Şimdi Ara

Canon PowerShot SX100 IS ***BU MAKİNE İLE İLGİLİ BİLGİ PAYLAŞIMI*** (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: taliperen1990 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
926
Cevap
1
Favori
87.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gördüğüm kadarıyla yanılmamışım eklenilen fotolar cidden çok kötü basit bir kompakt makınadanda aynı sonucu elde edebılırsınız
  • bu makineyi çoq beğenmiştim ama yorumlar byaa kötüye sardı birazdha düşünmeq lazım galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: Diveman

quote:

Orjinalden alıntı: AL-IVE

Merak edenler için aşağıdaki resimler SX110 ile çekilmiştir. Pek kullanıcısı olmadığından forumu yok sanırım. Burada daha önce tartışıldı diye resimlerini koyuyorum. Resimler çok iddialı değil, gece ve kapalı alanlardaki çekimler için noise performansı merak edenlere fikir verebilecek nitelikte.

http://img153.imageshack.us/my.php?image=img0174pl8.jpg
    http://img135.imageshack.us/my.php?image=img0193ow8.jpg
    http://img140.imageshack.us/my.php?image=img0201et3.jpg
    http://img140.imageshack.us/my.php?image=img0201et3.jpg

dostum özellikle ilk foto baya güzel.sanki sx100 den 1 numara üstün gibi

nasıl anladın küçücük fotodan ben anlamadım.en azından 2mp de görseydik ISO400 performansını.Bu fotolar asla kaale alınmaz.Zira K750 de bu boyutlarda bu fotoyu böyle çeker

• quote:

Orjinalden alıntı: turer

gördüğüm kadarıyla yanılmamışım eklenilen fotolar cidden çok kötü basit bir kompakt makınadanda aynı sonucu elde edebılırsınız

Hmm öyle mi çok kötü fotolar burdakiler yani?? Basit bir kompakt makina da aynı sonucu verir yani??...O Zaman daha iyilerini çekip ekle de bizde seni takdir edelim..Hangi makinayı kullanıyosun onu da yaz arada...Çamur at izi kalsın çok kolay oluyor zaten...
  • quote:

gördüğüm kadarıyla yanılmamışım eklenilen fotolar cidden çok kötü basit bir kompakt makınadanda aynı sonucu elde edebılırsınız

tam tersi gayet güzel resimler
    kompactla bunları ....ah çekersin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayhanjan

sx 100 ü dc adaptörle kullanan varmı???

makinenin üzerinde dc 3.5 yazıyo ama 3.5 dc adaptör bağladım çalışmadı
    zannedersem amper yetersiz geldi.

elinde kılavuz olan yada biligisi olan bir yazsa çok iyi olacak
    çünkü en azından evde çekim yaparken ac den kullanırız
    pil şarz etmekten ömrüm gitti yaaa

• çekilen resimlere baktım.bu makinanın sahibi olmalıyım :)
  • bu konu gerilerde kalmıs geçen cumartesi dartyden bende aldım kısmet oldu benim sormak istediğim hafıza kartı ne almalıyız kaç gb kadar destekliyor dikkat etmemiz gereken bır nokta varmı ilk dijital makinam bu benım pratik bilğilere ihtiyacım var.
  • İzmit Darty ' de bu hafta sonu sx100 kampanyalı ürünler arasındaydı.

Daha önceleri 589 TL yazıyordu üzerinde. Dün uğradım 589'un üzerini çizmişler 469 yazmışlar. 14 - 15 Mart tarihlerini kapsayan bir kampanyaymış.

İlgilenen olabilir belki.
  • quote:

fotoğrafları makina çekmez insanlar çeker... bu makina manuel bir makina.. mekana ışığa göre ayar yapmazsan en kral makinada bile adam gibi kare alamazsın. manuel makina kullanmak kolay değildir... fotoğraf sanatıyla ilgili az buçuk bilgi sahibi olman gerekiyor... pat diye bu mak kötü diyemezsin. hiçbir maina için... ben 8 aydır kllanıyorum çok memnunum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: EFSANE98_1

arkadaşlar sanırım bende Canon PowerShot SX100 IS'ci olcam makine çok hoşuma gitti özellikle zoom u. sx110 kesin çin malımı arkadaşlar hiç umut yokmu ya belkide çinin 1. sınıf ürünüdür:P kendimi kandırıym en azından:)

kafama takılan sorular var fotoğrafçılıkla ilgilenmiyorum dha çok anı amaçlı ffoto çekcem büyük ihtimalle auto mod kullancam sürekli baskı felanda almıycam pcde bakmak amaçlı şimdi sorum şu bu makine tam benlikmidir yoksa yakınına bile yaklaşmıymmı:S birde şu an minimum 500 ytl daha ucuza nereden bulabilirim yada doların düşmesinimi beklemeliyim biraz önce nanotech te baktım 525 diyor

auto modunda biraz greenler oluşuyor.. bu da iso değerini otomatikde fazla aldığı için... elinden geldiğince manuel ayard çek. aradaki farkı görebilirsin.. memnun kalacaksın emin ol....

• arkadaşlar ben sx110 modelini almak istiyorum acaba tavsiye edermisiniz? açıkçası ilk fujinin f100fd gözüme takılmıştı resimleri çok güzel gerçekten fakat manuel ayar olmadıgını görünce açıkçası biraz karasız kaldım.
  • Arkadaşlar hepinize merhaba. Ben sx110 ile ilgili bazı sorularınızı yanıtlamak istiyorum. Profesyonel bir fotoğrafçı değilim şimdiden söyleyim. Canon sx110'u dün vatan bilgisayardan aldım. Aklımda kodak z8612 vardı ama okuduğum yorumlardan sonra ondan vazgeçtim. sx100 almak istiyordum ama bazı sebeplerden dolayı (makinenin alabileceğim yerlerde kalmaması gibi) almak nasip olmadı. Sonra olympus 1010'a yöneldim ama onunlada ilgili bazı soru işareteri havada kaldı. Daha sonra fiyatı biraz uçuk olmasına rağmen sx110'a karar verdim. Çin malı mı diye merak edenler evet çin malı kutunun altında çin malı yazıyor mutlaka haklı nedenleren dolayı çin malına bakış açımız farklı ama canon gibi bir marka adına kötü söz söylettirir mi, adını lekeletir mi orasıda benim aklıma takılan başka bir soru. Dediğim gibi ben çok anlamıyorum ama profesyonel olan ve daha önce fotoğraf topluluklarında bulunmuş bir arkadaşım makinayı beğendi onunla bazı çekimler yaptık ve özellikle gece çekimleri beni gayet tatmin etti. Bazı özellikleri sorduğumda ise bana cevabı senin istediğin şeyler slr makinelerde var ve onlar bambaşka oldu. Benim istediğim özelliklerden biriside yanımda kolayca taşıyabilmekti. Daha dün aldığım için makineye yeni yeni alışıyorum ve okumam gereken koca bir kılavuz var. Yalnız birde şunu söyleyebilirim bunun çektiklerini kompakt makinelerde çeker görüşüne katıldığımı söyleyemem çünkü bende birde casio exilim z75 modeli var ve işin aslı ondan memnun kalmadığım için bu modeli aldım yani her kompakt makine başarılı değil maalesef. Foruma nasıl foto eklenir bilmiyorum eğer çektiklerimi yani denemelerden görmek istedikleriniz olursa (benim gibi bir aceminin kötü fotolarını )bana özelden nasıl foto eklenir anlatırsanız bende seve seve buraya yada yeni açılan bir başlığa ki sx100 sahiplerini rahatsız etmek istemem foto ekleyebilirim. Herkese selamlar ve saygılar...

• bende SX100 var japon malı.. orjinal yani. çin değil...

http://img292.imageshack.us/my.php?image=forumaresimeklemezo9.swf

yukardaki dosyayı izle. resim nasıl eklenir anlatıyor...
  • bu çin veya japon olması neyi degiştiriyor
    sx110 modeli özellik olarak daha üst gözüküyor ama çin olması bişi degiştirir mi ki acaba
  • Bu makinede "color accent" özelliği var mı?
  • İkinci el sx100 satın aldım. Yarın kargoyla geliyor..

Acaba teslim alırken, dikkat etmem gereken hususlar, incelemem gereken noktalar nelerdir. Ustalar bi el atsa bi fikir verseler.
  • Yardım edebilecek bir Sx100 sahibi var mı?

Makina geldi teslim aldım. Cd si yok.

Hafıza kartındaki fotoğrafları bilgisayara nasıl aktarabilirim.

USB kablo ile bilgisayara bağladıyp açtığımda, otomatik algılaması gerekmiyor mu bilgisayarın.

USB kablo ile bilgisayara makinayı bağlayıp açıyorum, ancak tanınmayan USB aygıtı diyor. CD ile sürücü tanıtımı mı yapmalıyım.

Cd sini bulabilir miyim? Ya da USB kablosu mu orjinal değil?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertop -- 19 Mart 2009; 15:52:43 >
  • Evet, USB kablosu ve tv bağlantısı da orjinal değil.

1- USB kablo ile bilgisayara bağladığımda, bağlantı kurulmuyor.

2- Tv kablosu ile tv ye bağladığımda görüntüyü tv ye aktaramıyorum.

Ama sanırım sorun kabloların orjinal olmamasından kaynaklanmıyor. Bir sürü sürücü ve yazılım arayıp denedim. Olmuyor.

Hayırsever bir sx100 sahibi çıksa da şu cd yi ya da sürücüyü yüklese internete.

Ya da, kafamdaki bu soru işaretlerini giderse. Sx100 başlığı ölmüş, kimse uğramıyor galiba buralara.
  • @mertop

cd'sinin olmaması farketmez.. ben bağladığımda bilgisayara hemen algılıyor... Canon Powershot SX100 diye bir sürücü çıkıyor oradan alabiliyorum dosyaları... yada kartı çıkartıp kart okuyucuya bağlayıp alıyorum....

TV'de de hiçbir sorun yaşamdım... TV'yi AV moduna getirince görebilirsin TV'de görüntüyü... Eğer renksiz çıkarsa makinanın içinden ayar yap.. PAL yada NTSC ikisinden biri renkli biri renksiz...
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.