Şimdi Ara

Canon PowerShot SX100 IS ***BU MAKİNE İLE İLGİLİ BİLGİ PAYLAŞIMI*** (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
926
Cevap
1
Favori
87.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: atikanatasoy

çok açık itiraf etmek gerekirse ben Image Stabilizer'ın hiçbir faydasını göremedim, açık olduğuna eminim çalışıyor, belki benim elim telafi edilemeyecek kadar cok titriyordur ama cok büyük beklentilerle almayın bu makinayı, yani vav süper görüntü sabitleyicisi var deyip de büyülenmeyin

diğer özellikleri ile mükemmel bir makina

özellikle 10x optik zumda çekim yaparken elimi ne kadar sabit tutmaya çalışsamda ufak çapta bulanıklığı önleyemedim. Zumsuz herşey tıkırında...
  • selam arkadaşlar , ikinci el sx100 u 310 tl ye buldum , fiyat nasıl acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mathamath

selam arkadaşlar , ikinci el sx100 u 310 tl ye buldum , fiyat nasıl acaba ?

garantili mi, ne kadar kullanılmış?
  • Arkadaşlar, sx110 'da panorama çekim modu ve CHDK eklentisiyle birlikte videoda optik zum yapma olanağımız var mı? Çok acil bilgiye ihtiyacım var
  • garantisi yok , makineyi satan kişide 7 ay önce ikinci el olarak almış .. yani 3. el olacak ben alırsam eğer :)
    ortalama ikinci el fiyatı nedir bu makine için , ?? eminönü civarında falan daha uygun fiyata var mıdır acaba ?
  •  Canon PowerShot SX100 IS ***BU MAKİNE İLE İLGİLİ BİLGİ PAYLAŞIMI***
  • Çok severek kullandığım Canon A520'den sonra tercihimi Canon SX100 IS yönünde kullandım.
    A570IS, A590IS, A720IS, S5700 derken 20 küsür sayfalık konunun tamamını okuyunca GG'dan uygun olduğunu düşündüğüm bir ürünü aldım.
    İncelediğim kadarı ile yüksek isodaki kumlanma hariç makinada olumsuz bir yön yok. A520 ile çektiğim onbin küsür fotoğrafta iso 100 üstü hiç kullanmadığım için bunu sorun olarak da görmüyorum.
    İnşallah hot pixel vs. de çıkmazda mutlu mesut çekeriz fotoğraflarımızı...
    Sanıyorum makine elime p.tesi geçer. O zaman fotoğraflarımla ve yorumlarımla aranızda bulunacağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: supremum

Çok severek kullandığım Canon A520'den sonra tercihimi Canon SX100 IS yönünde kullandım.
    A570IS, A590IS, A720IS, S5700 derken 20 küsür sayfalık konunun tamamını okuyunca GG'dan uygun olduğunu düşündüğüm bir ürünü aldım.
    İncelediğim kadarı ile yüksek isodaki kumlanma hariç makinada olumsuz bir yön yok. A520 ile çektiğim onbin küsür fotoğrafta iso 100 üstü hiç kullanmadığım için bunu sorun olarak da görmüyorum.
    Sanıyorum makine elime p.tesi geçer. O zaman fotoğraflarımla ve yorumlarımla aranızda bulunacağım.

Hayırlı olsun.Ne kadara aldınız? 2. el mi?

• quote:

Orjinalden alıntı: fever2006

quote:

Çok severek kullandığım Canon A520'den sonra tercihimi Canon SX100 IS yönünde kullandım.

Hayırlı olsun.Ne kadara aldınız? 2. el mi?

Teşekkür ederim.
    İlan burda
    http://urun.gittigidiyor.com/CANON-POWERSHOT-SX100-IS-SUPER-MAKINA_W0QQidZZ18593715QQturZZ3
    Sadece makine olarak bulabildiğim en uygun sıfır fiyat 530 lira. Yanına hafıza kartı, pil, çanta ve tripotta eklenince minumum 600 lira gibi bir fiyat oluyordu. Bir çok mağazada da stokta yoktu...
    Bugün GG'da %5 indirim vardı. İndirimle beraber 395 liraya gelmiş oldu.

• quote:

Teşekkür ederim.
    İlan burda
    http://urun.gittigidiyor.com/CANON-POWERSHOT-SX100-IS-SUPER-MAKINA_W0QQidZZ18593715QQturZZ3
    Sadece makine olarak bulabildiğim en uygun sıfır fiyat 530 lira. Yanına hafıza kartı, pil, çanta ve tripotta eklenince minumum 600 lira gibi bir fiyat oluyordu. Bir çok mağazada da stokta yoktu...

İhaleyi kazanmışınız tebrik ederim Hediye verilen SD kart modeli nedir?

Arkadaşlar önceden de sordum ama cevap alamadım.SX110'lara CHDK uygulanamıyor mu?
    Şöyle bir link buldum
    http://chdk.wikia.com/wiki/SX110IS

ama çok karışık çözemedim.Acaba bulmuşlar mu CHDK'yı sx110'a??

• yüzde yüz çalışabilir durumda değilmiş, yalnız güncelleme geçmişine bakınca üstünde çalışıyorlar gibi duruyor sx110 icin
  • quote:

Orjinalden alıntı: fever2006

quote:

Teşekkür ederim.
    İlan burda

İhaleyi kazanmışınız tebrik ederim Hediye verilen SD kart modeli nedir?

Arkadaşlar önceden de sordum ama cevap alamadım.SX110'lara CHDK uygulanamıyor mu?
    Şöyle bir link buldum
    http://chdk.wikia.com/wiki/SX110IS

ama çok karışık çözemedim.Acaba bulmuşlar mu CHDK'yı sx110'a??

Tekrar teşekkürler. Uzun süredir takipteydim tek ve son teklifte aldım. Üst limit 425 koymuştum ama gerek kalmadı o kadarına.
    Sd kart hakında bir şey sormadım. 4gb olduğunu yazmış sadece. Sanırım bu CHDK olayı için sordunuz.
    Geçmiş sayfaların birinde okumuştum ama hangi sayfada şuan bulamam. Cepten bağlantı öldürüyor adamı...
    Videoda optik zoom için bu CHDK neyse yapmaya değer diye düşünüyorum.

• Sx100'üm geldi. Gerçekten sıfırdan farksız bir şekilde geldi. Hiç bir kullanılma ibaresi yok. O yüzden daha bi hoşuma gitti.
    Bugün içinde çektiğim bir kaç kareyi paylaşmak istedim.
    Bu helikopterlerden düzgün poz çıkarabilmek için baya bi uğraştım. Yaklaşınca kaçıyorlar.
     Canon PowerShot SX100 IS ***BU MAKİNE İLE İLGİLİ BİLGİ PAYLAŞIMI***

• quote:

Orjinalden alıntı: İmportant

@Supremum

Sx100 Is Hayırlı Olsun. Fotoğraflarınızın Devamını Bekliyoruz.

Teşekkür ederim.
    Yalnız Sx100'cüler mekana pek uğramıyor sanırım. Mesaj trafiği oldukça boş.
    Küçük taşlarla oyalandım biraz. Daha çok fotoğraf var ama bi tanesini seçtim. Uzun süreli pozlamalar daha ışıltılı ve hoş geldi bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: fever2006

ankaratas makinen hayırlı olsun. Nerden ne kadara aldın acaba?

mrb fever2006

kusura bakma .. msjını daha yeni gördüm... makineyi sirkeciden aldım... erkayaların (canon un türkiye distribitörü) baş bayisinden peşin 720 liraya aldım...

fiyata dahil olanlar;

canon sx110
    toshiba 4gb sdhc hafıza kartı
    4 adet GP 2700 şarzedilebilir pil ve şarz aleti
    1 adet kamera çantası
    1 adet minitripot

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankaratas -- 6 Ağustos 2009; 13:30:48 >
  • Hayırlı olsun. Güzel makinedir gerçekten. :) Ben de kardeşime üniversite hediyesi olarak almıştım :)
  • Merhaba arkadaşlar...

Uzun zamandır araştırıyorum ve aslında Powershot sx100 almaya bayağı ciddi olarak niyetlenmiştim... Ancak niyetim ağırlıklı olarak makro fotoğrafçılık olduğundan biraz daha araştırdım ve sanyo xacti e60'a rastladım. Çektiği makro fotoğraflara baktım ve gerçekten çok iyi olduklarını gördüm.

Şimdi sorum şu olacak: sx 100 ile makro fotoğraf çekimi yapan arkadaşların düşünceleri...

Şimdiden teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ka_ans -- 15 Ağustos 2009; 0:15:26 >
  • Resimler hızlı yüklensin diye çözünürlüklerini 1600x1200'e düşürdüm, kalitede düşme olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9xgame -- 9 Eylül 2009; 13:03:23 >

•  Canon PowerShot SX100 IS ***BU MAKİNE İLE İLGİLİ BİLGİ PAYLAŞIMI***

büyük boyutunu isteyen olursa atabilirim, ayrıca hiçbir düzenleme yoktur, crop da yoktur çekildiği gibi sadece yeniden boyutlandırıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1984 -- 11 Eylül 2009; 0:20:53 >
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.