Şimdi Ara

Canon PowerShot A630 / A640 fotoğrafları.. (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
984
Cevap
1
Favori
88.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    gece flashlı çekimde fotoğrafta benekler oluyor leke gibi, bu neden oluyo bilginiz var mı? resim de ekliyim hatta ona bakın bi..

Canon PowerShot A630 / A640 fotoğrafları..
  • lensin pislenmiş lekelerinin sebebi bu dikkatli bir şekilde pamukla temizle
  • bu da sabah pencereye gelen kuş, uzun bi süre bana poz vermeye çalıştı sağolsun, meraklı meraklı :)

önce bi çekingen çekingen napıyo bu diye baktı bayağı bi süre :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saprofit -- 13 Mayıs 2007; 10:32:37 >
  • uguretes,

lens temiz görünüyo ve her çektiğim resimde olmuyo bu, temiz çıkanlar da var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: saprofit

uguretes,

lens temiz görünüyo ve her çektiğim resimde olmuyo bu, temiz çıkanlar da var...

EVET EVET AYNISI GEÇEN BANADA OLDU lens gerçekten çok temiz gözüküyo ancak bazıları böyle bazıları çok temiz çıkıyo örnek resimlerimde var hatta geçen bi konserde başıma geldi

• ya bu biraz da şeye benziyor, filmlerde falan gördüm herhalde böyle araba güneşe karşı giderken güneşten dolayı benekli bi görüntü oluyo , belki bunun nedeni de onun gibi bişeydir..
  • hayır ne kadar temiz deseniz de inanın çok küçük,öinicik bir toz olsa bile ona odaklanır makine ve kocaman olur.. sizin elinizden gelen lensi temiz tutmak ve gece çekimlerinde lense uzaktan hafifçe üflemek..
  • millet o parıltılar toz. lensteki tozlarla bir alakası yok. çekim sırasında havada uçuşan tozlar. flas patladığı an havadaki tozlar yansıma yapıyor. ilk fotoraf çekimlerimde benimde başıma gelmişti (2000 yılında) ve çözememiştim. daha sonra aklıma bu olay geldi ve kanıtladım. saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: blood955

millet o parıltılar toz. lensteki tozlarla bir alakası yok. çekim sırasında havada uçuşan tozlar. flas patladığı an havadaki tozlar yansıma yapıyor. ilk fotoraf çekimlerimde benimde başıma gelmişti (2000 yılında) ve çözememiştim. daha sonra aklıma bu olay geldi ve kanıtladım. saygılar...

bende öyle düşündüğüm için resim çekerken ileriye doğru üflüyorum gören bunun kafa güzel diyo kesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: guvenkab

quote:

millet o parıltılar toz. lensteki tozlarla bir alakası yok. çekim sırasında havada uçuşan tozlar. flas patladığı an havadaki tozlar yansıma yapıyor. ilk fotoraf çekimlerimde benimde başıma gelmişti (2000 yılında) ve çözememiştim. daha sonra aklıma bu olay geldi ve kanıtladım. saygılar...

bende öyle düşündüğüm için resim çekerken ileriye doğru üflüyorum gören bunun kafa güzel diyo kesin

kam komedi dostum ya. nazar deymesin diye okuyup üflüyorum dersin sende. balatayı sıyırmış zannetmesin görenler
  • her geçen gün daha da hayran kalmaya başlıyorum makineye :) Bu su damlacıkları olayını merak ediyordum. Resimlere bakarken kolaymış gibi geliyordu ama 20,25 çekim yapmadan olmuyor :D Daha fotoğraf makinemizle 2. günümüz çok pro şeyler beklemeyin idare ediceniz artık beni de

http://img359.imageshack.us/my.php?image=img0207kd2.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_Gizemly -- 13 Mayıs 2007; 19:03:45 >
  • @By_Gizemly enstanteneyi kısaltarak denemenızı tavsıye ederım. bır de cok fazla yaklasmayın mazallah lensın ıc kısımlarına damlacık falan kacarsa sonra ugras dur. kendımden bılıyorum :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaLiHoRas_song

@By_Gizemly enstanteneyi kısaltarak denemenızı tavsıye ederım. bır de cok fazla yaklasmayın mazallah lensın ıc kısımlarına damlacık falan kacarsa sonra ugras dur. kendımden bılıyorum :)

:) öneri için teşekkür ederim :)
  • Yaşasın topiğimiz canlanıyor yavaş yavaş ...
    Bu arada o parıltıların toz olduğu fikrine bende katılıyorum
  • arkadaslar bızım a620 topic i ölmüş durumda canlandıramıyorum bır turlu. ben de musadeniz varsa cekımlerımı, paylasımlarımı buraya gondereyım artık.

musade edıyor musunuz aradaslar ?
  • şampiyon fenerbahçe. tüm fenerbahçelilerin şampiyonluklarını kutluyorum arkadaşlar...
  • bende kapımın arkasındaki bayrağı çekim dedim. renklerin uyumu çok güzel. canon sarı ve laciverti çok iyi yakalıyor

• cadde bostana giden canoncu arkadaşlarımız. resimleri en kısa zamanda bekliyoruz burada...
  • quote:

cadde bostana giden canoncu arkadaşlarımız. resimleri en kısa zamanda bekliyoruz burada...

resım degıl fotograf
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaLiHoRas_song

quote:

cadde bostana giden canoncu arkadaşlarımız. resimleri en kısa zamanda bekliyoruz burada...

resım degıl fotograf

aaaaa ne kadar bilgili birisin sen. bravo
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.