Şimdi Ara

Canon PowerShot SX100 IS ***BU MAKİNE İLE İLGİLİ BİLGİ PAYLAŞIMI*** (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
926
Cevap
1
Favori
87.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben İstanbul-Kartal-Electroworld'den aldım. 6 taksit.736 milyon.

Ama makinede öğrenmem gereken çok şey var.Çok karışık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Sky -- 7 Haziran 2009; 9:59:09 >
  • Arkadaslar canon sx110 ıs model cıhaz su anda pıyasada pahalı.ama ınternetten satıs yapan acık artırma sıtelerınde 490 tl'ye kadar dusmus durumda.bunların bır kısmı ıade edılen bır kısmı gosterım urunu bır kısmıda sıfır cıhazlar.satıs yapan arkadasa cıhazın durumunu sordum,cıhaz sıfır gosterım yada ıade urunu olmadıgını soyledı.ınternetten sımdıye kadar bır cıhaz almadım.sızın fıkrınız nedır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erdém53

sx110'u 736 milyona aldım.Sizce kazık mı yedim?İyi mi yaptım?Bu arada electroworld'e sx100 almak için gittim.Bulamayınca bu modeli aldım.

Erdem53 ... Sx110'un hayırlı olsun arkadaşım... Güle güle kullan. Fotoğraflarını bekliyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertop

Erdem53 ... Sx110'un hayırlı olsun arkadaşım... Güle güle kullan. Fotoğraflarını bekliyoruz.

Eyvallah mertop kardeş. HDD de almıştım.Onunla uğraşmaktan resim falan çekemedim.Çektikçe koyarım inşallah.

Bu arada su taneciklerini çekmek istiyorum.Sx110 için derslerini nerden bulabilirim acaba?
  •  Canon PowerShot SX100 IS ***BU MAKİNE İLE İLGİLİ BİLGİ PAYLAŞIMI***
  • İlk upload ettiğim fotoğraf (Şimdiğe kadar çektiğim en iyi fotoğraf)

Canon PowerShot SX100 IS ***BU MAKİNE İLE İLGİLİ BİLGİ PAYLAŞIMI***
  • Teşekkür ederim...Sonunda upload edilecek bir fotoğraf çektim
  • Arkadaşlar forumu inceledim fakat bazı arkadaşlar bir makinayı önerirken bazıları kötülüyor. İyice kafam karıştı 400-800 milyon arası slr like makina arıyorum. Aradığım özellikler
    Video çekiminde zoom yapabilen ayrıca kaliteli video çekebilen
    makrosu iyi
    fiyetı uygun
    zoom yaparak çekim yapıldığında görüntü kalitesi bozulmayan

Birde en uygun fiyatlar nerede . Gerçekten sizlerin yardımına ihtiyacım var.

Ben aşapıdaki modeller arasında kaldım. Bu makinaları kullanan arkadaşlar gerçekten sizlerin yardımına ihtiyacım var.
    fujifilm s5800( fiyatı çok uygun)
    sony H20
    canon sx 110
    canon sx 100 (Fiyatı daha uygun)
    kodak z1012
  • quote:

Orjinalden alıntı: igür

Arkadaşlar forumu inceledim fakat bazı arkadaşlar bir makinayı önerirken bazıları kötülüyor. İyice kafam karıştı 400-800 milyon arası slr like makina arıyorum. Aradığım özellikler
    Video çekiminde zoom yapabilen ayrıca kaliteli video çekebilen
    makrosu iyi
    fiyetı uygun
    zoom yaparak çekim yapıldığında görüntü kalitesi bozulmayan

Birde en uygun fiyatlar nerede . Gerçekten sizlerin yardımına ihtiyacım var.

Ben aşapıdaki modeller arasında kaldım. Bu makinaları kullanan arkadaşlar gerçekten sizlerin yardımına ihtiyacım var.
    fujifilm s5800( fiyatı çok uygun)
    sony H20
    canon sx 110
    canon sx 100 (Fiyatı daha uygun)
    kodak z1012

aynen bende benzer kararsızlıklar içindeyim. Fakat araştırmalarım sonucunda bazı makinaları eledim.Örneğin;fuji s5800'ün iyi olmadığını, optik zoomunun göz boyadığını... canon sx110 ile sx100 arasında , aralarındaki fiyat farkına değecek kadar fark olmadığını öğrendim. Sony H20'yi bilmiyorum hiç bir mağazada rastlamadım.Ama bugün Kodak z1012'yi denedim.Vizör olayı çok güzel.Videosu'da HD sanırım o da bir artı.Fakat zoom 12x olmasına rağmen sx100 'den biraz kötü gibiydi.Bende tam anlayamıyorum amatörce gördüklerim bunlar.

Kodak z1012 hakkındaki yorumları bende merak ediyorum.

Herkese iyi geceler bu arada

• pazartesi sx110 aldım... almam da bu konu da epey yardımcı oldu açıkçası :)

herkese gerek yorumları gerekse foto paylaşımları için teşekkür ederim...

ben henüz acemi sayılırım... gerek internet ortamından gerekse de deneye yanıla öğrenmeye çalışıyorum... haliyle denemelerimden bazılarını da sizlerle paylaşmaya çalışacağım.. ki almayı düşünenlere yol göstersin

makrolarımdan birkaç örnek...

dewamı gelecek inş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankaratas -- 17 Haziran 2009; 4:01:33 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankaratas -- 17 Haziran 2009; 3:59:23 >

• slm arkdaşlar uzunzamandır araştırdığım bazısının kötü dediği bazısının iyi dediği bu makinayı aldım ve sonuç harika foto çekimi hakkında çok bilgili degilim makinayı daha 2 saat evvel aldım drek bastım deklanşöre ve bu halde bile sonuç harika harkese tavsiye ederim .
    CANON SX 100 IS FOTOLARI .

• quote:

Orjinalden alıntı: ankaratas

pazartesi sx110 aldım... almam da bu konu da epey yardımcı oldu açıkçası :)

herkese gerek yorumları gerekse foto paylaşımları için teşekkür ederim...

ben henüz acemi sayılırım... gerek internet ortamından gerekse de deneye yanıla öğrenmeye çalışıyorum... haliyle denemelerimden bazılarını da sizlerle paylaşmaya çalışacağım.. ki almayı düşünenlere yol göstersin

ankaratas makinen hayırlı olsun. Nerden ne kadara aldın acaba?
  • Bu makinayı sattım ama gerçekten sattıktan sonra çok pişman oldum bu makinayı kodak z1012 ile falan kıyaslamayın hakızlık olur bence bu makina A720'den sonra canonun o kategorideki en iyi makinası gerek keskinlik gerek renklerdeki canlılık ve gerekse 40x zoom da bile (10x optik + 4x digital zoom) mükemmel netlikte yapılabilen çekimler..Aynı zamanda sx110 made in china ama sx100 made in japan..

Bu makinayı sıfır satan bir yer biliyormusunuz? (hızlıal.com ve büroteknikte var ama biraz pahalı başka biryer bilen varmı?)

Elektronik vizör istediğim için Fujifilm s1000fd, s1500fd veya s2000hd nin incelemelerine baktım ama örnek fotolar gerçekten içler acısı(www.pbase.com,www.fotokritik.com) Panasonic fz28 gerçekten 10 numara cihaz ama o fiyata bence like makina almak mantıksız giriş seviyesi bir olympus E420 dslr bile alınabilir.. İbre yine sx100 piyasadan tükenmeden alabiliriz inşallah..

• Bayadır bu makınayı inceliyorum. Gecen tekirdag carrefourda gordum 599 tl yazıyordu. Durdum durdum almadan gittim pahalı diye. Sonrasında ertesı gun tekrar gezerken baktım kalmamıs. Gorvliye sordum bu makınadan yokmu dıye adam ne desın. Ya makınada bır kampanya oldu 299 tl den bıttı dedı. daha dun baktım deyıncede yanlış yazılmıstır sen sansına kus dedı. sımdı merak edıyorum acaba dıger carrefourlarda varmıdır o fıyata dıye kampanya 22 sını kadarmıs ama buradakı carrefouramı ozel dıye sormak o şok sonrasında aklıma gelmedi. İstanbulada salıdan once donemeyecegım. Biri denk gelirse yazarsa sevinirim. Bu carrefour arada boyle salak ındırımler yapıyor. Gecende 16 gb hp usb bellek 30 tl ye vermısler. ben gıttım kalmamıs sımdı 79 tl . arkadas almıs allahtan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinzenbil

Bayadır bu makınayı inceliyorum. Gecen tekirdag carrefourda gordum 599 tl yazıyordu. Durdum durdum almadan gittim pahalı diye. Sonrasında ertesı gun tekrar gezerken baktım kalmamıs. Gorvliye sordum bu makınadan yokmu dıye adam ne desın. Ya makınada bır kampanya oldu 299 tl den bıttı dedı. daha dun baktım deyıncede yanlış yazılmıstır sen sansına kus dedı. sımdı merak edıyorum acaba dıger carrefourlarda varmıdır o fıyata dıye kampanya 22 sını kadarmıs ama buradakı carrefouramı ozel dıye sormak o şok sonrasında aklıma gelmedi. İstanbulada salıdan once donemeyecegım. Biri denk gelirse yazarsa sevinirim. Bu carrefour arada boyle salak ındırımler yapıyor. Gecende 16 gb hp usb bellek 30 tl ye vermısler. ben gıttım kalmamıs sımdı 79 tl . arkadas almıs allahtan.

299 değildir görevli yanlış biliyodur.299'a satıldıysa o makine ben hiç biyerden almam bu makineyi 499 a filan.

• Carrefourun arasıra oluyor boyle seylerı. 12 TL ye aldıgım baskulu 2 hafta sonra arkadas 99 TL ye gordu baska bır carrefourdan 39 tl ye aldı. :) Tahminim karısıklık yapılıyor. 299 olayını stok ekranından bakarken gözümle gördüm diyeyimde daha inandırıcı olsun. Ne mantıkla yapıyorlar bılmıyorum ama tahmınım karışıklık. 350-400 e gorseö yıne alacagım makına. dusun 600 e durup dusunmustum.
  • ARKADASLAR BEN CANON SX 110 ALDIM 719 TL.ÇİN MALI AMA BAZI BİLMEYEN KİŞİLER ÇİN MALI ALINIRMI FALAN DİYE YAZMISLAR.BİLMEYENLER İÇİN SÖYLÜYORUM BU MAKİNENİN SX110 BUTUN PARCALARI JAPONYADAN ÇİNE GELİYOR VE MONTAJI CİNDE YAPILIYOR.DEĞİŞEN BİŞE YOK YANİ.AYRIA COK MEMNUNUM

Karadır karadenizz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quasi522 -- 27 Haziran 2009; 23:24:34 >
  • çok açık itiraf etmek gerekirse ben Image Stabilizer'ın hiçbir faydasını göremedim, açık olduğuna eminim çalışıyor, belki benim elim telafi edilemeyecek kadar cok titriyordur ama cok büyük beklentilerle almayın bu makinayı, yani vav süper görüntü sabitleyicisi var deyip de büyülenmeyin

diğer özellikleri ile mükemmel bir makina
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.