Şimdi Ara

Canon Profesyonel Makine Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar Canon profesyonel fotoğraf makinesi almayı düşünüyorum para kazanmak için yapmayacağım özel günleri tatillerde gittiğim yerleri manzara doğa resimleri ve portre çekim yapacağım aklımdaki makine canon eos 650d max bütçem 1500 TL lens içinde 500TL Ayırdım önerileriniz nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-canon-750d-plus-18-55mm-lens-sifir-kapali-kutu-erindigitalde-221830001/detay
  • Merhaba ben bu siteden aldım çok araştırdım bu ürünleri. Sende ilgilenebilirsin.

http://www.ucuzsergi.com/?subcats=Y&status=A&pshort=Y&pfull=Y&pname=Y&pkeywords=Y&search_performed=Y&cid=&q=canon&dispatch=products.search

Benim ilgilendiğim ürün,
    Canon Powershot SX400 IS Siyah Dijital

Sende araştırmalarını paylaşırsan yardımcı olabilirim hem benimde işime yarayabilir.

• 650d+75-300 lens baslangıc için iyi bir seçim olur.birden lense 1500 ayırmak mantıksız bence
  • Yeni olduğum için daha çok yeniyim fotoğrafçılıkta 18 135 lens mi daha iyi 75 300mü?

• aynasiz sisteme yonelmeni tavsiye ederim daha rahat edersin her acidan aynasiz sisteme yonelmeyi dusunursen tavsiye verebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: thediskavrici

aynasiz sisteme yonelmeni tavsiye ederim daha rahat edersin her acidan aynasiz sisteme yonelmeyi dusunursen tavsiye verebilirim

Hocam yanlış anlamassanız sizi çokca konuda gördüm ve hep aynasıza yöneltiyosunuz insanları. Aynasızları kullandıysanız olumlu ve olumsuz yönlerini söylerseniz onlara göre seçim yapsın arkadaşlar. Yoksa sadece aynasız fanatiğimisiniz ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D3200 için lens önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiteChick

quote:

aynasiz sisteme yonelmeni tavsiye ederim daha rahat edersin her acidan aynasiz sisteme yonelmeyi dusunursen tavsiye verebilirim

Hocam yanlış anlamassanız sizi çokca konuda gördüm ve hep aynasıza yöneltiyosunuz insanları. Aynasızları kullandıysanız olumlu ve olumsuz yönlerini söylerseniz onlara göre seçim yapsın arkadaşlar. Yoksa sadece aynasız fanatiğimisiniz ?

Ben agirliktan sikayet edip fotograftan soguyanlari gordukce buna karar verdim. Tercih etmeleri gereken sebepleri de soylerim genelde. Olumlu yonleri daha hafif ve tasinabilir olmasi, ayna olmadigi icin saniyede daha fazla cekim hizi, ve fiyatlarinin dslrlara gore daha uygun olmasina ragmen onlarla ayni goruntu kalitesini verebilmeleridir. Olumsuz yonleri ise fokus takibi, dslrlarin daha saglam ele oturan bir tutusu var ve ayarlara daha kolay ulasabiliyorsunuz. Tavsiye verdigim kisiler aynasizin kullanim amacina uyan kisiler. Ben kus fotografi cekicem diyen birisine aynasiz onercek halim yok :)

• WhiteChick W kullanıcısına yanıt
    Arkadaş doğru söylüyor fakat benim de konuya bakış açım biraz farklı.

http://forum.donanimhaber.com/m_108667017/tm.htm

Buradaki konuda yazdım. Daha detay isterseniz elbette daha detaylandırırım.
  • quote:

quote:

quote:

Ben agirliktan sikayet edip fotograftan soguyanlari gordukce buna karar verdim. Tercih etmeleri gereken sebepleri de soylerim genelde. Olumlu yonleri daha hafif ve tasinabilir olmasi, ayna olmadigi icin saniyede daha fazla cekim hizi, ve fiyatlarinin dslrlara gore daha uygun olmasina ragmen onlarla ayni goruntu kalitesini verebilmeleridir. Olumsuz yonleri ise fokus takibi, dslrlarin daha saglam ele oturan bir tutusu var ve ayarlara daha kolay ulasabiliyorsunuz. Tavsiye verdigim kisiler aynasizin kullanim amacina uyan kisiler. Ben kus fotografi cekicem diyen birisine aynasiz onercek halim yok :)

Haklısınız hocam bende düşüncenizi merak etmiştim. Sizinde dediğiniz gibi hocam dslr kocaman kocaman makineler aynasız daha pratik at cebe git kullan Hocam aynasızlar pazarı iyice genişliyor belki bir kaç sene sonra kuş fotoğrafçılarıda aynasız makine kullanır kim bilir

• quote:

quote:

quote:

quote:

Haklısınız hocam bende düşüncenizi merak etmiştim. Sizinde dediğiniz gibi hocam dslr kocaman kocaman makineler aynasız daha pratik at cebe git kullan Hocam aynasızlar pazarı iyice genişliyor belki bir kaç sene sonra kuş fotoğrafçılarıda aynasız makine kullanır kim bilir

olabilir, sonucta fuji xt1 ve olympus em1 in fokus takipleri gayet iyi

• www.ucuzsergi.com

Merhaba bu siteden yararlanabilirsin bende ürün aldım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.