Şimdi Ara

Canon PowerShot SX100 IS ***BU MAKİNE İLE İLGİLİ BİLGİ PAYLAŞIMI*** (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
926
Cevap
1
Favori
87.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Canon PowerShot SX100 IS ***BU MAKİNE İLE İLGİLİ BİLGİ PAYLAŞIMI***

Canon PowerShot SX100 IS ***BU MAKİNE İLE İLGİLİ BİLGİ PAYLAŞIMI***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertop -- 20 Mayıs 2009; 3:55:36 >

• Çok güzel fotoğraflar...İnşallah bende böyle güzel fotoğraflar çekerim ilerde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SkYNeT-06

quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

fotoğraftaki senmisin_?

yok arkadaş...fotoyu ben çektim...

• Loading, dün gece tam yarım saat fotokritikte aradım seni. Bu fotoğrafı hatırlıyorum hatırlıyorum ama nereden diye. :) Sonunda fotokritikte buldum. portfolyona baktım. Güzel bir portfolyon var. Geyve ve Adıyamandaki gün batımları harika...

Tebrik ederim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertop

Loading, dün gece tam yarım saat fotokritikte aradım seni. Bu fotoğrafı hatırlıyorum hatırlıyorum ama nereden diye. :) Sonunda fotokritikte buldum. portfolyona baktım. Güzel bir portfolyon var. Geyve ve Adıyamandaki gün batımları harika...

Tebrik ederim...

eyvallah

niye arıyosun ki sorsan söylerdim

üye değilmisin sen.. üye ol ama iyi bi kare çekip onay alman gerek...

ben yüzük fotosuyla kaptım işi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loading -- 20 Mayıs 2009; 10:07:34 >

• quote:

mertop olarak üyeyim :))

http://www.fotokritik.com/kullanici/mertop/portfolyo/

fav. ekledim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

quote:

mertop olarak üyeyim :))

http://www.fotokritik.com/kullanici/mertop/portfolyo/

fav. ekledim

Teşekkür ederim. Bilmukabele...

•  Canon PowerShot SX100 IS ***BU MAKİNE İLE İLGİLİ BİLGİ PAYLAŞIMI***

bu sabah çektim... ilk önce ay mı güneşmi diye tereddüt ettim. bulutlarıjn arkasından çıkınca gözlerimi kamaştırınca anladım güneşmiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: İmportant

@Loading

Güzel Bir Çalışma Olmuş.

çalışma sayılmaz aslında... bi hava alıyım dedim baktım gördüm bunu... koştum içerden aldım makinayı

işim de vardı olmasaydı daha iyi çekecektimde çektim çıktım hemen
  • Bu fotografları manuel ayarlarda mı çekiyorsunuz? Ben manuel ayarda çekim yaptıgımda kötü çıkıyor,uygun ayarları bulamıyorum...Kaç deneme de bu kareleri yakalıyorsunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: rok54

Bu fotografları manuel ayarlarda mı çekiyorsunuz? Ben manuel ayarda çekim yaptıgımda kötü çıkıyor,uygun ayarları bulamıyorum...Kaç deneme de bu kareleri yakalıyorsunuz?

normaldir... kurcalaya kurcalaya öğren... estantane, diyafram, iso ayarı nedir bunları öğren daha sonra bulunduğun ortama göre kendin ayar yapıp çekebilirsin.. ben onu diyafram öncelikli yani AV modunda çektim.. genelde de öyle çekiyorum.. ama değeri 8.0 yap ki her yer net olsun.. düşürürsen alan derinliği olabilir...
  • Hımmmm... Tamam dediğin gibi av veya tv modunda güzel fotolar çıkıyor ama manuel de elim titriyor ondan bulanık çıkıyor,İso-Enstantane-Diyafram üçlüsünü tutturamıyorum bir türlü...Tripod alıcam ilerde araştırıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rok54 -- 20 Mayıs 2009; 20:19:37 >
  • gündüz çekimlerde tripoda pek gerek yoktur ama gece çekimlerde mutlaka lazım...

bu videoları izle eminim yardımcı olacaktır...

http://www.fotoatolye.com/Videolar.aspx?item=20

http://www.fotoatolye.com/VideoDetay.aspx?item=154
  • Teşekkür ederim...Videolar çekim yaparken dikkat edeceklerim hakkında ortalama bir fikir oluşturdu.Bunu geliştirmek kaldı bana...
  • Yusuf Kadri Şirinkan çok iyi bir fotorafçıdır
  • quote:

çok güzel fotğraflar

fakat , alıntı yaptığım sizin bu fotoğrafınızın zemininde 5 - 6 tane beyaz noktacıklar görüyorum!
    ölü pixel değildir inşallah

• hot pixel onlar uzun pozlamada ısınan pixellerden kaynaklanıyo
  • sayın SkyNet...
    Öncelikle beğenileriniz için teşekkür ederim...

Hot Piksel olayını hep duyuyorum ama doğrusunu söylemek gerekirse ne olduğu konusunda ayrıntılı bilgim yoktu. Bu konuda bencemil e de yazdığı açıklayıcı bilgi için teşekkür ederim.

Fotoğraflarımı ölü piksel ya da hot piksel açısından hiç incelememiştim.
    Bu vurdumduymazlığımda bir parça da daha önce okuduğum bir yorum etkili olmuştu. Bir makine ya da monitörü almışsanız canınızı sıkmamak adına artık hot ya da ölü piksel testleri yapmayın, gözünüz hep oraya takılır denmişti.

Ancak hakikaten merak ettim. Fotoğraf üzerinde editleme, işaretleme programınız varsa, bu alıntı yaptığınız fotoğraftaki bulduğunuz 5-6 beyaz noktayı daire içine alıp tekrar koyabilir misiniz?

Ayrıca dikkatiniz için sizi tebrik ederim.

Not: Exif bilgilerine muhakkak bakmışsınızdır. Bu fotoğrafta pozlama 6 saniye, diyafram ise f4.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertop -- 21 Mayıs 2009; 11:13:34 >

• Sony S950 10,1 almıştım video çözünürlüğü 320x240 alırken 640,480 damişlerdi makinadan video sesi hiş gelmiyor iade ettim tabi 65 tl kdv zararı ile yerine çek veriyorlar teknosa da bu gün Canon PowerShot A1000 IS aldım ücret yönünden zararım oldu arkadaşlar sizin fikriniz...
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.