Şimdi Ara

Canon PowerShot SX100 IS ***BU MAKİNE İLE İLGİLİ BİLGİ PAYLAŞIMI*** (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
926
Cevap
1
Favori
87.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kahirum

@
    güzel fotograflar ''MaviKorsan'' , tebrikler.

teşekkürler sağolasın
  • ÇEKİM büyüklüğünü 640 X 480 e getirin optik zoom 40x olsun. yada bir üst büyüklüğe getirin 20 x olsun ay çekimleriniz de
  • Makinayı aldık en sonunda. Panasonic Lumix DMC-FZ2'den sonra güzel oldu. Bu makinaya sahip arkadaşlara bir sorum olacak; Hafıza kartı olarak ne kulanıyorsunuz? Kutudan çıkan 16MB'lık kartı CHDK denemeleri kulanıyorum. Şimdilik Kingston 1GB'lık kart aldım ancak bu kart çok yavaş. SDHC kartlar gördüm en hızlısı 20MB/s hıza sahip görünüyor. Şöyle 8 GB kapasiteli ve hızlı bir kart önerebilirmisiniz bana?

Evde PSRemote ve tripod ile çekim denemeleri yaptım, sonçlar çok hoşuma gitti. Makro çekeceğim diye boşuna objelerin dibine girmeye çalışıyormuşum.

Bu arada bu cihaz için Remote Shutter dedikleri bir kablo varmıdır, hiç duydunuz mu?

Sevgi, saygı...

Mayday [PC], signing off...
  • Biraz hareket gelsin, focada gun batimi

Canon PowerShot SX100 IS ***BU MAKİNE İLE İLGİLİ BİLGİ PAYLAŞIMI***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qblie -- 29 Ağustos 2008; 21:33:09 >
  • Yeni makinamızla çektiğimiz ilk fotoğrafları siiznle paylaşayım dedim. Bu arada bu makinanın pilleri çabuk mu bitiyor yoksa ben fazla mı kurcalıyorum cihazı anlamadım.

Sevgi, saygı...

• Hayirli olsun maydaypc, pil olarak ne kulaniyosun, pilin kpasitesi dusukse cabuk bitiyo olabilir, gece cekimleri ve flash kullanimi da sureyi kisaltacaktir.
  • ben ;
    ''Sandisk sdhc class2 4gb'' ve ''2700 mah VARTA '' kullanıyorum ya sizler ?
    bide performans değerlendirmesi yaparsanız sevinirim..
    ben kullandığım ekipmanlaardan genel olarak memnun um ama kart biraz daha hızlı olabilir miş.
  • kingston 8gb sdhc kullaniyorum piller 2700 mah rechargable X4 Energy
    ben de gayet memnunum
  • Pil olarak şu anda Duracell Alkalin pillerden kullanıyorum. Tabii makina yeni olduğu için menülerini, özelliklerini olabildiği kadar çok kullanmaya çalışıyorum. Belki de bu yüzden piller çok çabuk bitiyor. Hani forumlarda bahsediliyor ya 250 foto falan çekiliyor diye, şu andaki tecrübemle bunun imkansız olduğunu düşünüyorum (Ama işin uzmanı değilim, bu nedenle bu kadar iddialı laflar etmek doğru değil fakat bu sadece benim görüşüm).

Hafıza kartı olarak Kingston SD 1 GB kart kullanıyorum, kartın performansı çok kötü. Aslında buradaki arkadaşlardan bir ricam olacak. Şu anda kullandıkları hafıza kartlarının yazma ve okuma hızlarını HDTach gibi test yazılımlarıyla ölçseler buraya yazsalar. böylece bizler de bir fikir sahibi olsak çok güzel olurdu. Çünkü piyasadaki kartların bir çoğu üzerlerine okuma hızları yazılı olarak geliyor. Örneğin benim kullandığım kartın okuma hızı 4MB/s iken yazma hızı ise sadece 2,5MB/s, bu çekim yaparken sorunlara sebeb oluyor.

Son larak şarjlı pil kullanan arkadaşlar, sarj cihazı olarak ne kullanıyorlar. Kullandığınız bu cihazların özel şarj kesme devreleri varmı yoksa klasik 14 saat şarj et tipi cihazlarmı? Pilleri cihazda unutma gibi kötü bir huyum var ve ev artık işe yaramayan pillerle dolu :(

Sevgi, saygı...

• Arkadaşlar bende sx100 almayı düşünüyorum ama bugun teknosada biraz inceleme fırsatı buldum zoomda görüntü cok bozuluyor ayarlarla mı alakalı yoksa genel bi sorun mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: İmportant

Görüntünün Bozulmaması İçin Deklanşöre Yarım Basarak Odaklama Yapmak Gereklidir.

quote:

Orjinalden alıntı: w_ashburn

Arkadaşlar bende sx100 almayı düşünüyorum ama bugun teknosada biraz inceleme fırsatı buldum zoomda görüntü cok bozuluyor ayarlarla mı alakalı yoksa genel bi sorun mu

tşk ederim bi de öyle deneyip alayım :D peki son bi soru s3 de ki gibi renk değişimi dönüşümü falan gibi özellikleri varmı
  • Bu makinada Auto Bracketing özelliği yok mu? menüleri karıştırıyorum ama bir türlü bulamadım

Sevgi, saygı...

• quote:

Orjinalden alıntı: maydaypc

Yeni makinamızla çektiğimiz ilk fotoğrafları siiznle paylaşayım dedim. Bu arada bu makinanın pilleri çabuk mu bitiyor yoksa ben fazla mı kurcalıyorum cihazı anlamadım.

Sevgi, saygı...

fotolar çok net çok beğendim ben daha başaramadım gece çekiminde bu kadar netliği
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Arkadaşlar yine birşeyler oldu tam sx100 almak üzereyken kafam karıştı SX100 IS diye bilirken bir yerdede SX100 B gördüm o neyin nesi lütfen yardım edin deli olacam
  • Birde renk değişimi dönüşüm fln gibi şeyler var mı
  •  Canon PowerShot SX100 IS ***BU MAKİNE İLE İLGİLİ BİLGİ PAYLAŞIMI***

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.