Şimdi Ara

CANON, SAMSUNG, PANASONIC, SHARP VE JVC DESTEK HATTI (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.150
Cevap
4
Favori
262.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O iki markada kendini dünya çapında kanıtlamış markalar. Hele sony aldığında pişmanlık duyacağını hiç sanmıyorum

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17218&productid=evsonydcrhc94e

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17759&productid=evpannvgs280

Gözüme çarpan özellik olarak SD kart desteği . Bulunabilir bir kart ve bir çok platform destekliyor. (panosonic için bu söylediklerim) . TV lerde SD kart okuyucuları , notebook'larda SD kart okuyucuları var artık .DV in out ve AV in out . DV in olmasının avantajı bir başka kamerayı bağlıyabilirsin (Ne kadar gereklidir bilinmez ) . AV in olmasının avantajı bir başka ortamdan TV gibi görüntüyü kameraya aktarabilirsin... Fiyatlarına gelince aralarında 800 ytl lik bir fark var ki ben senin maddi durumunu bilemem bu biraz abartıdır benim için . Karşılaştırmamız bile belki yanlıştır. Belki sony nin 2 000 ytl olan video kameraları vardır . Onlarla karşılaştırmamız daha hayırlı olabilir kanaatindeyim. Sonuç olarak . Sony alınabilir yalnız maddi durumumuz elverişliyse panasonic daha iyi bir üründür sony nin bu ürününe göre. Kolay gelsin

• selam, PANASONİC VDR-D150 kamerayı almayı düşünüyorum, amatör olarak gezi ve seyehatlerde kullanmak amacındayım, direkt mini dvd lere kayıt yapması ve aktarım ve dönüştürme gerektirmeden pc yada dvd ye takıp izlenebilmesi bana cazip geldi, ancak yeni bir kamera olduğu için bu makina hakkında nerdeyse hiç bir yorum bulamadım, artısı veya eksileri hakkında bir bilgim yok açıkçası, bilgisi olan arkadaşlardan makina hakkında tavsiye niteliğinde bi yorum alabilirsem sevinirim...
  • Bir kere acaip derecede şık bir kamera . Ama ben sizin yerinizde olsam yeni teknolojilere pek fazla güvenmem. Şu an hem daha ucuz hem de daha sağlam kameralar var günümüzde . Tabikii Dv-cam lerden bahsediyorum . Sony nin 3 mp fakat dv kaset e kayıt yapabilen kameraları mevcut. Tabii burada sizin görüşleriniz önemli . Ben kasetle falan uğraşamam DVD yi takıp keyfime bakarım diyorsanız alınabilecek bir makine VDR-D150.Dolby Digital (Dolby AC3) destekliyor ki bu iyi bir özellik . Artı olarak destekleyebileceğimiz bir özellik . Eksi olarak nitelendirebileceğim özellik olarak Winxp ' de usb 1.1 ve 2 yi destekliyor . Win 98 ,Win Me , Win 2000 de makinayı nasıl tanıtacağımız hakkında bir özellik mevcut değil . Herhangi bir makineyle karşılaştırmadığımız için şu yönü eksi veya şu yönü artı diyemiyorum . Ama sonuç olarak alet hakkaten şık . Keşke işletim sistemindeki usb desteği alternatif desteği çok olsaydı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekmekarasıdomates -- 7 Mayıs 2006; 23:36:31 >

• Merhaba! Ben Panasonic GS 250 almak istiyorum ama Doğubank'tan sordurdum bulamadım.Bugünlerde alan varsa bana dükkan adı ve telefonunu verebilir mi? Yoksa HC 96 da alabilirim ancak HC 96 da odak ayarının yani öndeki cismi arkadan soyutlama olayının GS 250 ye göre nasıl olduğunu öğrenmek istiyorum.İkisinin bu özelliğini kullanan yada bilen varsa bana bilgi verebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yoksul -- 9 Mayıs 2006; 12:40:32 >
  • "ekmekarasıdomates" yorumların için teşekkürler, kamerayı aldım ve ilk izlenim olarak seninde dediğin gibi hoş bi görünümü var ve kullanım pratikliğide gayet iyi, havalar pek iyi gitmediği için daha dışarıda çekim yapamadım ev içi çekimlerinde ışık az olan bölümlerde çok hafif karlı bi görüntü oluşuyo ama dediğim gibi dışarıdaki performansını bilmiyorum henüz, mini dvd olayı bi harika zaten, yeni bi teknoloji ve yeni bi kamera olması kamera hakkındaki bilgilerin ve yorumların sınırlı olması anlamına geliyo, umarım ileride bi sorun yaşamam, şu an için memnunum...
  • Arkadaşlar sonunda panasonic gs 140 aldım .Çok memnunum tavsiye ederim gerçi üretimi durdu ama gs 140 ın yerine çıkan gs 180 den daha iyi olduğunu zannediyorum.
  • galiba gs 75 i alıcam arkadaşlar kullananlardan şikayeti olan varmıdır

ya o yada sony hc24e

ama gs75 daha ağır basıyor şuan için
  • quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

galiba gs 75 i alıcam arkadaşlar kullananlardan şikayeti olan varmıdır

ya o yada sony hc24e

gardaş birkere senin gs75 ile hc24 yi karşılaştırman bile yanlış
    gs75:3CCD 1.7 MP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucelnet -- 12 Mayıs 2006; 19:26:03 >
  • orası öyle ama

sonynin kamera işinde iyi olduğunu söylediler o yüzden

hesapta olmadan bu işe dalkdığımdan acele ediyom biraz çünkü
  • 15 Mayıs 2006; 15:59:02

--------------------------------------------------------------------------------

Sayın üstadlar, gecen hafta Canon MVX300 dvcam aldim, bu kamerayi nasil bilirsiniz 700 YTL ye teknolojix ten aldim iyimi ?
    Cektiklerimi bilgisayara aktarmak icin gerekli olan IEEe 1394 Firewire kartini gecen hafta FLEXY marka olarak aldım fakat eve gelip paketi acıp kartı bilgisayara takıp bilgisayarı calistirinca yeni donanim kurulum sihirbazi ekrani cikti, benden kartin kurulum cd sini bilgisayara takmamı istedi ama kartın kutusundan kurulum cd si cikmadi, kutuda sadece "Ulead video studio 8se vcd" cd si var ve bunun icinde de kartin driverleri yok. Satin aldigim firma baska sehirde ve tlf nolari bende yok, yani firmadan isteme imkanimda yok.
    Ne yapabilirim ? Nasil calistirabilirim bu karti ?
    Yardimci olursaniz cok sevinirim .
    selamlar
  • aga bukanuda fazla bi bilgimyok bişey danışmak istiyorum panosonic gs75 ler de fotoğraf tek tuşla fotoğraf çekimi varmı?

bir sorum daha çektiğim fotoğraf kalitesi kaç megepixel olur?
    teşekkürler
  • agalar soruma cevap verecek bir usta yokmu bu diyarda?
    bosunamı geldik bu diyarlara .............
  • arkadaşlar ben panosonic gs75 almayı düşünüyorum aynı fiyat ve özellikleri olmak şartıyla canonun hangi modelini tercih edersiniz
    yoksa panosonic dahamı iyidir.
  • Teşekkür etmekden başka ne yapabiliriz bilgilenmek guzel sey eline sağlık.
  • merhaba bu forum sayesinde bilgilenerek canon a510 aldım ve kullanıyorum fakat benim bir sorunum var bilgi verirseniz çok sevinirim.fotografı çekiyorum gayet görünüyo ekranda.fakat bilgisayara aktarınca çok cok karanlk .makinemde bir sorun olabilirmi.bu normalmi.bilgi verirseniz çok sevinirim.
  • Merhaba bir sorum olucak

canon a520 kullanıcısıydım, çok kısa bir süre once a610 a geçtim.. ancak bir sorunum var

a520 de flaşsızresim çekerken örneğin karanlık bir ortamda auto mod da resmi çektiğimde bire bir aynı ışıkta aynı parlaklıkta görebiliyordum resmi..

ancak a610 da flaşsız resmi çektikten sonra resim ortam ışığına göre kararıyor..

bunun sebebi nedir?
  • quote:

Cektiklerimi bilgisayara aktarmak icin gerekli olan IEEe 1394 Firewire kartini gecen hafta FLEXY marka olarak aldım fakat eve gelip paketi acıp kartı bilgisayara takıp bilgisayarı calistirinca yeni donanim kurulum sihirbazi ekrani cikti, benden kartin kurulum cd sini bilgisayara takmamı istedi ama kartın kutusundan kurulum cd si cikmadi, kutuda sadece "Ulead video studio 8se vcd" cd si var ve bunun icinde de kartin driverleri yok. Satin aldigim firma baska sehirde ve tlf nolari bende yok, yani firmadan isteme imkanimda yok.
    Ne yapabilirim ? Nasil calistirabilirim bu karti ?

windows xp otomatik olarak tanır ama 98 kullanıyorsanız sürücü isteyebilir.

not: fotoğraf makineleri ile ilgili sorularınızı ilgili bölüme sorunuz.
  • merhaba arkadaşlar
    bi arkadaşımda panasonic vdr-d150 var, 1,4 Gb lık mini dvd lere kayıt yapıyor ancak bu mini dvdleri hiç bir bilgisayar okumuyor, bu normal midir? ayrıca bu mini dvdlerdeki kayıtları normal dvd ye aktarmam için sanırım görüntüleri önce 1394 kart, uygun kablo ve bir yazılım ile önce bilgisayarıma aktarmam ve ardından görüntüleri birleştirmem gerekiyor sanırım, doğru mu düşünüyorum?
    bir de bu kameraların yanında Türkçe kullanım kılavuzu verilmesi şart değil mi?, hadi Türkçe'den vazgeçtim, İngilizce bile yok
    saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

galiba gs 75 i alıcam arkadaşlar kullananlardan şikayeti olan varmıdır

ya o yada sony hc24e

Genel olarak çok memnunum yalnız gece modunu kullanamıyorum görüntü izlenemeyecek kadar donuyor. bir de lcd ekranımda bir siyah nokta belirdi ama ben mi yaptım kendisi mi oldu bilmiyorum, görüntüyle kesinlikle alakası yok ama. onun dışında görüntü kalitesi çok iyi, tavsiye ederim 3ccd'nin faydasını görürsün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: faem

aga bukanuda fazla bi bilgimyok bişey danışmak istiyorum panosonic gs75 ler de fotoğraf tek tuşla fotoğraf çekimi varmı?

bir sorum daha çektiğim fotoğraf kalitesi kaç megepixel olur?
    teşekkürler

Tek tuşla çekim var, ayrıca kaydettiğin herhangi bir videoyu izlerken foto tuşuna basarak da istediğin kadar fotoğraf alabiliyorsun videonun içerisinden.
    1.7 mp maksimum fotoğraf kalitesi sanırım. çoğu makinede olduğu gibi, güçlü bir ışık kaynağıyla (özellikle güneşli bir ortamda) çok iyi kalite yakalayabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.