Şimdi Ara

Canon PowerShot SX100 IS ***BU MAKİNE İLE İLGİLİ BİLGİ PAYLAŞIMI*** (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
926
Cevap
1
Favori
87.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Canon PowerShot SX100 IS ***BU MAKİNE İLE İLGİLİ BİLGİ PAYLAŞIMI***
  • quote:

Orjinalden alıntı: fever2006

Akradaşlar herkese merhaba,

Makine alıcam ve seçeneklerim arasında sx100is de var. Makine nasıldır diye sormayacam çünkü hepiniz memnunsunuz gördüğüm kadarıyla Fakat video çekerken optik zoom yapılamıyor demişiniz yukarıda.Ben darty'de denedim zoom yaptı acaba optik zoom değil de dijital zoom mu yaptı?(CHDK hariç)
    -Bir de forumda bir başkası optik zoomu çok dışa doğru çıktığından sensörün işini tam yapamayacağını bu yüzden kumlanma olacağını söyledi, siz ne dersiniz?
    - Son olarak Oluşan beyaz noktalar kafama takıldı.Bu genel bir sorun mu yoksa arkadaşlarda oluşan sorun istisna mıdır?

Hepinize yardımları için teşekkür ediyorum.

İyi çekimler...

videosu çok süper... evet optik zoom yapmıyor biraz dijital zoom yapıyor... her makinada zoom yapınca bozulma olur bu da normaldir... beyaz noktalar ile ilgili giçbirşey bilmiyorum bişey diyemiicem...

pişman olmayacağından emin ol...

• quote:

Orjinalden alıntı: İmportant

@fever2006

Sx100 Is, Video Çekiminde 4x Dijital Zoom Yapabiliyor.
    40x Zoom Yapılsa Dahi Kumlanma Olmuyor, Dijital Zoom Nedeniyle Biraz Netlik Kaybı Oluyor.
    Iso Performansı Çok İyi Değil Ama 400 Iso'ya Kadar Temiz Fotoğraflar Elde Edilebiliyor.
    F2.8 - 8.0, Shutter Hızı 15" - 1/2500(F8.0 İken) Shutter Hızı, Hızlı Çekimler İçin Yeterli Seviyede. Spor Karşılaşmaları, Kuş Fotoğrafçılığı vb..
    Beyaz Noktalar, Sensörün Isınmasıyla Oluşan Hot Pixellerdir. Uzun Pozlamalı Fotoğraflarda Meydana Gelirler. Kalıcı Değillerdir.
    Sx100 Is'ı İncelemenizi Tavsiye Ederim.

quote:

Lo@ding :

videosu çok süper... evet optik zoom yapmıyor biraz dijital zoom yapıyor... her makinada zoom yapınca bozulma olur bu da normaldir... beyaz noktalar ile ilgili giçbirşey bilmiyorum bişey diyemiicem...

pişman olmayacağından emin ol...

Burda bunu sormam ne kadar doğru olur bilmiyorum..Siz de bu makinayı almadan önce benim gibi çelişkiler içine girmişsinizdir mutlaka.Aklımda çok az seçenek varken yine diğer elektronik cihazları alırken de olduğu gibi, birsürü seçenek oluşuverdi. Kodak olsun panasonic olsun samsung olsun birçok marka var şu an aklımda. Sizler alırken seçeneklerinizde hangi marka ve modeller vardı?Ve ne sebeple onları eleyip sx100 aldınız?

Saygılar

fujifilm s5800

bunula sx110 arasında kalmıştım ben... geçen sene hemen hemen aynı fiyatlardaydı.. işi bilen arkadaşlarım canonu tercih etti. iyiki de almışım... çok rahat kullanışlı... ortadaki yuvarlak ike çok rahat ve hızlı ayar yapabiliyorsun...sen makinadan çok biraz fotoğrafçılığı araştır.. bilmiyorum manuel makina kullandın mı hiç önceden.. eğer estantane diyafram iso felan bunları öğrenirsen zamanla çok iyi kareler alabilirsin... iyi ki de bunu almışım.. eğer SLR makina da alırsam canon alıcam. canondan vazgeçmem... şahsen

http://www.fotoatolye.com/VideoDetay.aspx?item=25

soldaki videoları izlemeni tavsiye ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loading -- 25 Mayıs 2009; 0:46:38 >

• Evet dönen tuş takımını gerçekten kullanışlı buldum ki benim kalbimi kazanmasının sebeplerinden biri de bu aslında.Gayet hızlı bir şekilde menüden meniye atlamak çok iyi.Peki sx100is 'de vizör var mı? Ve sx110is mi sx100is mi tavsiye edersin?
  • İkisinde de vizör yok.Bütçene göre olanı al derim benim bütçem kısıtlıydı sx100 aldım yaklaşık 1 hafta oldu ,memnunum bir sorunla kaşılaşmadım...
  • SX100/25 05 2009

Canon PowerShot SX100 IS ***BU MAKİNE İLE İLGİLİ BİLGİ PAYLAŞIMI***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1984 -- 26 Mayıs 2009; 0:44:02 >
  • kıskanç
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

kıskanç

aynen :) kuzenin arabasını görmem ile senin resmini görmem arasında geçen zaman cok kısaydı :)
  • bu arada important, ilk resimde dijital zoomu kullanmışsın, ikinsi resimde sanırım iso değerini cok yüksek tuttun fena halde kumlanma var
  • SX110 hepsiburada fiyatı 800 ne diyorsunuz arkadaşlar alınır mı? Ben canon a 610 kullanıcısıyım, beklentilerimi karşılar mı sx110

http://www.hepsiburada.com/canon-powershot-sx110-is-9.0mp-3.0-dijital-fotograf-makinesi/productDetails.aspx?categoryid=248&productid=bd999781
  • a610 kullanıcısı isen senin beklentilerini sx10 karşılar diye tahmin ediyorum açıkçası sx110 na 800 ytl verilmez bence
    eğer illa sx110 alıcam dersem sx100 al nerdeyse yarı fiyatına fazla bi fark yok aralarında
  • 800 TL verecek olsam, üzerine bir 800 TL daha kadar Canon 450D ya da Nikon D70 gibi DSLR ye geçerim. Değmez bence de.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertop

800 TL verecek olsam, üzerine bir 800 TL daha kadar Canon 450D ya da Nikon D70 gibi DSLR ye geçerim. Değmez bence de.

hocam n'aptın öyle bir 800 daha, beni aşıyor, hani belki makina hakediyordur ama ben haketmiyorum öyle bir makinayı
  • quote:

800 TL verecek olsam, üzerine bir 800 TL daha kadar Canon 450D ya da Nikon D70 gibi DSLR ye geçerim. Değmez bence de.

ben 800 lira verecek olsam üzerine bir 50.0000 lira daha koyarım ne bileyim araba falan alırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mecihan

quote:

ben 800 lira verecek olsam üzerine bir 50.0000 lira daha koyarım ne bileyim araba falan alırım.

Herkes hayalinin ya da hayalindekinin peşinde olur.

Arabam var çok şükür. Ama 3 aydır DSLR hayal ediyorum. Bu yüzden 800 TL ayırmış olsam, ne yapar ne eder bir 800 daha bulurum ve DSLR alırım.
    Ayrıca SX110 için 800 TL çok fazla, bence bu rakamı haketmiyor.

Bir 800 daha eklerim derken hangi anlamların çıkabileceği okuyanın anlayışına, anlayış kabiliyetine de bağlı biraz. Üzerine 500000 falan eklemeye gerek yok.

zuhaha zuhaha zuhahaha...

• sx110'u 736 milyona aldım.Sizce kazık mı yedim?İyi mi yaptım?Bu arada electroworld'e sx100 almak için gittim.Bulamayınca bu modeli aldım.
  • sx110 > sx 100 modelinden 1 adım önde!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erdém53

sx110'u 736 milyona aldım.Sizce kazık mı yedim?İyi mi yaptım?Bu arada electroworld'e sx100 almak için gittim.Bulamayınca bu modeli aldım.

ben izmir konak pier yalçınlarda sorduğum da799 idi, interneti bilemiyorum ama bana verilen fiyata göre iyi almışsın
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.