Şimdi Ara

Canon PowerShot A630 / A640 fotoğrafları.. (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
984
Cevap
1
Favori
88.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Canon PowerShot A630 / A640 fotoğrafları..
  • Bunlar da öyle...

• Bunlar da...

• Ve bunlar da...

Aslında halat üzerinde zum yaptığım güvercinlerin yüzleri birbirine dönüktü ve çok romantiklerdi ,ama sanırım ben yaklaşınca huzursuz oldular. Zaten fotoğrafı çektikten birkaç saniye sonra da uçtular.

• ...

...
  • arkadaşlar bende bugün canon a640 ailesine katıldım. 530 ytl ye aldım makineyi. sizce fiyat nsl. bu arada balkan elektronik garantili ve made in china. normalde japan sanırım ?
  • bu arada M.ADA en son eklediğin resim harika. hem kalite hem kompozisyon olarak. çok beyendim. ÖSS den çıkıp RİZE ye kaçıcam o zmn allah nasip ederse bizde böyle resimler çekeriz
  •  Canon PowerShot A630 / A640 fotoğrafları..

dün İstanbul Üniversitesindeydim Hayko nun konseri vardı gece çekimi
  •  Canon PowerShot A630 / A640 fotoğrafları..

Akatlarda aklıma geldi maviyi deniyeyim dedim
  • Arkadaşlar sitede yaptığım gözlem sonucu almak istediğim makine Canon PowerShot A630 gerçekten kaliteli bir makinaya benziyor. Yalnız makinayı bulmak bu zamanda sıkıntılı. Gold PC'de var denmiş baktım sitesine a630 yok. Bimeks'in siteye baktım yok aradım hiçbir mağazamızda kalmadı dediler. Vatan'a baktım orada da 650 küsür YTL. Sanırım indirime gitmiş. Diyeceğim o ki bu fiyat üzerinden 490YTL sanırım 2 gb hafıza kartlar birlikte nereden alabilirim. Teşekkürler iyi çekimler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blood955

arkadaşlar bende bugün canon a640 ailesine katıldım. 530 ytl ye aldım makineyi. sizce fiyat nsl. bu arada balkan elektronik garantili ve made in china. normalde japan sanırım ?

millet cvp yokmu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Michael Scofield

Arkadaşlar sitede yaptığım gözlem sonucu almak istediğim makine Canon PowerShot A630 gerçekten kaliteli bir makinaya benziyor. Yalnız makinayı bulmak bu zamanda sıkıntılı. Gold PC'de var denmiş baktım sitesine a630 yok. Bimeks'in siteye baktım yok aradım hiçbir mağazamızda kalmadı dediler. Vatan'a baktım orada da 650 küsür YTL. Sanırım indirime gitmiş. Diyeceğim o ki bu fiyat üzerinden 490YTL sanırım 2 gb hafıza kartlar birlikte nereden alabilirim. Teşekkürler iyi çekimler.

dostum bugün bende bütün kadıköyü aradım canon için ama bulamadım. son çare eksen e girdim. neden son çağre ? bilirsiniz orda en pahalı pc parçası satan yer eksendir. neyse bir baktım canon lar. ben son kalan a640 ı kaptım.

a630 da yalan olmasın 430 mu dedi 450 mi dedi tam hatırlamıyorum. sen 490 demişsin

bence koş derim kadıköy eksen e

bu arada yukarı bir msj yazdım. made in china ve balkan elektronik garantili diye. bunun cvbını beklersen iyi olr. hadi ne aldığımızı bilelim diye. ucuz etin yahnisi hesabı olmasın.

saygılar
  • Sağol dostum takip ediyorum konuyu bulabilirsem süper olacak. forever a630
  • quote:

quote:

arkadaşlar bende bugün canon a640 ailesine katıldım. 530 ytl ye aldım makineyi. sizce fiyat nsl. bu arada balkan elektronik garantili ve made in china. normalde japan sanırım ?

millet cvp yokmu ?

bizim kameralar erkayalar garantili ama senin dediğin firmayı bilmiyorum bilen arkadaşların sorunu görmesini beklemekten başka çaren yok
  • quote:

bu arada M.ADA en son eklediğin resim harika. hem kalite hem kompozisyon olarak. çok beyendim. ÖSS den çıkıp RİZE ye kaçıcam o zmn allah nasip ederse bizde böyle resimler çekeriz

Teşekkürler "blood955" Kızımla yürüyüşe çıktığımız bir akşam üstü çekmiştim :p Baktım aldı başını gidiyor, hemen bu fırsatı değerlendirdim tabi.
    En kısa zamanda sendende muhteşem yeşili ve mavisi ile RİZE fotoğraflarını bekliyoruz ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Michael Scofield

Arkadaşlar sitede yaptığım gözlem sonucu almak istediğim makine Canon PowerShot A630 gerçekten kaliteli bir makinaya benziyor. Yalnız makinayı bulmak bu zamanda sıkıntılı. Gold PC'de var denmiş baktım sitesine a630 yok. Bimeks'in siteye baktım yok aradım hiçbir mağazamızda kalmadı dediler. Vatan'a baktım orada da 650 küsür YTL. Sanırım indirime gitmiş. Diyeceğim o ki bu fiyat üzerinden 490YTL sanırım 2 gb hafıza kartlar birlikte nereden alabilirim. Teşekkürler iyi çekimler.

Demek ki yavaş yavaş stoklarını eritiyorlar. Bimekste düne kadar stokta gözüküyordu çünkü bildiğim ve bilgilendirildiğim kadarı ile.

Bu linkte fiyat aralıklarına bakabilirsiniz [ki en ucuzu 483 Ytl olarak gözüküyor !!!]
    http://www.ucuzu.com/dijital-fotograf-makinesi-c40/canon-powershot-a630-p5078820.html

Gittigidiyor Hemen Al fiyatı 410 Ytl
    http://urun.gittigidiyor.com/Canon-PowerShot-A630-8-0-Megapixel-4x-Optikzoom_W0QQidZZ4847187

Gittigidiyor Diğer Canon PowerShot A630 Satanlar
    http://www.gittigidiyor.com/main/search.php?aramakategori=&aramakelime=canon-powershot-a630&submitit.x=0&submitit.y=0&submitit=ARAMA&search_type=detail

Pratik Ev 536.90 Ytl
    http://www.pratikev.com/fractalv33/pratikEv/pages/viewProduct.jsp?pCategoryId=1896&pInstanceId=134913

Akakçe karşılaştırma sayfası
    http://www.akakce.com/dijital-fotograf-makinasi/en-ucuz-canon-powershot-a630-8.0mp-fiyati,7451.html

Umarım birazda olsa fikir verir sizler ...
  • quote:

Fiyat bence makul , güle güle :D kullanın . Zaten almışsınız bu saatten sonra işin matematiğinden çok keyfini çıkarın bence :P Malum her kafadan bir ses çıkacaktır .
    Fakat Balkan Elektronik Garantisi hakkında inanın hiçbir fikrim yok , Fuji film ile ilgili olduklarını duymuştum ama aynı firmamıdır değilmidir açıkcası muallaktayım .
    Tekrar hayırlı olsun en kısa sürede fotoğraflarınızı bekliyoruz :))))
  • quote:

Orjinalden alıntı: M.ADA

quote:

bu arada M.ADA en son eklediğin resim harika. hem kalite hem kompozisyon olarak. çok beyendim. ÖSS den çıkıp RİZE ye kaçıcam o zmn allah nasip ederse bizde böyle resimler çekeriz

Teşekkürler "blood955" Kızımla yürüyüşe çıktığımız bir akşam üstü çekmiştim :p Baktım aldı başını gidiyor, hemen bu fırsatı değerlendirdim tabi.
    En kısa zamanda sendende muhteşem yeşili ve mavisi ile RİZE fotoğraflarını bekliyoruz ...

allah bağışlasın dostum. ilerde baktığı zmn fotografçı babasıyla gurur duyar işte.

zor sabrediyorum Rize ye bir ayak basim en iyi fotografları eklicem o zmn. 5 yıl oldu. gözümde tütüyor RİZEM
  • quote:

Orjinalden alıntı: M.ADA

quote:

Fiyat bence makul , güle güle :D kullanın . Zaten almışsınız bu saatten sonra işin matematiğinden çok keyfini çıkarın bence :P Malum her kafadan bir ses çıkacaktır .
    Fakat Balkan Elektronik Garantisi hakkında inanın hiçbir fikrim yok , Fuji film ile ilgili olduklarını duymuştum ama aynı firmamıdır değilmidir açıkcası muallaktayım .
    Tekrar hayırlı olsun en kısa sürede fotoğraflarınızı bekliyoruz :))))

çok saol M.ADA. Balkan Elektroniğide bir araştırim bakalım neyin nesiymiş
  • buda ilk resmim. adıda akşam yemeğindeki salata. başka bişi çekmeye vaktim olmadı

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.