Şimdi Ara

Canon PowerShot SX100 IS ***BU MAKİNE İLE İLGİLİ BİLGİ PAYLAŞIMI*** (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
926
Cevap
1
Favori
87.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Canon PowerShot SX100 IS ***BU MAKİNE İLE İLGİLİ BİLGİ PAYLAŞIMI***

Canon PowerShot SX100 IS ***BU MAKİNE İLE İLGİLİ BİLGİ PAYLAŞIMI***

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Daha vardı ama atamadım şimdilik bu kadar atıyım =) Hepsi Sx100 e aitir tatilde çektim=) çerçeve ve imze için photoshop kullandım başkada degişiklik yok bide bi iki fotoda blur tekniğini yaptım fark edersiniz zaten ..
    İyi Akşamlar ..
  • Teşekkür ederim sağolun ..
  • Dün katıldım aranıza...

SİYAH CANON SX100IS + 2GB KINGSTON SD + GP 2700 mAH + GP POWERBANK CHARGER

ASLINDA 380 YTL'YE KÖKSAL FOTODA VARDI AMA KUTUSU AÇIKTI (MUHTEMELEN TEŞHİR ÜRÜNÜYDÜ), RENGİ GRİYDİ, GARANTİSİ ERKAYALAR DEĞİLDİ, YOK TEK ÇEKİM OLMAZ YOK GİDİN BANKADAN NAKİT ÇEKİN GELİN YOK BONUS KULLANAMAM GİBİ LAFLAR DA DUYUNCA; DİREK UZAKLAŞTIM ORDAN..

VATANA GİTTİM ADAMLAR GECENİN SAAT 10.00'DA HERŞEYİMLE İTİNA İLE İLGİLENDİLER BİR DE 3YTL, 5 YTL, 5 YTL AYRI AYRI KARTLARDAN BONUS ÇEKTİRMEME RAĞMEN..ALDIM ÇIKTIM..
  • quote:

Orjinalden alıntı: fbcem

Daha vardı ama atamadım şimdilik bu kadar atıyım =) Hepsi Sx100 e aitir tatilde çektim=) çerçeve ve imze için photoshop kullandım başkada degişiklik yok bide bi iki fotoda blur tekniğini yaptım fark edersiniz zaten ..
    İyi Akşamlar ..

@fbcem
    Cok guzel fotograflar ozellikle marti fotograflarina bayildim, tebrikler
  • Teşekkürler important,

Bu arada manuel ayarlarda zoomlu gece çekimlerinde (mesela 10x optic) görüntü sabitleyiciyi açık olmasına rağmen hep bulanık kareler elde ediyorum ama AUTO moduna alınca bu sorun ortadan kalkıyor, acaba bunun sebebi AUTO modda yetersiz ışıkta iso'yu otomatik olarak yükseltmesimidir?
    iso 800 de çekim yapmak istemiyorum tabii ki..

Birde görüntü sabitleyiciyi hangi modda kullanıyorsunuz (sürekli is mi? - çekimde is mi?)
  • Güzel kareler elde ediyorum yavaş yavaş zaten olaya yabancı değiliz senelerdir..

Bu arada makina MADE IN JAPAN....

İğneden ipliğe herşeyin altında MADE IN CHINA ibaresini görmekten bıkmış usanmış nefret etmiş biri olarak bu cihazı almamdaki büyük pay sahibi detay budur...

A720IS, A650IS gibi iddialı makinalar ÇİN de üretiliyor ne yazık ki ve işçiliklerini makinaları elinize alınca anlıyorsunuz ne kadar kötü olduğunu..

HANGİ MANUEL MODU KULLANIYORSUNUZ..???
  • Renk dönüşümü değişimi fln bunda varmı yardım edecek kimse yok mu
  • Renk dönüşümü değişiminden kastın nedir arkadaşım??
  • renk atama olacaktı :D
    quote:

Orjinalden alıntı: atalayalper

Renk dönüşümü değişiminden kastın nedir arkadaşım??
  • Artık neyi var neyi yok kendim görebilirim bugun aldım makineyi ama bilgisayara bağlayamadım bi türlü arkadaşlar CameraWindow a giriom baglanamıyo gibilerinden birşeyler söylüyor yardım edin lütfen
  • Eğer benim yazdığım mesajlar bir daha hiçbir mazeret bildirilmeksizin bu siteden adminlerce silinirse bütün yazılarımı silerim burdan ayıp denen birşey var 5.senemdeyim herşey mesaj sayısı ise ben boş adam değilim oturup mesaj sayısını arttırmak için uğraşıyım...

MİLLET BENİM YAZILARIMI KAÇAK OLARAK SİTESİNDE YAYINLIYOR BEĞENİP Kİ BUGÜNE KADAR HERKESTEN TAKDİR ALDIM...çOLUK ÇOCUK SİLECEKSE YAZDIKLARIMI DAKİKA DURMAM BURADA...

BUGÜNE KADAR OLAN BÜTÜN YAZILARIMI VE BENİ BURADAN SİLİN....HERYERİN KURALLARI VAR SANAL ORTAM DİYE ATIP TUTANLARDAN KENDİNİ OLDUĞUNDAN FARKLI GÖSTERENLER YETER BE BİTİRDİNİZ donanım haber'i....

LAFIM KİME GİTTİ O ÇOK İYİ BİLİYOR KENDİNİ...

NE HALİNİZ VARSA GÖRÜN...
    Göksu Vadisi
  • ???
  • Bu resim için ilk olarak "30 Ağustos kutlamalarından enstantane" seklinde bir başlık düşünmüştüm. Daha sonra "enstantane" kelimesinin tam anlamını merak ederek TDK'nın sitesinden kontrol edince bundan vazgeçtim. Çünkü "Enstantane", Işıklama süresi saniyenin 1/25'i veya daha kısa olan hızlı bir hareketi çekme yöntemi verilen admış. Demekki neymiş, arada bir sözlük karıştırmak iyi oluyormuş :)

Sevgi, saygı...

Mayday [PC], signing off...

• Hani daha önce demiştim, bu makinanın pil tüketimi biraz fazla galiba. Şu anda GP'nin 2700'lük şarjlı pillerinden kullanıyorum, halen bitmedi piller. Bu piller yerine Alkalin pil kullanmış olsaydım, şu ana kadar 3 çift harcamış olurdum. Bakalım daha ne kadar idare edecek bu piller? Çünkü GP ile beraber Varta'nın Professional serisi şarjlı pillerden de almıştım, ancak henüz GP'ler bitmediği için Varta'ları test edemedim.

Kısacası bu makinayı kullanan arkadaşlar, paranızı boşuna alkalin pillere harcamayın derim ben.

Sevgi, saygı...

Mayday [PC], signning off...
  • Devam Ediyorum Arkadaşlar =)

Bunuda gemi baya büyük diye çektim :)

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.