Şimdi Ara

Canon PowerShot SX100 IS ***BU MAKİNE İLE İLGİLİ BİLGİ PAYLAŞIMI*** (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
926
Cevap
1
Favori
87.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • burdaki resimlerden gördüğüm kadarıyla SX110, SX100'e göre ISO performansı olarak daha başarılı.
  • sx 100 kullanıyorum ve çok çok memnunum. japon malı olması bence çok önemli bir avantaj çinlilere güven olmaz...
  •  Canon PowerShot SX100 IS ***BU MAKİNE İLE İLGİLİ BİLGİ PAYLAŞIMI***

Canon PowerShot SX100 IS ***BU MAKİNE İLE İLGİLİ BİLGİ PAYLAŞIMI***

bir kaç fotoğraf da benden

makineyi aldığımdan hiç pişman olmadım herkese tavsiye ederim...

• fotograflar baya güzel.tebrikler
  • Bu makine ile çektiğimiz video kayıtlarını makine üzerinde izlediğimizde ses geliyormuydu? Ben bir türlü ses alamadım(PC'ye aktarınca ses geliyor)...
  • ses çıkışı çok zayıf geliyor da çok az oluyor. ama iyi denilebilecek kadar iyi video çekiyor...
  • ay yildiz guzel olmus mavikorsan
  • merhaba arkadaşlar ben Canon makina almayı düşünüyorum yeni araştırmaya başladım ilk izlenimlerim dogrultusunda Canon Powershot SX110 IS 9 MP ile Canon IXUS 75 7.1 Mp arasında kaldım tavsiye lerinize ihtiyacım var diveman sen neyaptın bende bu sx110ların çin malı olmasına takmış durumdayım sırf bu yüzden almamayı düşünüyorum önerileriniz bekliyorum.
  • valla dediğin gibi sx110 ların tamamı çin malı büyükbir ihtimalle.O yüzden benide bu makina biraz soğuttu ama performansı da
    sx100 e göre daha iyi.bakalım yakında istanbula gitme durumum var orada makinaları yakından daha iyi bir şekilde inceleme
    fırsatım olur sanırım.Hemde birkaç sx110 a bakarak çin malı olup olmadığına bakacağım...
  • Herkese Merhaba

Bu aleti ben de yeni aldım ve aranıza katıldım.
    ISO performansının çok kötü olduğunu söyleyebilirim.

zira ISO 400'de benim cep telefonum w810i resmen daha düşük noise verdi yok böyle bir olay.
    Hem de o sadece bir cep telefonu...

Bu aletin özellikle Makro çekimlerini ve manzara performansını çok sevdim.
    Ama gece fotoğrafları ile floresan ışığı altındaki performansı hiç hoşuma gitmedi.
    Bundan önceki fotoğraf makinem olan ve SX100'e göre daha düşük bir model olan samsung s600i'den pek bir farkı yok
    Donanım desteği harika, ama yazlım desteği kesinlikle vasat.

Ben de kendi fotoğraflarımı burada paylaşacağım...

Siz de güle güle kullanın

•  Canon PowerShot SX100 IS ***BU MAKİNE İLE İLGİLİ BİLGİ PAYLAŞIMI***

sx110is cin mali :) gece performansi hakkinda bilginiz olsun makineyi alali 1 hafta oluyor.(sadece ay isigi kullanilmistir...)
  • quote:

Orjinalden alıntı: canbor

sx110is cin mali :) gece performansi hakkinda bilginiz olsun makineyi alali 1 hafta oluyor.(sadece ay isigi kullanilmistir...)

gece çekimi güzel gibi nerden aldınız acaba makineyi

• Kompakt makinelerin hepsi aynı işte kardeşim yok is li yok 10xli 15x li hepsi kalitede aynı. Sonuçta sensör boyutları ve teknolojileri aynı değilmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakan789

Kompakt makinelerin hepsi aynı işte kardeşim yok is li yok 10xli 15x li hepsi kalitede aynı. Sonuçta sensör boyutları ve teknolojileri aynı değilmi?

sanırım haklısın mesala canonun a sarisi a650 dışında 2.5 sensör buyutuna sahip.keza sx100 de öyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diveman -- 16 Aralık 2008; 22:05:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CrusaderZone

Herkese Merhaba

Bu aleti ben de yeni aldım ve aranıza katıldım.
    ISO performansının çok kötü olduğunu söyleyebilirim.

zira ISO 400'de benim cep telefonum w810i resmen daha düşük noise verdi yok böyle bir olay.
    Hem de o sadece bir cep telefonu...

Bu aletin özellikle Makro çekimlerini ve manzara performansını çok sevdim.
    Ama gece fotoğrafları ile floresan ışığı altındaki performansı hiç hoşuma gitmedi.
    Bundan önceki fotoğraf makinem olan ve SX100'e göre daha düşük bir model olan samsung s600i'den pek bir farkı yok
    Donanım desteği harika, ama yazlım desteği kesinlikle vasat.

Ben de kendi fotoğraflarımı burada paylaşacağım...

Siz de güle güle kullanın

Kusura bakma da sx100'ü cep telefonuyla kıyaslayarak resmen saçmalamışsın..Şuna makinayı kullanamadım bilgim yok desene makinaya çamur atacağına..Girwww.pbase.com'a veyawww.flickr.com'a çekilen fotolara bir bak istersen ondan sonra o fotoğraf çektiğini zannettiğin telefonunla mukayase et..

• quote:

Orjinalden alıntı: qblie

ay yildiz guzel olmus mavikorsan

TŞK EDERİM

yeni fotoğraflar bekliyoruz arkadaşlar hadii...
  • SX110 alan arkadaşlar birkaç resim gönderebilirler mi acaba.özellikle gece ve macro resim...sx100 veya 110 arasında
    karar vermem lazım...
  • Bu makina ile ilgili geniş bir inceleme için bakınız:http://www.trustedreviews.com/digital-cameras/review/2008/10/03/Canon-PowerShot-SX110-IS/p1
  • @CrusaderZone,
    makinan hayırlı olsun, güzel şeyler çekmen dileğiyle
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.