Şimdi Ara

Canon PowerShot SX100 IS ***BU MAKİNE İLE İLGİLİ BİLGİ PAYLAŞIMI*** (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
926
Cevap
1
Favori
87.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar makine elime geçti, ilk bir kaç foto çekiminde foto kalitesi süper(auto modda). Daha öğrenecek çok şey var...!Birde Türkçe Kullanma kılavuzunu nereden temin edebilirim acaba, yardımcı olabilecek arkadaş varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ÖZ-AK

peki mit ajanı..ne marka alalım fotoğraf makinası..ne tavsiye edersin..compakt canon kullanan birsürü arkadaş var..kime sorsam herkes memnunum diyor..illaki ufak tefek sıkıntılar olur her makinada olduğu gibi..kimse lens üzerine bi eleştiri yapmamış..lens üzerine sadece,gece çekiminde iso durumunun fuji ye oranla sıkıntılı olduğundan bahsediliyor..bize hangi markayı önerirsin,canon kullanmış biri olarak..

Adam sana Ericson öneriyor okumadın mı
  • Arakadaşlar SD kart ile SDHC kart arasındaki fark nedir acaba? Birde 2 Gb Sd kartlardan hangi ürünü tercih ederdiniz? teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quasi522 -- 7 Ocak 2008; 21:44:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: zengin_47

quote:

peki mit ajanı..ne marka alalım fotoğraf makinası..ne tavsiye edersin..compakt canon kullanan birsürü arkadaş var..kime sorsam herkes memnunum diyor..illaki ufak tefek sıkıntılar olur her makinada olduğu gibi..kimse lens üzerine bi eleştiri yapmamış..lens üzerine sadece,gece çekiminde iso durumunun fuji ye oranla sıkıntılı olduğundan bahsediliyor..bize hangi markayı önerirsin,canon kullanmış biri olarak..

•  Canon PowerShot SX100 IS ***BU MAKİNE İLE İLGİLİ BİLGİ PAYLAŞIMI***

Buda topiğe konu olan makineden buraya yolladığım ilk kare fotoğraf...Acemi işi, daha yeni öğreniyorum, idare edin artık:) Resimdeki; şu an maketine sahip olduğum, gerçeğinide rüyamda gördüğüm motor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quasi522 -- 8 Ocak 2008; 3:36:13 >
  • quote:

quote:

ben fotoğraf makinası sayfasında cep telefonunu senin gibi senin kadar ciddiye almadım da ondan..

• arkadaşlar ben de sx100 ıs almayı düşünüyorum ama tam net değilim
    bu makinenin karanlık ortam çekimlerini koyarsanız fikrim netleşecektir.
    teşekkürler
  • Arkadaşlar bu makinayı amerikadan arkadaşıma getirttim. 245 Usd ye patladı bana. Makine kompakt bir makineye göre süper bence. Slr gibi büyük makine taşımak istemeyip kompakt model olarak manuel özellikleriyle alınacak bir makine.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bulent977

Arkadaşlar bu makinayı amerikadan arkadaşıma getirttim. 245 Usd ye patladı bana. Makine kompakt bir makineye göre süper bence. Slr gibi büyük makine taşımak istemeyip kompakt model olarak manuel özellikleriyle alınacak bir makine.

çektiğin resimleri paylaşırsan benim gibi bu makinayı almayı düşünenler için çok yardımcı olursun.
  • ARKADAŞLAR BENDE BU CİHAZI ALMAYA KARAR VERDIM AMA TÜRKİYE DE COK PAHALI SATILYOR YURTDISINDAN GETIRTMEYE CALISICAM INSALLAH BU KADAR UĞRAŞMAMA DEĞER VE PİŞMAN OLMAM..
    SX100 SATIN ALAN ARKADAŞLAR CİHAZ ILE ILGILI GÖRÜŞLERİNİ NE KADAR COK PAYLASIRSA O KADAR IYI OLACAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncaydts -- 11 Ocak 2008; 15:04:45 >
  • evet haklısın..
  • merhaba arkadaşlar, ben de powershot sx100 almaya karar verdim ,zira S4 is çok büyük,taşıması zor,ancak aklıma takılan birşey var ,sx100 is de vizör var mı ?yoksa sadece lcd ekrandan mı görüyoruz çekeceğimiz objeyi ,manzarayı vs,makinenin fotoğraflarında gözle bakılacak bir yer göremedim de,bilgilendirirseniz ve mğmkünse vizör nerde gösterirseniz sevinirim,hoşçakalın.
  • Vizör yok. Ama çok büyük soru değil bence bu. Hatta vizör olsa da eminim bir çoğumuz %90 ekranı kullanıyoruz.
  • SX100'ün fotoları yok mu arkadaşlar?
  • x100 kullanan arkadaşlar biraz fotoğraf koysanızda bizde karar versek ne dersiniz.
    yoksa pek kullanan yok mu
    tavsiye de yok galiba
  • Bu topikte iş yok ruh da yok hiç bişey yok
  • Sx100 de yalan oldu gitti. Tipsiz bir makineydi zaten.
  • tıp konusunda sana katılamayacagım
    quote:

Orjinalden alıntı: AKINLASINN

Sx100 de yalan oldu gitti. Tipsiz bir makineydi zaten.
  • quote:

Yok yaw ben hala almayı düşünüyorum. S5 alacak para yok
  • Bence sık biraz daha S5 i kaçırma. Daha önce bir tane vardı bende. 500 ytl ye satmıştım. Alan kişi ile görüşürüz hala. Memnun gerçekten. Geç olsun, iyisi olsun.
    quote:

quote:

Yok yaw ben hala almayı düşünüyorum. S5 alacak para yok
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.