Şimdi Ara

CANON, SAMSUNG, PANASONIC, SHARP VE JVC DESTEK HATTI (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.150
Cevap
4
Favori
262.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • artifical intelligence biliodum da bunu duymamıştım bak :) şaka bi yana bu dedeğin nedir?

bu arada dün ekran çözünürlüğümü 800x600 yaptım ve (normalde 1280x1024 te çalışırım iş yerimde d aynıdır) kameramdan dv formatında capture yaptım. 800x600 de izledim sorun yok. çözünürlüğümü 1280x1024 yaptım izledim onda da sorun olmadı. bu arada bu denemeleri ulead studio 6 kurduktan sonra ulead ile yaptım. daha sonra ekran çözünürlüğüm taaaa ilk başta (sorunlu olduğu durum, çizgiler çizgiler...) olduğu gibi 1280x1024 te iken capture işlemini denedim ve bunu izlediğimde (1280x1024 çözünürlükte) bu sefer de sorun yoktu. ne oldu da şimdi düzeldi anlamadım... bu pc yi restart et geçer gibi bişi oldu ama :) neyse ben olayı ulead studio 6 se ye bağlıyorum o zaman (çözünürlükle lakası olmamaısı gerek deiye düşünüyorum çünkü). çok alternatifi (program olarak, kayıt formatı olarak, PC olarak, bi de son çözünürlük çıktı) bir anda deneyince insanın aklı karışıyor ne yaparak çözüme ulaştığını karıştırmaya başlıyor... vaktim olunca diğer programlarla yine deneyeceğim capture işlemini bakalım durum gerçekten ulead ile ilgili mi? yoksa başka bir hinlik mi var işin içinde...

oof of. ilginize teşekkürler bu arada...

bir önceki yazdıklarımın karışık olduğunu ndüşünerek biraz daha açıklayıcı olmanın faydalı olacağını düşündüm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrdzy -- 4 Nisan 2006; 23:42:56 >

• emrdzy : bişeyleri yanlış yapıyorsun ama ne olduğunu anlamadım. kameran 1280x1024 çözünürlükte çekemez ki? Bu ve 800x600 çözünürlükleri monitör için olmalı ve kaydınla hiçbir alakası yok.
  • doğrudur. bu bilgiyi geçmeyi unutmuşum... bu bahsettiklerim ekran çözünürlüklerim, kamera değil. bunun alakasız olması gerektiğini ben de biliyorum ama hiçbir fikrim yok... neyse şimdilik işler yolunda gibi görünüyor ama bakalım.
  • Selamlar;
    Bugün uzuuunca yaptığım denemeler sonucunda konunun yeknet arkadaşın da dediği (benim de zaten bir anlam verememiş olduğum) gibi ekran çözünürlüğü ile ilgili olmadığı anlaşılmıştır. Sorunun tam olarak kaynağını bulabilmiş değilim. Ancak media playerda açtığımda sorun yokmuş gibi BsPlayerda açınca çizgiler oluşuyor gibi geliyor. acaba sorun Bs Playerdan mı diye yine saçma sapan varsayımlara gitmeye başladım...

quote:

Orjinalden alıntı: emrdzy

artifical intelligence biliodum da bunu duymamıştım bak :) şaka bi yana bu dedeğin nedir?

bu arada dün ekran çözünürlüğümü 800x600 yaptım ve (normalde 1280x1024 te çalışırım iş yerimde d aynıdır) kameramdan dv formatında capture yaptım. 800x600 de izledim sorun yok. çözünürlüğümü 1280x1024 yaptım izledim onda da sorun olmadı. bu arada bu denemeleri ulead studio 6 kurduktan sonra ulead ile yaptım. daha sonra ekran çözünürlüğüm taaaa ilk başta (sorunlu olduğu durum, çizgiler çizgiler...) olduğu gibi 1280x1024 te iken capture işlemini denedim ve bunu izlediğimde (1280x1024 çözünürlükte) bu sefer de sorun yoktu. ne oldu da şimdi düzeldi anlamadım... bu pc yi restart et geçer gibi bişi oldu ama :) neyse ben olayı ulead studio 6 se ye bağlıyorum o zaman (çözünürlükle lakası olmamaısı gerek deiye düşünüyorum çünkü). çok alternatifi (program olarak, kayıt formatı olarak, PC olarak, bi de son çözünürlük çıktı) bir anda deneyince insanın aklı karışıyor ne yaparak çözüme ulaştığını karıştırmaya başlıyor... vaktim olunca diğer programlarla yine deneyeceğim capture işlemini bakalım durum gerçekten ulead ile ilgili mi? yoksa başka bir hinlik mi var işin içinde...

oof of. ilginize teşekkürler bu arada...

bir önceki yazdıklarımın karışık olduğunu ndüşünerek biraz daha açıklayıcı olmanın faydalı olacağını düşündüm...

• Dostlar panasonic in gs 37 modeli nasıldır.bir bilgisi olan varsa bizimle paylaşırmı?Yabancı siteler bakıyorum ama maalesef bir şey anlamıyorum.Lütfen Yardımlarınızı eksik etmeyiniz.
  • Selam;
    Gs37, Gs27 baz modeli üzerine bir kaç ek özellik eklenmiş olanıdır. Remote Control var ek olarak bildiğim kadarı ile. Belki Sd kart girişi de olabilir tam bilmiyorum. Ancak çekim özellikleri gs27 ile aynıdır. Gs27 yi kullanıyorum. Üstteki formlarımı okursanız yaşadığım sıkıntılarımı görebilirsiniz. Ancak bu sorunlar kameradan kaynaklı değil anladığım kadarı ile. Kameranın fiyat performansı iyi. Kameradan ne beklediğiniz de önemli tabi. Gece çekimleri yetersiz. Gece çekim yapma derim. 0.8MP lik küçüm sensorlü tek ccd makinadan güzel gece çekimi beklemek te pek doğru olmaz. Bunun dışında gündüz çekimleri gayet başarılı güel sonuçlar veriyor.

zoom oranı çok iyi, çekici kılan özelliklerinden biri idi beni zaten. digital zoom u unut. bence işe yaramaz. max max 50 x i kullanırsın kullanırsan. manuel özellikleri var, istersen kısıtlı olarak ta olsa shutter speed, wb, f gibi değerleri değiştirebiliyorsun. lcd ekranı çok iyi. güneşte vs de parlama yapmıyor, görüntüyü rahat görebiliyorun. çok kullanmadığın elektronik vizor siyah beyaz.

fotoğraf da çekme derim. illa da foto çekeceğim dersen sd kartlı olanından al ki rahat et. benim tavsiyem. dv ye çekilen ftoları ancak video slideshow gibi izleyebiliyorsun. compact küçük rahat bir makina. prof değil. gayet amatör bir makina.

PS : gs27 yi istersen satabilirim? kamera yurtdışından geldi. 1 kaset çekim yapılmadı daha. 1 haftalık kamera yani (650ytl) . mini dv bana göre değil, hdd li bir sistem alacağım sanırım. PM atarsınız uygun olursa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrdzy -- 10 Nisan 2006; 8:46:48 >

• quote:

arkadaşlar bende samsun dc907 ve panasonic gs75 arasında kalanlardanım ama artık kararımı verdim birde kamera fiyatları bayi şatış samsung 850 kdv dahil bulabilirsiniz panasonic çevrede en ucuz 1.050ytl ye buldum 10 taksit yapıyorlar ama teknosanın yeni kampanyasınıda tavsiye ederim 1.150 ama 15 ay ve telsiz telefon çanta hediyeli eğer internetten alırsan bir telsiz telefon daha veriyor bence uygun..

arkadaşlar ne yapın edin teknosa ile bu kamerayı almayın benim başım çok ağırdı internetten aldığım kamera açılmış bir şekilde geldi ve adaptör ile kullanım kıavuzları yoktu ve ben kamerayı geri yolladım 1 ay uğraştırdılar sıfır yollucaz dediler aynı kamerayı tekrar yolladılar allahtan çalışıyor kamera ama siz ne yapı ne edin işinize sağlama alın benden size tavsiye
  • sana katılıyorum arkadaşım özellikle elektronik cihaz alırken görerek almak lazım ama bazen görmeden almak daha cazip oluyor. Ben senin yerinde olsaydım kamerayı olduğu gibi geri iade eder sıfır haricinde de kabul etmezdim ama hayırlı olsun umarım sorunsuz bir şekilde kullanıyorsundur.
  • ooooy oy oy :) sonunda yaaaaaaa buyrun burdan yakın
    http://forum.videohelp.com/viewtopic.php?t=244151
    http://www.100fps.com/

Orjinalden alıntı: emrdzy

Selamlar;
    Bugün uzuuunca yaptığım denemeler sonucunda konunun yeknet arkadaşın da dediği (benim de zaten bir anlam verememiş olduğum) gibi ekran çözünürlüğü ile ilgili olmadığı anlaşılmıştır. Sorunun tam olarak kaynağını bulabilmiş değilim. Ancak media playerda açtığımda sorun yokmuş gibi BsPlayerda açınca çizgiler oluşuyor gibi geliyor. acaba sorun Bs Playerdan mı diye yine saçma sapan varsayımlara gitmeye başladım...

• canon bılgısayar gayet iyi bır makınadır va herkesın bu makı nadan almasını isterım ama işlemdıcı yeterlı olmasıdır
    quote:

Orjinalden alıntı: Yavuz

Sevgili arkadaşlar anket sonucuna göre iki üst konu açarak forumda tüm video kamera topic.lerini bir araya toplamak, bilginin daha etkin bir şekilde sunulmasını sağlamak için yürüttüğümüz proje kapsamında ikinci adımı bu konuyu açarak sağlamış olduk.

Tüm arkadaşları SONY kamera dışında paylaşacakları sorunları, bilgileri, görüşleri, yenilikler hakkında haberleri için buraya davet ediyorum. Canon video kamera kullandığım için bu konuda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağımı da ayrıca belirtmek isterim.

İstirhamım SONY video kameralar hakkında bu konumuza herhangi bir görüş bildirilmemesidir. Kıyaslama yapmak için bir marka/model verilebilir ancak SONY video kullanıcımız oldukça fazla olduğundan onlar için ayrı bir topic açtığımızı belirtmek isterim.

Saygılarımla...
    Yavuz BAHÇEKAPILI

• Dostlar ! almanyadan kamera (Panasonic gs 140) getirtsem ,fiyat, Türkiyedekinden farklı olurmu .Olursa ne kadar olur.Bilgisiolan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim.
  • Arkadaşlar, kamera alacaksanız, Umreye giden dostlarınıza ısmarlayın! Ben Türkiye'de 750- 800 YTL olan Panasonic NV-GS25'i 460 YTL'ye aldım. Gerçi bu hac döneminde Panasonic firması 200 Riyal indirim yapmış. Olsun indirimsiz de ucuz. Üstelik her türlü aksesuarı dahil.
  • arkadaşlar canon mv 901 modelini 700 ytl aldım kumanda olmadığından değiştirecem mv 960 alacagım 800 ytl kamera konusunda bilgim yok sizce özellik ve fiyatı nasıl yoksa canonun hangi modelini tavsiye edebilirsiniz başka marka alamıyorum bir defa almış olduk önerilerinizi bekliyorum
  • Selam kardeş

Forumda gs400 ile hc1 arasında kaldığını yazmışsın, sonunda bir karar verdin mi ?hangi kamerayı aldın ben de her iki kamera arasında kalanlardanım, eğer bir karar verdiysen bilgilerini paylaşır mısın? mail adres: yucel_yayla@hotmail.com
  • Slm Arkadaslar
    Bende aranıza yeni katıldım Yardımlarınızı beklıyorum

Canon PowerShot a700 6.omp satın aldım.Pc ıcın driver ve kullanma kulavuzu cıkmadı.Driver e gerek varmı? birde card full diyor.ne yapmam lazım formatla bir ılgisi varmı. Ayrıca Bunda mp3 dinlenebilirmi?Cevaplarsanız sevinirim.
    Saygılarımla
  • Arkadaşlar Canon s1 aldım. Bu makine için ne dersiniz? Teşekkürler...
  • arkadaşım burası video kamera bölümü, fotoğraf makinesi ile ilgili sorularınızı ilgili bölüme yazınız.
  • Arkadaşlar merhaba.
    Şu an yurtdışındayım ve bir Panasonic NV-GS 500 aldım. Daha önce hiç kameram olmamıştı. Nasip bugüneymiş. Bu kamera eminim bir çok kişiyi imrendirecek bir kameradır.

Yazdıklarınızdan öğrendiğim kadarıyla çektiğim görüntüleri işleyebilmek için Adobe premiere'in en iyi program olduğu. Gerçi oda şart değil. Belki daha basit olan Pinacle veya Ulead'ın programlarıda olur. Bunlardan birinin nasıl kullanılacağını anlatan bir yazı olsa bana çok fayadlı olacak. Yazıyı yazmanız şart değil. Eğer link varsa oda olur. Ben bulamadım.

Denememi istediğiniz şeyler varsa yardımcı olmaya çalışırım. Ama önceden anlaşalım henüz bir tecrübeye sahip değilim.
  • *brain* gs 500 ü kaça aldın ve hangi ülkeden aldın?
  • slm arkadaşlar bende NV GS 150 var Sizce nasıl bi kamera iymidir ben iyi diye alnım ama bise sizin değerli görüşlerinizi almak isterim
    birde benkameranın efektlerini kuulanamıyorum.resim çekerken sepya falan warya onları bide bu efektler video çekerken oluyomu
    herkese çok teşekkürler
    bide forum bana biraz bitti gibi geldi daha önceki sayfalarda da demişler kimse yokmu btti gibide bitmesin daha çokşey danışacağım sizlere
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.