta. Elinde olan arkadaşlarda bu pilleri öve öve bitiremiyorlar , deneme yanılma ile bakacağım artık ...
  • Bu arada fikir edinmeniz açısından bu topiğe bakmanızda sanırım fayda var :
    http://forum.donanimhaber.com/m_11309414/mpage_9/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: By_Gizemly

valla araştırdım forumdan da yardım istedim ama baktım kimse yardımcı olmuıyor bizde kendi bildiğimizi okuduk :)

quote:

Orjinalden alıntı: saprofit

450 ytl ye 2 yıl erkayalar garantili a630 var mağazaların bazılarında, keşke araştırsaydın..

dostum yok oyle bı fıyat GUVENILIR sıtelerde sen rahat ol...
  • Birkaç gece... şey, akşam fotoğrafı..

• SLM.HERKESE...BU GÜNLERDE A 630 VE A 640 ARASINDA KARAR VERİP BİRİNDEN BİRİNİ ALACAĞIM.AĞIRLIK A630 GİBİ...SİZLER KULLANICILARI OLARAK HANGİSİNİ TAVSİYE EDERSİNİZ...ARASINDA ÇOK AZ FARK OLDUĞU GÖRÜNÜYO DOĞRU MU?BİR DE 2 GB LİK HAFIZA KERTI ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.SORUNSUZ UYUMLU ÇALIŞAN ÖNERECEĞİNİZ KART HAKKINDA DA BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM ARKADAŞLAR.

NOT:BU ARADA BU FOTOLARIN HEPSİ HARİKA ELLERİNİZE SAĞLIK.EN KISA ZAMANDA BİZ DE ARANIZA KATILACAĞIZ GÜZEL FOTOLARLA İNŞALLAH.
  • Arkadaşlar 630 640 veya 530 540 modellerinde panoramic çekim özelliği varmı acaba?

Teşekkürler...
  • Evet A630 'da bu özellik mevcut , kuvvetle muhtemel A640'dada olmalı . Diğer modeller için kendi topiklerinde araştırırsanız daha sağlıklı bir sonuç alırsınız .
  • quote:

Orjinalden alıntı: EFEEKİN

SLM.HERKESE...BU GÜNLERDE A 630 VE A 640 ARASINDA KARAR VERİP BİRİNDEN BİRİNİ ALACAĞIM.AĞIRLIK A630 GİBİ...SİZLER KULLANICILARI OLARAK HANGİSİNİ TAVSİYE EDERSİNİZ...ARASINDA ÇOK AZ FARK OLDUĞU GÖRÜNÜYO DOĞRU MU?BİR DE 2 GB LİK HAFIZA KERTI ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.SORUNSUZ UYUMLU ÇALIŞAN ÖNERECEĞİNİZ KART HAKKINDA DA BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM ARKADAŞLAR.

NOT:BU ARADA BU FOTOLARIN HEPSİ HARİKA ELLERİNİZE SAĞLIK.EN KISA ZAMANDA BİZ DE ARANIZA KATILACAĞIZ GÜZEL FOTOLARLA İNŞALLAH.

Altta vereceğim linklerden bu karşılaştırmayı inceleyebilirsiniz :

http://www.dpreview.com/news/0608/06082404canona630640.asp

http://www.dcresource.com/reviews/canon/powershot_a630_a640-review/

Bu linkleri değerlendirdikten sonra kararınızı verirsiniz sanırım :P
    Ben kart olarak Sandisk 1 Gb ve Kingstone 2 Gb kullanıyorum , şimdiye kadar herhangi bir sorunla veya problemle karşılaşmadım. Takdir edersiniz ki Elektronik ürünlerde bu gibi olaylar birazda şansla alakadar.
    Kararınızı verdikten sonra Fotoğraflarınızı bekliyoruz ...
  • uzun bi süreden sonra bi resimde ben ekliyeyim dedim.
    ekleyecek güzel bir kare bulamadım bari shopluyum dedim ancak bu kadar oldu.üzerinde oynanmış bir fotoyu buraya eklemek ne kadar mantıklı bilmiyorum ama

•  Canon PowerShot A630 / A640 fotoğrafları..

• Kızımın Kinder Suprizden çıkan mikro oyuncakları

...

...
  • Arkadaşlar Canon PowerShot A640 ı İstanbul da en uygun nerden bulabilirim ? Bugün Kadıköy e bir göz attım 1 tane canon makine göremedim yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: blood955

Arkadaşlar Canon PowerShot A640 ı İstanbul da en uygun nerden bulabilirim ? Bugün Kadıköy e bir göz attım 1 tane canon makine göremedim yaw

Kadıköyde Yalçınlarda görebilirsiniz. Ama onların fiyatları ile alınır mı ? İşte orası tam bir muamma
    [Nede olsa ; En iyisiniiiii , Yalçınlar bilirrrrrrrr ]
  • quote:

Orjinalden alıntı: M.ADA

quote:

Orjinalden alıntı: blood955

Arkadaşlar Canon PowerShot A640 ı İstanbul da en uygun nerden bulabilirim ? Bugün Kadıköy e bir göz attım 1 tane canon makine göremedim yaw

Kadıköyde Yalçınlarda görebilirsiniz. Ama onların fiyatları ile alınır mı ? İşte orası tam bir muamma
    [Nede olsa ; En iyisiniiiii , Yalçınlar bilirrrrrrrr ]

süpersin bakmanı tavsiye ederim Aydınlar Yalçınlar a felan ben 1 ay kadar önce 500 civarında demişlerdi sen yine sor ödemeye göre değişiyo fiyat
  • CANON IXUS-65

Resimlerin genelinde netleme sorunu var ve bazılarında noise

http://forum.donanimhaber.com/m_14114159/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: reddes

CANON IXUS-65

Resimlerin genelinde netleme sorunu var ve bazılarında noise

http://forum.donanimhaber.com/m_14114159/tm.htm

?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.