Şimdi Ara

CANON, SAMSUNG, PANASONIC, SHARP VE JVC DESTEK HATTI (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.150
Cevap
4
Favori
262.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sanirim onerdigin panasonic modelin ulkemizde satisi bulunmuyor. Ancak sonuc olarak anladigim kadariyla, benim aradigim turdeki makinalar mpeg recorder olarak geciyor galiba. yani sadece SD card ortamina kayit yapan ve bunu da DVD formatiyla degil de mpeg formatiyla yapan makinalar...
  • The NV-GS500 and NV-GS300 models feature DV in and out (facilitating two-way transfer of digital video recording data via FireWire cable), whereas the NV-GS280 offers DV-out only (that being the only difference between this and the NV-GS300).

NV GS 280 ile NV GS 300 arasındaki tek fark buymuş...:)
  • drevanbach bencede panasonic gs140
  • Bende GS-150 var ve ben bunun resim çekerkene sepya ,negatif,sihay beyaz gibi efektler veriliyomu onu soracaktım bide oluyosa bilenler bi zahmet
    ucunda da olsa biraz anlatırsa çok severnirim
  • sony hc24e ile canon mv800 arasındaki seçim sizce nasıl olmalı özellikle iç (kapalı mekan) çekim performansı yönünden?
  • merhaba arkadaşlar Panasonik GS 500 türkçe klavuzu nerden bulabiliriz. kayda tarih saati ayarlayamadım.Bilgisayara aktardığım görüntü normal yalnız 70 ekran kare televizyonda cisimlerin boyunu uzatıyor normalmi acaba.bu kamerayı kullanan arkadaşlarla bilgi alışverişinde bulunabilirmiyiz.=(mehmettoker23@hotmail.com) teşekürler.
  • Manuel çekim hakkında bir bilgim olmadığı için Canon A 520 için kullanma kılavuzu lazım? Yardımcı olabilir misiniz?

Teşekkürler.
  • selam
    benim samsung vp-d 451i marka kameram var ve onun içn geniş açı objektifarıyorum. nerden ve nasıl bulabilirim.
    fiyatı nedir?
    işim gereği çok acele bi şekilde ihtiyacım var.
    yardım edebilrseniz sevinirim
    şimdiden çok sağolun
  • Merhabalar
    Arkadaşlar ben dijital fotoğraf makinesi almayı düşünüyorum araştırdım ve 3 model arasında karar veremedim bunlar
    1-canon a530
    2-olympus fe-150
    3-sony s600

ben canonu alacaktım ama fotoğrafçıda olympusu önerdi.

olympus fe-150 : 5 mp, xD-Picture bellek kartı kullanıyor ve batarya ile çalışıyor. ince metal gövde ve 2.5 inç / 6.4 cm LCD ekrana sahip. 3x optik zoom var.

canon a530 ise : 5 mp, sd kart ve pil ile çalışıyor. Daha kalın bir gövdeye ve 1.8 inç lcd ekrana sahip. 4x optik zoom ve türkçe menüsü var.

olympus 1gb kart ve kılıf ile 550 ytl , canon ise 1 gb kart, kılıf, tripod ve varta pil takımı ile 600 ytl pek fiyat farkı yok ama kalite konusunda ne dersiniz. Satıcı olympusun çekimi daha iyidir dedi. Bu arada mağazada 3 adet arızalı servise gönderilmek için bekleyen canon gördüm ıxus ve a530 da vardı. a530 un objektifi kapanmıyormuş diğerinin gece çekimi arızalıymış eğer arızalı makineleri görmeseydim canonu alacaktım ama size sormak istedim.

birde canonda titreşimi engelleme özelliği yok mu? satıcı olympusta var, canonda yok dedi doğru mu?

olympus fe-150 hakkında bilgisi olan varmı? ve canon a530 da sorunla karşılaşan varmı?
    sizce hangisi almalıyım?

acil yanıt lütfen
    şimdiden teşekkürler

• benim de almak istediğim panasonic 3ccd modellerinden biri.... yardım eder misiniz....
  • MERHABA GENPATEC DEN CANON MV800 ALDIM VİZÖRDEN BAKINCA ORTAYA YAKIN BİR YERDE BİR SİYAH NOKTA VAR BİRAZ BÜYÜK. AYNI ŞEY LC EKRANDA GÖRÜLMÜYOR, İZLERKENDE GÖRÜLMÜYOR, BİR DİĞER KONUDA ŞARZ ETTİM 10 DAKİKADA BİTİYOR , TEKRAR ŞARZ ETTİM YİNE BİTTİ. İLK DEFA KAMERA ALDIM NE ÖNERİRSİNİZ BEN ABARTIYORMUYUM ?
  • Panasonic NVGS 15 DV cameramdaki görüntüleri 1394 dv kablosu ile pinnacle Studio 9 programını kullanarak bilgisayarıma atıyorum fakat ilerleme sırasında görüntü birden donup kalıyor ve program kilitleniyor. Kameramda görüntü ilerlediği halde bilgisayarda donuyor ve programı kapatıyorum ve tekrar açıp başlatmak istediğimde hata mesajı olarak Capture Device Initialization Error kutusu açılıyor ve içinde aşağıdaki mesaj yazıyor;

Pinnacle Studio is trying to initialize a DV or Digital 8 Camcorder via a 1394 port.

If you trying to capture analog video:

1. Click to Setup=Capture Source and select the correct video capture device

2. Open the left hand panel on the Diskometer (Capture controller) and set the correct analog video input port (Composite or S-Video)

If you are trying to capture from a DV or Digital 8 Camcorder:

1. Make sure your cacorder is turned on, is in VTR/VCR/Play mode, and is connected to the 1394 port on the computer.

Ne yapmam gerekiyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

• selam arkadaşlapanasonic gs 180 i niye kimse tavsiye etmiyor. başak bir modeli Amerikan getirtirsem pal sistem olması mutlak gerekli değil midir. gs 150 pal sistem ise alayım mı...
    kusura bakmayın defalarca sorulmuş da olabilir ama günlerdir arıyorum bulamadım da....
    selamlar saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemo2323

benim de almak istediğim panasonic 3ccd modellerinden biri.... yardım eder misiniz....

cemo; makina ile sadece video mu cekeceksin, yani agirlikli olarak, yoksa fotograf cekme durumu da , bir o kadar onemli mi?

diger durum, kasede mi cekim yapmak istiyorsun, yoksa dvd ye mi ?

3 ccd olarak gs 280 kasetliler icinde guzel.. hem fiyat olarak hem de kaliteli cekim noktasinda...
    yine kasetliler olarak fiyati yukselme sirasina gore, gs 250 ve gs 500 tavsiye ederim...

gs 500 kirmizi halkalilarin lensi, nasa nin kullandigi lensler...

eger dvd li alacaksan, vdr d250 veya vdr d300 tavsiye ederim...

vdr d 250 2.3 mps, vdr d300 3.1 mps...
    vdr d250 de panasonic lens var, vdr d300 de leica lens var...

ama su kadarini soyleyeyim, amator olarak cekim yapacaksan, farki % 99 anlamazsin.

Pahali diye alip bosa para verme.. ihtiyacina gore al derim...

• quote:

Orjinalden alıntı: cemo2323

selam arkadaşlapanasonic gs 180 i niye kimse tavsiye etmiyor. başak bir modeli Amerikan getirtirsem pal sistem olması mutlak gerekli değil midir. gs 150 pal sistem ise alayım mı...
    kusura bakmayın defalarca sorulmuş da olabilir ama günlerdir arıyorum bulamadım da....
    selamlar saygılar...

kullandigin tv multi system ise, ntsc yi de seyredebilirsin.
  • arkadaslar ben kamera alicam fakat sony hdr-hc1e ile paansonic gs500 arasında kararsiz kaldim sizce hangisini almaliyim ?
  • merhaba arkadaşlar bende bu kamera olayına yeni girdim uzun zamandır araştırdım ne alsam diye panasonic ve canon arasında gidip geldim gs 75 modeli çok iyi gibi geldi ama lcd de kayıt görüntülerini karşılaştırdım panasonic biraz daha bulanık bir görüntü ile çekim yapıyordu bende canan mv 950 aldım acaba doğru bir karar vermişmiyim yardımcı olurmusunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: antcon

merhaba arkadaşlar bende bu kamera olayına yeni girdim uzun zamandır araştırdım ne alsam diye panasonic ve canon arasında gidip geldim gs 75 modeli çok iyi gibi geldi ama lcd de kayıt görüntülerini karşılaştırdım panasonic biraz daha bulanık bir görüntü ile çekim yapıyordu bende canan mv 950 aldım acaba doğru bir karar vermişmiyim yardımcı olurmusunuz

Aldigina gore, kararin dogrudur. Allah hayirli ugurlu etsin.. Kamera isinde fazla kafani bulandirma derim..:)

• Dostlar camcorderinfo.COM adresinde sony 46e'nin reviews'ini okurken canon elura 100 modelinin daha kaliteli olduğunu okudum....Ne hepsiburada.com'da ne de başka bir yerde bu modeli bulamadım:...Fiyatı nedir acaba canon elura 100'ün:..
  • Arkadaşlar Panasonic Gs140 almayı düşünüyorum tavsiyeniz nedir?

Bir de bu kamera ile ilgili yurt dışı sitelerinde doğru dürüst bir bilgiye ve fiyata rastlamadım.

Sanki bir el bu kamerayı bir anda piyasadan çekmiş gibi??
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.