Şimdi Ara

CANON, SAMSUNG, PANASONIC, SHARP VE JVC DESTEK HATTI (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.150
Cevap
4
Favori
262.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun, nereden kaça aldın peki?
  • SAMSUNG Vp-353 modeli kameradan 2 Haziran 2006'da BİM'den bende aldım. Aldığımın 2.günü şans ya kameranın zoom'u bozuldu. Ankara'daki bir Samsung Servisi'ne götürdüm. Zoom'un bozulduğunu onlarda anladı. Tamire aldılar. Kamera yaklaşık 25 gün sonra tamirden çıktı. Şimdi ise zoom'u fln gayet iyi çalışıyor. VP-353 sahibi olanlar şu sorularıma cevap yazarlarsa çok sevinirim çünkü birkaç şey kafamı gerçekten kurcalıyor:

1-) Easy Q tuşu aktif olduğunda çekim yaparken bazen karanlık ve ışığın fazla bulunmadığı ortamlarda lcd ekranda yani çekimde dikey mavi mavi çizgiler var çok fazla görünür değil ama neden böyle oluyor acaba? Easy Q ‘ü devreden çıkardığımızda bu sorun kalkıyor yine aynı şekilde DIS yani Digital Image Stabilizer’da aynı sorun var? Sizin kameralarda da bu soruna rastlanıyor mu? Yoksa Normal bişey mi?

2-) Çekim yaparken ve playerda çekimlerinizi izlerken kasetten bi motor sesi gibi ince bi ses geliyor herhalde kasedin motorunun sesi zannedersem tamire gitmeden önce yoktu böyle bişey rahatsız edici değil ama ses var sonuçta. Sizin kameralarda da böyle ses çıkarıyor mu?

3-) Son olarak bozulan zoom’u şimdi iyi çalışıyor fakat iç mekanlarda çekim yaparken salonda fln zoom yapıyorum belirli bir zoom ayarından sonra renk beyazlaşıyor ilgimi çekti renkler daha canlıyken donuk gibi oluyor. Sizce bunun sebebi ne olabilir?

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

• quote:

Orjinalden alıntı: IQt

Hayırlı olsun, nereden kaça aldın peki?

Teşekkür ederim..Yalçınlardan 1,020 YTL ye aldım..Aslında ilk tercihim gs75 idi..ancak bulmak çok zor..çünkü üretimden kalktı uzun süre önce...teknosada buldum 900 milyona..ancak teşhir ürününü veriyorlarmış ve her tarafı çizik içinde..almadım..doğubankta 1 tane 800 milyona buldum..200 fazla verip gs180 almayı ve 2 yıl garantili olmasını tercih ettim..
    bu arada gs180 ile ilgili sanırım yanlış bir bilgi var..
    görüntü sabitleyici yok diye biliniyor..gs 75 te var ancak bunda yok diyorlardı..
    gs 180 modelinde de var resim sabitleyici ve çok büyük bir fark ediyor çekimde..hele ki zoom açıkken..titreme sıfır..

1000 ytl. ye kadar kamera alacaklar için , muhakkak tavsiyem 3ccd li gs 180 olacaktır..
    3ccd faktörü cidden yabana atılır bir durum değil..samsung vpd361 den sonra bunu anladım..
    görüntü çok net ve keskin..manuel ayarlarıda oldukça iyi..
    kısacası 1000ytl. ye kadar tek geçeceğim bir kamera..
    daha üstü olarak gs 250 tabi ki..

• Forumdaki bilgiler için teşekkürler. Bende kamera almayı düşünüyorum ve efekt, dosya çevirme gibi işlerle pek uğraşmayacağım için DVD li olan Panasonic VDR D 250 veya VDR D 300 almayı düşünüyorum. Bu ürünlerde 3CCD teknolojisi varmı? Ortalama fiyatı ne kakadardır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: onursah86

SAMSUNG Vp-353 modeli kameradan 2 Haziran 2006'da BİM'den bende aldım. Aldığımın 2.günü şans ya kameranın zoom'u bozuldu. Ankara'daki bir Samsung Servisi'ne götürdüm. Zoom'un bozulduğunu onlarda anladı. Tamire aldılar. Kamera yaklaşık 25 gün sonra tamirden çıktı. Şimdi ise zoom'u fln gayet iyi çalışıyor. VP-353 sahibi olanlar şu sorularıma cevap yazarlarsa çok sevinirim çünkü birkaç şey kafamı gerçekten kurcalıyor:

1-) Easy Q tuşu aktif olduğunda çekim yaparken bazen karanlık ve ışığın fazla bulunmadığı ortamlarda lcd ekranda yani çekimde dikey mavi mavi çizgiler var çok fazla görünür değil ama neden böyle oluyor acaba? Easy Q ‘ü devreden çıkardığımızda bu sorun kalkıyor yine aynı şekilde DIS yani Digital Image Stabilizer’da aynı sorun var? Sizin kameralarda da bu soruna rastlanıyor mu? Yoksa Normal bişey mi?

2-) Çekim yaparken ve playerda çekimlerinizi izlerken kasetten bi motor sesi gibi ince bi ses geliyor herhalde kasedin motorunun sesi zannedersem tamire gitmeden önce yoktu böyle bişey rahatsız edici değil ama ses var sonuçta. Sizin kameralarda da böyle ses çıkarıyor mu?

3-) Son olarak bozulan zoom’u şimdi iyi çalışıyor fakat iç mekanlarda çekim yaparken salonda fln zoom yapıyorum belirli bir zoom ayarından sonra renk beyazlaşıyor ilgimi çekti renkler daha canlıyken donuk gibi oluyor. Sizce bunun sebebi ne olabilir?

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

aynı makineden bende de war !.. çekimleri ve kayıtları benim görüşüm çok güzel !.. (amatör bir kullanıcı olarak) allaha şükür benim makinede sizin yazdıklarınızla ilgili sorunlara rastlamadım !.. kasete yapılan kayıt esnasındaki seste benim görüşüm sonynin dışındaki marka kaset kullanıyorsan belkide uyum farkları olabilir. kalıptan kaynaklanan !.. zoom lamalarda da zoomu son dereceye kadar yakınlaştırdığınızda kısa bir süre beklemeniz gerekiyor odaklama işlemi için (bi 5-7 sn. kadar) !.. sonradan düzelir !.. easy q modunda hiç kullanmadım o konuda bir şey diyemeyeceğim !..

bende size bir soru sormak istiyorum !..

(memory stick-Sony 2.gb pro duo) memory sticke hiç kayıt yaptınızmı bilmiyorum !.. benim makinede memory sticke kayıt yaparken menu ye ulaşamıyorum !.. mesela zoomdaki titreşimi kesmek için ya da rüzgar sesini engellemek için hiç bir işlem yapamıyorum !.. ama kasete kayıt yaparken menü tuşu ve bütün modları aktif !.. acaba memory sticke kayıtta öyle bir özellik eklenmemişmi , yoksa benim açmam gereken bir özellik mi war.

SAYGILAR !..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 18 Temmuz 2006; 14:32:33 >

• Arkadaşlar merhaba,

2 gün içerisinde Amerika'ya gidecek bir arkadaşıma kamera siparişi verceğim. Düşündüğüm modeller:

Sony 96E,
    Panasonic GS500,
    Panasonic GS400 (biraz ağır ve büyük görünüyor!),
    Panasonic GS250

Bu modeller arasından hangisini önerirsiniz (fiyat önemli değil).

Şu modelin şu özelliği iyi ama diğerinin de şu özelliği iyi diye karşılaştırma yapmaktansa kendiniz alacakmışsınız gibi direk TEK bir öneri vermenizi tercih ederim. Çünkü ben zaten yeterince kararsız kaldım:))

ÖNEMLİ: Yurt dışından Sony getirtirken MUTLAKA "E" (Sony 96E, Sony 90E gibi) olması gerekiyor ya (türkiye'deki televizyonlarla uyum sağlaması için), Panasonic için de benzer bir durum var mı?
    Yani Amerika'dan gelecek Panasonic Türkiye'deki tüm TV'lere uyum sağlar mı, yoksa Sony'deki gibi İlla ki "şu model olacak" diye bir uyarı da bulunmam gerekecek mi arkadaşa?

• Türkiye ve Avrupadaki PAL uyumlu Panasonicler NV ile başlar. PV ler ise NTSC dir. Ancak Amerikada NV bulsanız bile PV ye göre pahalı olabilir. Size tek bir tavsiyem var NV-GS250 . Yerinizde olsam amerikadan herşey getirtebilirim ama NTSC kamera asla.
  • komutanım öncelikle teşekkür ediyorum,

NV-GS500 ile Sony 96E'yi ben de eledim..

NV-GS250 önerin için sağol.. Ama www. camcorderinfo.com ve benzeri siteler NV-GS400'ü öve öve bitiremiyorlar. Diğer modellere göre biraz ağır ve büyük olması (81*80*178mm, 700 gram) beni biraz düşündürdü ama sony'nin boyutlarıyla karşılaştırdığımızda (72*91*120, 460 gram) çok abartılı bir fark yok.

www. camcorderinfo.com 'da yer alan GS250 değerlendirmesinin sonuç bölümü aşağıda:
    Conclusion
    The PV-GS250 is a great camcorder, but the PV-GS400 is such an awesome camcorder that it might be a better idea to save $150 dollars more for the PV-GS400. For another $150 you’ll get better video performance, a wonderful zoom/focus/shutter speed/aperture ring, and a bigger LCD screen. You also get added control. And something tells me that still options aren’t going to tip the scales too much. The bottom line is that the PV-GS250 trumps the competition with great video performance, great manual control, and acceptable low light performance. We certainly recommend it, but if you have the money the PV-GS400 adds a ton more features.

yazıda da görüldüğü üzere kesinlikle gs400 öneriliyor.

siz ne dersiniz..

bir de arkadaşım washington'a gidecek. washington'da panasonic satıcıların listesini nasıl bulabilirim?

• arkadaşlar merhaba
    1 haftadır kamera konusunda bir çok modeli araştırdım panasonic ve sony modellerinden birisini seçerim diye düşünüyordum sayenizde bir çok şey öğrendim ve incelemeler sonucunda
    Sony hc 96e
    Panasonic NV-GS280
    Panasonic NV-GS500
    Panasonic NV-GS180 modelleri üzerine yoğunlaştım sonra da fiyatlar geliyor tabiki 2000ytl altında olması benim için önemliydi bu yüzden Panasonic NV-GS 280 tercihim oldu ereyon.com dan sipariş verdim 1357 ytl ye bu gün .Şimdi merakla bekliyorum yarın olsunda kameram gelsin bakalım görelim
  • Ben DVD li Panasonic VDR D 250 veya VDR D 300 almayı düşünüyordum ama fiyatı çok pahalı geldi. Bunun için şimdi Panasonic NVGS 250 üzerine yoğunlaştım, yalnız DV kasede çektiğim görüntüleri DVD veya VCD fortmatıyla aktarmak istiyorum. Bunun çeviri işlemi ne kadar sürüyor?
  • samsung a55w aldım.webcam olarak nasıl kullanılıyor? duracell alkaline pillerini ısıtıyor,sonra da pil zayıf dyip kapanıyor.ama pilin uzerindeki guc gostergesi %100 gozukuyor.nedir sorun ne yapılır?
  • arkadaşlar bu panasonic gs75 modeli için aydınlatma aparatı yani ışık takabilirmiziz o aksesuar yuvasına ve nekadardır bu ışık
  • Çıldırtan problem...
    önceki gün panasoni gs 35 kameramdan movie maker a görüntü aktardım. bugün de geriye kalanları aktayım dedim. Ama bugün aktaramıyorum. Belirtilmemiş hata diyor. Görüntüyü firewire kartı ile aktarıyordum. Bilgisayar kamerayı görüyor ama video yakalamıyor. Nero da da denedim ama aynı şekilde hata verdi. Kafayı yiyecem valla...
  • Arkadaşlar Elimde SamSuNg Digimax a55w fotoğüraf Makinası war !!! ama bu Makina çok Pil yediği İçİN ŞARJLI pil almaya karar werdim !! Pilleri Orjinal SamSungu'un ßayisindeki Pillerinden Almaya Düşünüyorum ama !!! ßu ßayiden ßursa'da yokkkk...en Yakın İstanßulda warmış ama tam olarak nerde ßilmiyorum acaba ßana Yardımcı Olabilimisiniz??? ist'daki Samsung Yetkili ßayilerini arıyorum
  • Selam.
    Amerikadan canon A 620 aldım.Türkçe kullanım klavuzuna ihtiyacım var .Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Arkadaşlar merhaba,
    Uzun bir karar sürecinden sonra Panasonic NV-GS280 kamera aldım.700 nakit+600(3 taksit) gibi bir ödeme seçeneği ile kamerama kavuştum.Arkadaşlar 1-1400 arasında limiti olan herkese tek olarak önerebileceğim muhteşem özellikte bir kamera.Sony i düşünenlere tavsiyem bu kameryı incelesinler.Kamera da yok yok ama en önemli özellik görüntü kalitesi 3.1 megapiksellik kamerası,leica dicomar lensleri,ois ve mega ois özellikleri muhteşem.Kamerayı elinize alıp biraz kurcaladığınızda insanın verdiğim paranın her kuruşu helal olsun diyesi geliyor.Ben şahsen kamera alırken DVD ye kayıt yapan makineleri tercih etmemenizi tavsiye ediyorum.DVD ye kayıt ve HDD gelecek vadedn teknolojiler ama henüz tam oturmadılar mini dv ise şu an nirvanaya ulaşmış durumda:)) mini dv ye 3ccd de eklersek ortaya muhteşem bir teknoloji çıkyor.Yeni kamera alacaklara hem özellik hemde kalite isteyenere fiyat/ performans açısından panasonic diyorum başka birşey demiyorum.İlle de DVD diyenlere ufak bir hatırlatmada geçeyim bu kameradan DVD kaydediciye bağlantı yapıp istediğiniz kaseti DVD ye çevirebiliyorsunuz.

• arkadaşlar acil yardııııım
    bende samsung d6050i kamera var flexy ieee1394 kart aldım 4-6 pin kablom var kameramla ilgili yazılımları pc ye yükledim fotoğraf makinası görüntü ve videolarını pc ye aktarabiliyorum usb kablosuyla ama aldığım ieee1394 kartı bilgisayarıma taktım tanıdı winxp daha sonra kameramı bağladım ama kamerayla ilgili bilgisayarda yeni donanım bulundu falan hiçbir tepki yok neyse dedim galiba böyle oluyor pinacle studio programını açtım capture sorce ayarlarından samsung comcorder ı seçtim daha sonra capture dediğimde hata veriyor pinacle deneme sürümü belki ondandır dedim ulead video studio 8 i yükledim lisanslısını tabi ama ondada sonuç değişmedi kameramın görüntüsünü birtürlü dv kablodan alamıyorum usbden kayıt yaptığımda ise video atlaya atlaya kaydediyor ve izleniyor fps ile alakası yok denedim onuda yardım edin lütfen kafayı yiyecem yaf........
  • arkadaslar benım hc 40 bır kameram vardı bu kamerayı ankarada gotrmedıgım tamırcı kalmadı ama sorunu cozemedıler cıhazın durup dururken kendı kendıne acılma gıbı bır sorunu vardı en sonunda kızılayda bır tamırcıye gotrdum ınannın 2 gun içinde yapıp verdıler hemde cuzzı bır ucret karsılıgı ılgılenırsenız işin ehlı arkadaslar bır ugramanızı tavsıye ederım izmır caddesı ıhlamur sok 5.39 kızılay dıjıtal elekteronuık
  • bend epanasonic nvg s280 ile benzer bir sorun yaşadım kartı bilgisayara taktıktan sonra donanım olarak ? gözüküyordu ve makinayı bilgisayara takıp kamerayı açtığımda kamerayı tanımıyordu ,microsoftun sitesine baktım kod 10 isimli bir hata olduğunu belirtiyordu neyse çözümün ne olduğunu oradada bulamadım sonr aşans eseri buldum püf noıktayı .Kamerayı açıkken (bilgisayara aktarma modunda) ieee1394 bağlantıya takarsan bilgisayar tanıyor ve görüntüyü capture etmeni sağlıyorsun umarım bu bilgi işine yarar kolay gelsin
    quote:

Orjinalden alıntı: apooo697

arkadaşlar acil yardııııım
    bende samsung d6050i kamera var flexy ieee1394 kart aldım 4-6 pin kablom var kameramla ilgili yazılımları pc ye yükledim fotoğraf makinası görüntü ve videolarını pc ye aktarabiliyorum usb kablosuyla ama aldığım ieee1394 kartı bilgisayarıma taktım tanıdı winxp daha sonra kameramı bağladım ama kamerayla ilgili bilgisayarda yeni donanım bulundu falan hiçbir tepki yok neyse dedim galiba böyle oluyor pinacle studio programını açtım capture sorce ayarlarından samsung comcorder ı seçtim daha sonra capture dediğimde hata veriyor pinacle deneme sürümü belki ondandır dedim ulead video studio 8 i yükledim lisanslısını tabi ama ondada sonuç değişmedi kameramın görüntüsünü birtürlü dv kablodan alamıyorum usbden kayıt yaptığımda ise video atlaya atlaya kaydediyor ve izleniyor fps ile alakası yok denedim onuda yardım edin lütfen kafayı yiyecem yaf........

• herkese merhaba arkadaslar. bende samsung VP-D 353 var.(BIM'den aldım) sürekli kaset almayım diye 1GB MS PRO aldım. ama makina karta video kaydetmiyor. başlıyor, birkaç saniye sonra takılıyor. sebebi ne olabilir??? yardım ederseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.