Şimdi Ara

Canon PowerShot A630 / A640 fotoğrafları.. (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
984
Cevap
1
Favori
88.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşım 2 mp olması insanı unutturuyo net fotolara bakınca. o yüzden 2000 yılından beri kullanıyom hala benim dostum sayılır hehe çektiğim zaman hava bulutlu olduğu için soluk çıkmış olabilir. güneşli havalarda canlı çıkıyo dur bakıyım arşiviminden güneşli hava çekilen fotoyu bulup link vereyim

işte bi tanesi bizim köyün tepeden görünüşü ormanın içinde olması ayrı bi güzellik

http://img155.imageshack.us/my.php?image=canonpowershota20do0.jpg

buda eskişehirde kar yağarken 2006 yılında çekilmiştir fakat bu yıl 2007 de hiç kar yağmamış içim yandı valla özlüyorum bu eskişehirin karını

http://img204.imageshack.us/my.php?image=resim013al0.jpg

buda makinemin kendi resimleri. annemin dijital foto makinesinden çekildi sanyo xacti c1 olan. o bile net çekemiyo 3.1 olmasına rağmen

http://img155.imageshack.us/my.php?image=sany0005cy2.jpg

http://img204.imageshack.us/my.php?image=sany0007eq2.jpg

256 lık cf var fakat yetiyo bunla 257 adet çekiyo. 1 gb alıcaktım pahalı die vazgeçtim 60 ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vtecpower -- 17 Ekim 2007; 18:06:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: blood955

vtecpower; resimler çok hoş ama abi o çeşmeye ne olmuş ya

o çayın durumuna wallahi içim gitti. bu arada ufak bir bilgi (kadınların sexi giyinip erkeklerin vücut ısılarını yükseltmeleri bile küresel ısınmayı arttırıyormuş bide genel kültür yapalım resime göre)

asıl konu 2.11 mp olmasına rağmen canon un yaptıklarına bakarmısınız. bence çok başarılı bilmem arkadaşlar siz ne düşünürsünüz ???

hehe çeşmeyi mahvetmişler aq bu sene gittim anam ne yapmışlar dedim boyamışlar orada her gece rakı biraz içiyorlar başka köylerden gelenler oluyor.
  • ARKADAŞLAR PARAM VAR AMA FOTOĞRAF MAKİNAM YOK ÇÖOK SEÇENEK VAR KARARSIZIM ÖZELLİKLE AA PİLLİ BİR ALET İSTİYORUM 3 ALET ARASINDA KALDIM BÜTÇE (450-550 YTL)....;

CANON A570 İS

CANON A630

CANON 640

TOPİC A610-A630 ÜZERİNE AMA FİKİRLERİNİZİ LÜTFEN SÖYLEYİN ACİL....TEŞEKKÜRLER...
  • bence a640 al derim diğer modellere göre daha iyi. özellikle makro çekimleri iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: vtecpower

bence a640 al derim diğer modellere göre daha iyi. özellikle makro çekimleri iyi

YA A570 DEKİ GÖRÜNTÜ SABİTLEME VE DIGIC III YAZILIMI AĞIR BASIYO.YOKSA HEMEN ALINACAK ALET...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fatsalı_tamer

quote:

bence a640 al derim diğer modellere göre daha iyi. özellikle makro çekimleri iyi

YA A570 DEKİ GÖRÜNTÜ SABİTLEME VE DIGIC III YAZILIMI AĞIR BASIYO.YOKSA HEMEN ALINACAK ALET...

görüntü sabitlemenin düşük ışıkta hiçbir işe yaramadığını söyleyebilirim.
  • ODTÜ kampüsünde çektiğim son fotolar. Makinayı alalı 1 ay oldu.

Canon PowerShot A630 / A640 fotoğrafları..

Eleştirilere ve önerilere açığım.
  • bal yiyen bir ari :) makinayi alali epey oldu ama pek zaman bulamiyorum kendime :((
    makro ayar yapinca bulanik oldu bende makro yapmadan autı modda cektim. neden makro yapinca netlik kayboluyor oknu hakkında yzarsanız memnun olurum ..

auto mode 1/1250 2.8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur404 -- 21 Ekim 2007; 12:05:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tyu

quote:

Orjinalden alıntı: Fatsalı_tamer

quote:

görüntü sabitlemenin düşük ışıkta hiçbir işe yaramadığını söyleyebilirim.

GERÇEKTEN Mİ??? İNTERNETTE İNCELEMELERDE HEP ONDAN BAHSEDİYOLAR DA....
  • ben digic 3 lü ixus kullandım ancak düşük ışıkta görüntü sabitlemenin işe yaradığını pek görmedim. normalde canon a640 kullanıyorum ve aynı enstantanede aynı sonuçları verdiğini söyleyebilirim. hatta ixus da biraz daha fazla noise vardı. makine arkadaşımındı,bu hafta içinde elde etme şansım olursa sizlere fotoğraflar üzerinde açıklayabilirim farkın hissedilmediğini...
  • quote:

ben digic 3 lü ixus kullandım ancak düşük ışıkta görüntü sabitlemenin işe yaradığını pek görmedim. normalde canon a640 kullanıyorum ve aynı enstantanede aynı sonuçları verdiğini söyleyebilirim. hatta ixus da biraz daha fazla noise vardı. makine arkadaşımındı,bu hafta içinde elde etme şansım olursa sizlere fotoğraflar üzerinde açıklayabilirim farkın hissedilmediğini...

CİDDİ MİSİN ?? DIGIC III RESİMİ KARTA HIZLI YAZDIĞINI FALAN DUYDUM. VE RESİMDEN SONRA BEKLEME DAHA AZ OLDUĞUNU BU SÜRENİN A640 DA 5 SN OLDUĞUNU ÖĞRENDİM .AMA SEN KULLANDIYSAN VE ÖNERİYOSAN HAKLISINDIR . TABİİ GENELDE HERKES KENDİ MAKİNASINI ÖVÜYO. BİRİ BAŞKA BİRİ BAŞKA SÖYLEDİ.

DEMEK A640 DAHA İYİ DİYOSUN .PEKİ DÖNER LCD VE 4 PİL ZORLUK ÇIKARMIYO MU?*

AYRICA ŞU FOTOĞRAFLARI KOYARSAN SÜPER OLCAK
  • hafıza kartına hızlı yazılma olayı hafıza kartına göre de değişir ancak iki farklı makinede aynı hafıza kartıyla pek de bir fark yoktu.

ben 640 daha iyi ya da kötü demiyorum ama özellikle is karşılaştıracağın en son özellikl olmalı diyorum...

ben 640 kullanıyorum,dönen lcd zorluk çıkarmıyo aksine çok büyük avantaj sağlıyo, objektifi farklı yöne tutup görüntüyü senin istediğin yöne almaktan daha

büyük bir kolaylık olabilir mi ? şimdi döner lcd olmayan bir makineyle zorluk yaşarım çünkü alıştım...

ayrıca bir batarya yerine kalem pil daha iyidir çünkü alternatifi var diye düşünüyorum. şu anda 4 adet şarjlı pil kullanıyorum ancak bittiği zaman dışarıda duracell alıp kullanabiliyorum yani şarj edecek yer aramama gerek kalmıyor...
  • quote:

hafıza kartına hızlı yazılma olayı hafıza kartına göre de değişir ancak iki farklı makinede aynı hafıza kartıyla pek de bir fark yoktu.

ben 640 daha iyi ya da kötü demiyorum ama özellikle is karşılaştıracağın en son özellikl olmalı diyorum...

ben 640 kullanıyorum,dönen lcd zorluk çıkarmıyo aksine çok büyük avantaj sağlıyo, objektifi farklı yöne tutup görüntüyü senin istediğin yöne almaktan daha

büyük bir kolaylık olabilir mi ? şimdi döner lcd olmayan bir makineyle zorluk yaşarım çünkü alıştım...

ayrıca bir batarya yerine kalem pil daha iyidir çünkü alternatifi var diye düşünüyorum. şu anda 4 adet şarjlı pil kullanıyorum ancak bittiği zaman dışarıda duracell alıp kullanabiliyorum yani şarj edecek yer aramama gerek kalmıyor...

ASLINDA HAKLISIN ÖZELLİKLE SANDİSK İN SÜPER HIZLI YAZAN KARTLARI VAR. ASLINDA BEN DE MAKİNEYİ KULLANDIĞIM İÇİN SAVUNMUYORUM SADECE OKUDUĞUM İNCELEMELERDEN SÖYLÜYORUM....

Bİ DE ŞU FOTOĞRAF ÇEKTİKTEN SONRA DİĞER FOTOYA GEÇMEK İÇİN 5 SN BEKLİYO YA . O BİRAZ UZUN DEĞİL Mİ SENCE? BİR DE FLAŞ VE MAKRO ÇEKİMLER NASIL ? BİDE BU ALET NE ZAMAN ÇIKTI??*
  • ARKADAŞLAR SİZE BİR SORUM OLACAK A630 UN FLASLI ÇEKİMLERİ BENİ TATMİN ETMİYOR BEN DE Mİ SRORUN WAR YOKSA MAKİNE BÖYLE Mİ ÇEKECEĞİM NESNE 3 METRE İLERİDE İSE POZLAMA YETERSİZ KALIYOR CEWAPLAR İÇİN TEŞEKKÜRLER...
  • birkaç manzara fotoğrafı,diyafram öncelikli çekim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coban393 -- 28 Ekim 2007; 2:23:24 >
  • Arkadaşlar, uzun süredir foruma giremiyorum.Az önce girdim ama ara ara topici bulamadım.
    Meğerse bizim topic altıncı sayfaya düşmüş.
    Birinci sayfaya taşıyayım bari...
  • hadi canon cular nerdesiniz?biraz hareket yahuu:)
  • evet yukarıya
  • Selamlar

SD kartlardan Sandisk EXTREME III destekliyormu kullanan varmı

Saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: åziz

SD kartlardan Sandisk EXTREME III destekliyormu kullanan varmı

?
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.