Şimdi Ara

Canon PowerShot A630 / A640 fotoğrafları.. (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
984
Cevap
1
Favori
88.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • blood955 yükleyemedim.ya boyutu ayarlayamadım (gerçi imageshack'e koymaz bu) ya da bağlantıda sorun vardı.Neyse.
    Şöyle bir olaya yorumlarınız nedir; A 630 ,obje(obje=3 aylık bebek) ile objektif mesafesi 1 metrenin altına düşünce ekrana sığmıyor.1 metreden faazla olursa da obje görüntü kalitesi düşüyor.Bu sorunu nasıl çözebilirim?Kesin mantık hatası yapıyorum.Fikirlerinizi,yorumlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blood955

tyu;

dostum deniz ve tepelerin dışında bulutlarında daha belirgin olması gerekmezmiydi çalışmanda ?
    bence 1 resimde bulutlar için çekip hdr ye eklemeliydin. saygılar...

yorumun için teşekkür ederim ancak hareketli olan bir tekneden çekildi,hdr de ayarlamaya çalıştığımda da çok fazla noise oldu.
  • dostum görüntü kalitesi nsl düşüyor ? ekranda bakıyorsan öyle gözükür. pc de baktığın zmn kalitenin bozulacağını zannetmiyorum. ztn 1 metredende kadraja sığmıyorsada o şekilde çekmek zorundasın.
    ekliceğin resimleri 640x480 e küçült bunun içinde IrfanView i kullanabilirsin

quote:

Orjinalden alıntı: sanzatuyum

blood955 yükleyemedim.ya boyutu ayarlayamadım (gerçi imageshack'e koymaz bu) ya da bağlantıda sorun vardı.Neyse.
    Şöyle bir olaya yorumlarınız nedir; A 630 ,obje(obje=3 aylık bebek) ile objektif mesafesi 1 metrenin altına düşünce ekrana sığmıyor.1 metreden faazla olursa da obje görüntü kalitesi düşüyor.Bu sorunu nasıl çözebilirim?Kesin mantık hatası yapıyorum.Fikirlerinizi,yorumlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tyu

quote:

Orjinalden alıntı: blood955

tyu;

dostum deniz ve tepelerin dışında bulutlarında daha belirgin olması gerekmezmiydi çalışmanda ?
    bence 1 resimde bulutlar için çekip hdr ye eklemeliydin. saygılar...

yorumun için teşekkür ederim ancak hareketli olan bir tekneden çekildi,hdr de ayarlamaya çalıştığımda da çok fazla noise oldu.

ztn hareketli bir ortamda hdr imkansız. noise oldu diorsun. bu hdr çalışmasında kaç kare war ? 2 kareyi bile yakalayabildiysen teknede walla bravo
  • LÜTFEN YARDIM:

HANGİMAKİNEYİ TAVSİYE EDERSİNİZ :

Fujifilm s6500 / FUJIFILM S8000fd 8MP / Fujifilm s5700 / Fujifilm E550 / panasonic TZ3 / Canon A630 veya A640

BU MAKİNELERDEN BİRİNİ ALACAĞIM AMA HANGİSİ LÜTFEN BANA ACİL YARDIM EDİN.
  • pcbasinda sence hangisini tavsiye edebiliriz? Tabi ki Canon A 630.blood955 teşekkür ederim.Deneyip hemen ekliyorum resmi.
  • Panasonic i direk eledim. Dersenki boyut önemli değil güzel fotoğraf çekmek istiyorum o zmn s6500 al derim yada kendi tercihim s9500 alabilirsin. Seytan icadı orta boy ama baya yetenekli bişi almak istiyorsan da a630 veya a640 kardeşleri öneririm

quote:

Orjinalden alıntı: pcbasinda

LÜTFEN YARDIM:

HANGİMAKİNEYİ TAVSİYE EDERSİNİZ :

Fujifilm s6500 / FUJIFILM S8000fd 8MP / Fujifilm s5700 / Fujifilm E550 / panasonic TZ3 / Canon A630 veya A640

BU MAKİNELERDEN BİRİNİ ALACAĞIM AMA HANGİSİ LÜTFEN BANA ACİL YARDIM EDİN.

• bende canon a640 war ama a630 u tavsiye ediyorsunuz neden acaba buda çektiğim birkaç resim kalitesi upload ederken düşitü tabi baya resmin aslı 3 mb
     Canon PowerShot A630 / A640 fotoğrafları..
  • zasermon;

a640 la arada sadece renk ve çözünürlük farkı war. bide para
    o yüzden a630 u olan onu tavsiye ediyor. bunun önemli bi nedeni yok.
    yani korkulucak bir nedeni yok (bende 640 çıyım )
  • saolasın blood955 içim rahatladı
  • merhaba arkadaşlar fotograf bölümüne aranıza yeni katıldım sayılır. gerçekten fotograflar çok kaliteli tam bi arşivlik olmuş. forumda fotograflar olması çok ilgilimi çekti bende fotograf hobisi var. makinemi her zaman yanımda taşırım bugune kadar binlerce foto çektim . bu arada makinem CANON powershot A20 kullanıyorum 2000 yılından beri çekiyorum. makine 2.1 mp fakat görenler 5-6 mp sanıyor. çok iyidir bu canonlar. bi kaç tane resim koymak isterdim. nasıl resim konulacağını bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. merak etmişinizdir 2000 yılında çıkan makine nasıl çektiğini çok iyi çekiyor. izmirde oturuyom fotograf meraklısı varsa tanışmak isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vtecpower -- 11 Ekim 2007; 20:45:07 >
  • canon iyidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: vtecpower

merhaba arkadaşlar fotograf bölümüne aranıza yeni katıldım sayılır. gerçekten fotograflar çok kaliteli tam bi arşivlik olmuş. forumda fotograflar olması çok ilgilimi çekti bende fotograf hobisi var. makinemi her zaman yanımda taşırım bugune kadar binlerce foto çektim . bu arada makinem CANON powershot A20 kullanıyorum 2000 yılından beri çekiyorum. makine 2.1 mp fakat görenler 5-6 mp sanıyor. çok iyidir bu canonlar. bi kaç tane resim koymak isterdim. nasıl resim konulacağını bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. merak etmişinizdir 2000 yılında çıkan makine nasıl çektiğini çok iyi çekiyor. izmirde oturuyom fotograf meraklısı varsa tanışmak isterim

dostum üst forumda anlatıyor nasıl foto ekleniceğini eyer yine yapamazsan at bir pm
  • Buda babaannemin tavuğu şakir (tavuk olduğuna bakmayın o bir şeytan)

Canon PowerShot A630 / A640 fotoğrafları..
  • bu arada dostlar; herkezin ramazan bayramı mübarek olsun. saygılar.
  • herkeze iyi bayramlar bayramınız mübarek olsun bu ara yarın bergama kozak köye gidiyorum orası orman bi güzel orman manzaraları çekip buraya koyarım. 2002 yılında çekilen fotolarda var aynı yerde nehirler kurudu lanet olsun bu küresel ısnımaya fotoya bakınca çok iyi anlaşılıyor neler olmuş bu dünyaya
  • Merhaba arkadaşlar. Ben de bu güzel cihazdan aldım fotoğrafçılığı öğrenmek için. Ancak ufak bir kaza makinadan soğumama neden oldu. Yemek masasında LCD üzerine sıcak yağ damlacıkları sıçradı ve silmeme rağmen izleri kaldı. Noktalar ve silinme izleri halinde. LCD temizleyici sıvılar denedim ama nafile. Bu sorunu nasıl çözerim? Garanti kapsamında halledilebilir mi bir şekilde? saygılar...
  • işte arkadaşlar size sölediğim gibi bayramda bergamaya gittim orada çekilenleri sizinle paylaşayım dedim bu arada fotograf hobim var. arşiviminden bi kaçını paylaşayım dedim. NOT:bu fotolar 2000 model canon powershot A20 2.11 MP makineyle çekilmiştir.

babaannemin inekleri yeni doğan buzağı ikiz olarak doğmuş öle söylüyor. harbiden ikizmiş bakışlara bakın

http://img152.imageshack.us/my.php?image=resim026gp9.jpg

buda köyümüzün girişinde çekilen resim bi su çeşmesi bu su çeşmesi 1970 yılında eylül ayından beri şakır şakır akan çeşme dağdan gelen su ile akıyor. içme suyu tabi marketlerde satılan pet şişe suyun tadından daha yumuşak doğal

http://img152.imageshack.us/my.php?image=resim058xz0.jpg

buda kuzenimden ödünç aldığım motorla orman içi tur yaparken çektiğim fotolar. bunlar fıstık çamı bu çamlardan çamfıstığı üretiyoz.

http://img152.imageshack.us/my.php?image=resim060cv3.jpg

http://img85.imageshack.us/my.php?image=resim065se1.jpg

buda madra adlı çay. buradan sular akar göle gider.tatlı su akıyor buradan su içerim tadı güzeldir işte küresel ısınmanın etkisi çay kurumuş yaklaşık 8-9 aydır akmıyor. sadece kum var. kış günü akacak fakat az akacaktır 10 yıl önce yılın 7-9 ay sürekli su akar. 3 ay civarı yaz aylarında kuru olur. şimdi 7 aydır kuru anormallik olduğu apaçık ortada

http://img85.imageshack.us/my.php?image=resim079pe3.jpg

babaannemin kuzusu kurban bayramını bekliyom bunu yemem lazım bi güzel kavurma yapıcaz

http://img85.imageshack.us/my.php?image=resim069xd7.jpg

yağmur yağdığı gece zifiri karanlıkta köyde flaşı patlattığı an çıkan kare çok güzel

http://img264.imageshack.us/my.php?image=resim054zc5.jpg

bunlar ilk kez uploadım yavaş yavaş arşivimden paylaşıcam sadece bunlar değil

sizden yardım istiyorum bu resimler nasıl görünecek? yardımcı olursanız sevinirim iyi akşamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vtecpower -- 16 Ekim 2007; 1:21:42 >
  • garanti kapsamında bu sorunun halledilmesi imkansız gibime geliyor dostum. ama götür garantiye patlat bir yalan orası artık sana kalmış ben demiş olmimde kutudanmı böle çıktı dersin yoksa kendiliğindenmi oldu dersin yada bir anda lcd ekranda kıvılcımlarmı gördüm dersin orası sana kalmış

şaka bir yana geçmiş olsun dostum. bir götür servise belki sırf koruyucuyu değiştirirler. lcd ye kadar gitmediyse bu arada bizimkilerde koruyucu warmı hiç dikkat etmedim ama yok herhalde yaa. en sağlam bilgiyi yine servisten alırsın

bu arada bişi merak ettim patates kızarması kızarırken fln macro çekim yapmayamı kalktın patateslere ne yaptın nsl becerdin bu işi ?

quote:

Orjinalden alıntı: Biologe

Merhaba arkadaşlar. Ben de bu güzel cihazdan aldım fotoğrafçılığı öğrenmek için. Ancak ufak bir kaza makinadan soğumama neden oldu. Yemek masasında LCD üzerine sıcak yağ damlacıkları sıçradı ve silmeme rağmen izleri kaldı. Noktalar ve silinme izleri halinde. LCD temizleyici sıvılar denedim ama nafile. Bu sorunu nasıl çözerim? Garanti kapsamında halledilebilir mi bir şekilde? saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blood955 -- 17 Ekim 2007; 17:23:05 >
  • vtecpower; resimler çok hoş ama abi o çeşmeye ne olmuş ya

o çayın durumuna wallahi içim gitti. bu arada ufak bir bilgi (kadınların sexi giyinip erkeklerin vücut ısılarını yükseltmeleri bile küresel ısınmayı arttırıyormuş bide genel kültür yapalım resime göre)

asıl konu 2.11 mp olmasına rağmen canon un yaptıklarına bakarmısınız. bence çok başarılı bilmem arkadaşlar siz ne düşünürsünüz ???
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.