Şimdi Ara

Canon S2-IS Converter (dönüştürücü)?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba MERTKAN BEY, sorumu ancak siz cevaplarsınız
    ben sürekli kompakt kullandığım için D-SLR nin aparatlarını ne zaman ne şekilde takıldığını bilmiyorum; çünkü ilk kez kullanıyorum.
    makinem S2;makinenin objektifine ilk ne takılır, S2 nin objektifi çıkarılarak mı aparatlar takılır ?mümkünse sıra halinde yazabilir misiniz.
    (Adapter ,Tele Converter Lens, Wide Converter Lens ,filtre) bu aparatlar ne demek.
    BAğışlayın ilk kez bu aparatları kullanacağım için bazılarınıza ilginç gelmesin.
    saygılar....
    NOT:
    S2 topiğin tümünü okudum bunun cevabını tam olarak bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iikkbb -- 9 Aralık 2005, 0:20:28 >

• Merhabalar ;

Mesajda acıklık yok aslına bakarsanız... Birdefa S2 D SLR bir makine degil... Sadece çeşitli aparatların kullanımına izin veren yapısı vardır diger Compact makineler gibi..

Wide anglelens : Geniş açı adaptörüdür.... çarpanları vardır bunların geniş açı saglar objektife

Tele Converter : Zoom kabiliyetini geliştirmek için takılan adaptördür....

Filtreler ise kendi aralarında ayrılırlar Polarize UV vs..vs.. gibi
  • S2 neticede d-slr benzeridir.aparat alır ben de bunu soruyorum.
  • Sevgili @iikkbb,

Öncelikle Canon S2 IS Compact sınıfına ait bir fotoğraf makinesidir. Canon S2-IS üzerine objektif çıkartılmadan ara halkalar ile (lens adapter), geniş açı dönüştürücü (wide angel converter), tele dönüştürücü (tele converter) ve sadece daha iyi macro fotoğraflar çekebilmek için 58mm'lik close up lens takılabilmektedir.

Wide Angel Converter: Canon WC-DC58A ile S2-IS'in 36mm olan max açı genişliğini 27mm'ye çıkartmaktadır
    Tele Converter: Canon TC-DC58B ile S2-IS'in 432mm olan tele mesafesini 648mm'ye çıkartmaktadır.
    Close Up Lens: Canon 500D (58mm)
    Lens Adapter: Canon LS-DC58E

Canon S2-IS'in desteklediği tüm aparatlar kullanım klavuzunun (eng) 156. sayfasından itibaren detaylı olarak incelenebilir.

Not: Konu başlığı açılan konu ile bağlantısız olduğu için değiştirdim. Ayrıca sorularının cevabı "Canon S2 ciler buraya" başlıklı konu içerisinde de bulunmaktadır. Dilersen oradan devam edebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertkan -- 9 Aralık 2005, 0:23:20 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nikon P1000 125x Optic Zoom
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.