Şimdi Ara

Canon PowerShot SX100 IS ***BU MAKİNE İLE İLGİLİ BİLGİ PAYLAŞIMI*** (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
926
Cevap
1
Favori
87.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Canon PowerShot SX100 IS ***BU MAKİNE İLE İLGİLİ BİLGİ PAYLAŞIMI***

Canon PowerShot SX100 IS ***BU MAKİNE İLE İLGİLİ BİLGİ PAYLAŞIMI***

bu sabah çektim... 2. fotoğraf acayip oldu... bu kediler kavglı karı koca gibi...küslermiş gibi poz vermişler sanki

• SX110is çıkmış arkadaşlar. Duyanınız vardır elbet.

Artıları
    -9 mpiksel çözünürlüğü var(bizimki 8mp),
    -Sensörü 1/2.3 inç (bizimkinin 1/2.5"),
    -Ekranı 3"-230.000px(bizimki 2.5"),
    -20 gram daha hafif :)
    -yüz tanıma özelliği biraz daha geliştirilmiş.

Eksileri
    -çok çok az daha büyük diyebilirim 110.6x 70.4x 44.7mm (bizimki 108.7x 71.4x 46.7mm)
    -Diyafram öncelikli çekim modu yok.(letsgodigital yok diyor, canon.com da ise Av. modu gözüküyor.)
    -ardarda çekim konusunda çok çok az bir farkı var. 1.2 fps (bizimki 1.3 fps)
    -100-150 ytl daha pahalı olabilir.

Görüntüsünün daha bir diktörgen olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca arka yüzü de epey değişmiş. Ekranın büyümesinden dolayı tasarımı bayağı bir değiştirmişler.

Bunların haricinde bütün teknik özellikleri A dan Z ye kadar aynı.

letsgodigital.org ve canon.com dan derleme

• Diveman iki hafta önce sx110'u duyurmuş ben de yeni farkettim, fotoğrafları yardımcı olabilir.
    Bence sx100 alacaklar yakın akrabası sx110 u da dikkate almalılar. Fazla fiyat farkı yoksa tabi ki?

quote:

Orjinalden alıntı: Diveman

http://www.letsgodigital.org/tr/news/articles/story_19794.html

• güncel fiyat araştırması yapan varmı?
    benim bulabildigim fotozeynep var taksitli 500 ytl
    daha uygun ve güvenilir bir yer varmı arkadaslar.
  • 1 / 2.5" ccd ile 8.0 megapixel bile düşündürücü iken SX110 alıp aynı ebatlardaki ccd sensörü 9.0 megapixelle zorlamak bence mantıksız....

Sx110 Almanın hiçbir mantığı yok (sadece digic4 işlemci için denenebilir belki ama bunun için de makine tercih edilmemeli bence) diğer bütün teknik özellikler aynı hemen hemen... Madem 9.0 megapixel yapıosun bari 1 / 2.33" falan sensör koy da aradaki farka değsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: atalayalper

1 / 2.5" ccd ile 8.0 megapixel bile düşündürücü iken SX110 alıp aynı ebatlardaki ccd sensörü 9.0 megapixelle zorlamak bence mantıksız....

Sx110 Almanın hiçbir mantığı yok (sadece digic4 işlemci için denenebilir belki ama bunun için de makine tercih edilmemeli bence) diğer bütün teknik özellikler aynı hemen hemen... Madem 9.0 megapixel yapıosun bari 1 / 2.33" falan sensör koy da aradaki farka değsin..

zaten sensörü sx110 un 1/2,3.
  • Pardon arkadaşlar yanlışlık oldu evet diveman haklı bu cihazın sensörü 1 / 2.3" benim aklımda 1 / 2.5" sx100 ile aynı sensör gibi kalmış..

Bu arada trustedreviews'deki SX110 incelemesini okumanızı tavsiye ederim...

http://www.trustedreviews.com/digital-cameras/review/2008/10/03/Canon-PowerShot-SX110-IS/p1
  • quote:

Pardon arkadaşlar yanlışlık oldu evet diveman haklı bu cihazın sensörü 1 / 2.3" benim aklımda 1 / 2.5" sx100 ile aynı sensör gibi kalmış..

Bu arada trustedreviews'deki SX110 incelemesini okumanızı tavsiye ederim...

http://www.trustedreviews.com/digital-cameras/review/2008/10/03/Canon-PowerShot-SX110-IS/p1

vallahi forumdaki fotolara göre makina baya iddialı gibi.Hemde iyi puan almış.Ama bir fotoda makinanın
    altında made in china yazısı yazıyordu.Sx100 lerin çoğu sanırım made in japan idi...

• [img=http://img392.imageshack.us/img392/2714/2513894816a86f832e11is1.th.jpg][img=http://img392.imageshack.us/images/thpix.gif]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_ashburn -- 16 Ekim 2008; 18:24:13 >
  • arkadaşar sx100 ile portre çekmek istiorum yanlış bişeymi yapıyorum acabaa

klavuzda portre fotoda ön obje netlik kazanır arka taraf flu olur yazıyor ama ben bir türlü yapamadım.... nası olacak tekniği nedirrr
  • SX100'lerin hepsi MADE IN JAPAN olması lazım...SX110'un çin üretimi olması bile alınmaması için yeterli bir sebep benim için..Çin işin içine girdiği zaman ben yokum..
  • quote:

SX100'lerin hepsi MADE IN JAPAN olması lazım...SX110'un çin üretimi olması bile alınmaması için yeterli bir sebep benim için..Çin işin içine girdiği zaman ben yokum..

benimki de japan
  • arkadaşlar ben bu makineyi almayı düşünüyordum ama şu an vatanda fiyatı 650 ytl gözüküyo

kriz yüzünden dolar fılayınca kötü oldu bizim iş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bayramefendi

arkadaşlar ben bu makineyi almayı düşünüyordum ama şu an vatanda fiyatı 650 ytl gözüküyo

kriz yüzünden dolar fılayınca kötü oldu bizim iş.

http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=03.003.1207.0031
    burdan al... ben piyasalar iyiyken 400 e aldım... piyasalar iyi olsa bile en iyi fiyat burada... sadece bu değil hemen her üründe... istersen karşılaştır....

http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=03.003.1207.0031 506 hızlıal

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=30778 617 vatan

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=135171269&CS_Category=_SBA_873_1662_782_4038&CS_Catalog=_FOTOGRAF___VIDEO_KAMERA&T_Category=_DIJITAL_FOTOGRAF_MAKINESI873 579 teknosa

• bende almayı dusunuyorum,sx 100 u fakat su aralar dolar sakat,bıras daha dusssun. suanda taksıtlı satıs olarak teknosa en uygunu bana gore = 579 ytl ( card fınans kullanıyorum=pesın fıyatına 6 taksıt yapıyor) + onlıne sıparıs verırsek 50 ytl hedıye cekı,aynı zamanda "Bu ürünle birlikte FOTOLAB HEDİYE ÇEKİ , SANDISK SDSDB-4096-E12 4GB SD HAFIZA KARTI, +HAMA 73483 WAVE ŞARJ CIHAZI + 2*2500 MAH AA ŞARJ OLABILIR PIL 67,45 YTL yerine 29,00 YTL" alınabılıyor.. sızce mantıklımı? pesın almayacagım ıcın suana kadar bana en amntıklısı bu geldı..

birde çok önemli bir sorum olacak Teknosa dan online üzerinen alışveriş yapanlar varmı,nasıl güvenilirmidir.teşhir ürününü göndermesinler bana? fikirlerizi bekliyorum arkadaslar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8C320B4D0 -- 3 Kasım 2008; 13:02:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: zagzirus

bende almayı dusunuyorum,sx 100 u fakat su aralar dolar sakat,bıras daha dusssun. suanda taksıtlı satıs olarak teknosa en uygunu bana gore = 579 ytl ( card fınans kullanıyorum=pesın fıyatına 6 taksıt yapıyor) + onlıne sıparıs verırsek 50 ytl hedıye cekı,aynı zamanda "Bu ürünle birlikte FOTOLAB HEDİYE ÇEKİ , SANDISK SDSDB-4096-E12 4GB SD HAFIZA KARTI, +HAMA 73483 WAVE ŞARJ CIHAZI + 2*2500 MAH AA ŞARJ OLABILIR PIL 67,45 YTL yerine 29,00 YTL" alınabılıyor.. sızce mantıklımı? pesın almayacagım ıcın suana kadar bana en amntıklısı bu geldı..

birde çok önemli bir sorum olacak Teknosa dan online üzerinen alışveriş yapanlar varmı,nasıl güvenilirmidir.teşhir ürününü göndermesinler bana? fikirlerizi bekliyorum arkadaslar.

valla ben alısveriş yapmadım ama yapan arkadaşlar herhangi bir sorunla karşılaşmadı.Ama şu anda baya bir yerde teknosa mevcut.Gidip görüp birebir
    alabilirsiniz yani.Ben de bu makinayı alacaktım ama biraz daha bekleyip sensoru biraz daha büyük olan sx110 alacağım inşallah...Şu an giittigidiyor var...

• Sayfaları kurcaladım ama pek bulamadım. makinanın focus modları hakkında kullanıcılardan birisi bilgi verebilir mi? A-serisinden farklı olduğunu ve daha az seçenek içerdiğini okudum. Vizörü olmamasının yanında bir de bu eksiği olursa biraz soğutacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Diveman

quote:

Orjinalden alıntı: zagzirus

bende almayı dusunuyorum,sx 100 u fakat su aralar dolar sakat,bıras daha dusssun. suanda taksıtlı satıs olarak teknosa en uygunu bana gore = 579 ytl ( card fınans kullanıyorum=pesın fıyatına 6 taksıt yapıyor) + onlıne sıparıs verırsek 50 ytl hedıye cekı,aynı zamanda "Bu ürünle birlikte FOTOLAB HEDİYE ÇEKİ , SANDISK SDSDB-4096-E12 4GB SD HAFIZA KARTI, +HAMA 73483 WAVE ŞARJ CIHAZI + 2*2500 MAH AA ŞARJ OLABILIR PIL 67,45 YTL yerine 29,00 YTL" alınabılıyor.. sızce mantıklımı? pesın almayacagım ıcın suana kadar bana en amntıklısı bu geldı..

valla ben alısveriş yapmadım ama yapan arkadaşlar herhangi bir sorunla karşılaşmadı.Ama şu anda baya bir yerde teknosa mevcut.Gidip görüp birebir
    alabilirsiniz yani.Ben de bu makinayı alacaktım ama biraz daha bekleyip sensoru biraz daha büyük olan sx110 alacağım inşallah...Şu an giittigidiyor var...

saol dostum,ama netten sıparısle almamın sebebı zaten 50 ytl hedıye cekınden faydalanmak. bırde bu gedıye cekıyle ıstedgımızı alabılıyomuz teknosadan,yoksa bu hedıye cekını tekno labtamı kullanabılıyoruz sadece.teknosa onlıne alısverıs hakkında bılgı sahıbı olan bırı varsa lutfen yardımcı olsun bana,yakın zamanda alısverıs yapıcam cunku

• Biraz hareket olsun, makinanın performansı hakkında biraz bilgi sahibi olmanız için buyrun...Enjoy the silence..

• 24 saat geçti bırak yorum yazanı benden sonra konuya bir kişi bile girmemiş.. Yani 24 saat sonra topiğe bir kişinin bile girmemesi çok üzücü..Acaba SX100 sahipleri çok mu yoğun çalışıyorlar..Millet ne makinalarla (!) nerelere gelmiş artık abartıp pil kapağının yok vırtının zırtının vidasının muhabbetini yapar olmuşlar makinalarında konuşacak konu kalmadığı için bizde ise daha nasıl şöyle nasıl böyle foto çekerim diyebilen arkadaşlar var ama topik bu halde...??? Kusura bakmayın ama forumdaki bu kadar teknik hataya rağmen elimden geldiğince ve boş vakitlerimde zaman ayırmaya çalışıyorum ben elimden geleni yaptığıma inanıyorum...
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.