Şimdi Ara

CANON, SAMSUNG, PANASONIC, SHARP VE JVC DESTEK HATTI (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.150
Cevap
4
Favori
262.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba herkese kolay gelsin yurt disindan Shutter marka bir divi cam geldi hediye olarak ilk defa böyle bir sey kullaniyorum 12MP oldugu ve 4000x3000 resim kalitesi yaziyor fakat cektigimde hicte öyle bir kalitede resim alamiyorum birde kullanma kitapcigininda olan menünün hepsi makinede mevcut degil acaba bunlara program yada versiyon atiliyormu yada daha farkli birseylermi oluyor anlayamadim bana bu konuda yardimci olursaniz cok sevinirim ufak bir soru daha bu interpolasyon olayi nasil bisi bilen biri aciklarca cok sevinirim.
  • ARKADAŞLAR VİDEO KAMERA KONUSUNDA YENİYİM VE YAKIN ZAMANDA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. ARAŞTIRMALARIM SONUNDA ŞU MAKİNALARDA KALDIM. DEĞERLİ FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM.

1.SONY HC 96 E GARANTİLİ 1.454,00 YTL
    2.PANASONİC GS 400 DOĞUBANKTAN 1120$
  • MERHABA ARKADAŞLAR....İKİNCİ EL JVC GR-D239E DİGİTAL VİDEO KAMERA BULDUM. Fiyatı 400Ytl... BU MODEL HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VAR MI?
    DİĞER BİR SORUM DA ÜZERİNE 200-250 YTL KOYUP BİR BAŞKA KAMERA MI ALMALIYIM. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM...HEPİNİZE İYİ AKŞAMLAR...
    SEVGİYLE KALIN....
  • quote:

Orjinalden alıntı: benmusti

*brain* gs 500 ü kaça aldın ve hangi ülkeden aldın?

merhaba arkadaşım
    ben yurt dışı fiyatlarını araştırdım ve karşılaştırdım. Sonuç olarak USD bazında fiyatlar 1000 ile 1200 civarında ancak avrupa fiyatları 1000-1100 € civarında. Doğubank fiyatlarını forumdan takip ettiğim kadarıyla 1200 $ civarında benim tavsiyem eğer imkanın var ise Doğubank'ı tercih et ufak tefek sorunlarda muhatap olacağın bir kimse olur en azından. Tabi ki bu benim görüşüm. Ben dediğim gibi yaptım ADANA'dan 1250$ gibi bir fiyata aldım. Sonuç olarak yurt dışı fiyatları ile Doğubank gibi yerlerin fiyatları arasında okadar da büyük fiyat farkının olmadığıdır.
    Şimdiden hayırlı olsun.
  • arkadaşlar kamera konusunda kararımı vermek istiyorum.bilenler ve bilgisi olanlar yardım lütfen. gs 400 ve gs 500 den birisi yada hc 96 e fiyat olarak da gs400 doğubank 1120$, gs 500 1200$ hc 96 e garantili 1450 ytl yardım istiyorum.
  • (MERHABA ARKADAŞLAR....İKİNCİ EL JVC GR-D239E DİGİTAL VİDEO KAMERA BULDUM. Fiyatı 400Ytl... BU MODEL HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VAR MI?
    DİĞER BİR SORUM DA ÜZERİNE 200-250 YTL KOYUP BİR BAŞKA KAMERA MI ALMALIYIM. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM...HEPİNİZE İYİ AKŞAMLAR...
    SEVGİYLE KALIN.... )

Arkadaşlar lütfen soruma yanıt verebilir misiniz? Çok acil de....
  • Canon A520 dijital fotoğraf makinasının 3 dakika sınırlı video kaydını sınırsız yapmak mümkünmü
    3dakika sınırlaması yazılımla yapıldığına göre sınırsız yapmakta yazılımla mümkündür heralde.
    Böyle bir yazılım varmı arkadaşlar.

• ARKADAŞLAR ARTIK BURAYA YAZMAYIN BEN BİR BAŞLIK AÇTIM PANOSONİC İLE HER ŞEYİ ORAYA YAZIN DAHA İYİ OLUR KAÇ SAYFA OLMUŞ BURASI BÖYLE. LÜTFEN. BEN DE YENİ ÜYE OLDUM AMA ÇOK SAYFA VAR YİNE DE OKUDUM AMA SİZ DEDİĞİM GİBİ YAPIN HEM HERKES İÇİN İYİ OLUR
  • quote:

ARKADAŞLAR ARTIK BURAYA YAZMAYIN BEN BİR BAŞLIK AÇTIM PANOSONİC İLE HER ŞEYİ ORAYA YAZIN DAHA İYİ OLUR KAÇ SAYFA OLMUŞ BURASI BÖYLE. LÜTFEN. BEN DE YENİ ÜYE OLDUM AMA ÇOK SAYFA VAR YİNE DE OKUDUM AMA SİZ DEDİĞİM GİBİ YAPIN HEM HERKES İÇİN İYİ OLUR

Arkadaşım burası üst konu öncelikle soruların varsa burda kesin bulursun. artık buraya yazmayın gibi bir mesaj atmaya hakkın yok. Moderatör değilsin, ayrıca büyük harfle yazmak internette bağırmak anlamına gelir, sakin ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cervinff -- 23 Nisan 2006; 23:26:24 >
  • selam arkadaşlar bu canon mvx300 model kamera acaba 16:9 widescreen destekliyormu?
  • Gs 400 al yada gs 250 al daha ufak bir makina.
    Ben gs 250 kullanıyorum ve çok iyi bir makina.
    Gs 300 Gs 250 den daha yeni bir model olmasına rağmen Gs 250 kadar iyi bir makine değil haberiniz olsun

quote:

Orjinalden alıntı: beyzade106

arkadaşlar kamera konusunda kararımı vermek istiyorum.bilenler ve bilgisi olanlar yardım lütfen. gs 400 ve gs 500 den birisi yada hc 96 e fiyat olarak da gs400 doğubank 1120$, gs 500 1200$ hc 96 e garantili 1450 ytl yardım istiyorum.
  • tamam yeknet kardeşim ben karışık diye dedimiştim yani başka kötü bir amacım yoktu.
  • Peki o zaman sorumu sorim. GS75 de mikrofonsuz uzaktan kumanda,COLD aksesuar yuvası,tele makro modu diye özellikleri var bunlar ne demek. bileniniz varsa bi yazıvere.

bir deGS75 VE GS37 arasında kaldım ama herhalde GS75 alacam sizin fikirleriniz:::::::???
  • Merhaba,
    aranıza katıldığım için mutluyum.
    Canon Ixus 55 digital foto makinası aldım. Ancak elimde bunun Türkçe kataloğu mevcut değil.
    Elinde olan arkadaş bana bu konuda yardımcı olabilir mi
  • arkadaşlar iştekameraya bak:::SONY_DCR-HC90E çok süper 3.3 MP ben önceden GS140 veGS250(panasonic) daha iyi sanıyordum ama panasonic te ölü piksel,mikrofon bozukluğu,ve 3CCD nin bozuk veya sorunlu olup pek bir işe yaramadığını çünkü sony hc90e nin gördüğünüz gibi kayıt ettiği söyleniyor.
    çünkü panasonic bazı parçaları çin de üretildiği için öyle olduğu söyleniyor.
    benim tercihim SONY_DCR-HC90E dir.

bu kamerayı kullanan var mı ya bana bir yadım etsin vallaha iyice kafam karıştı tam panasonic alacaktım ve o da ney deyip bunları öğrendim doğrumudur????
  • - Ölü piksel hatası sadece Panasonic'e özgü bişey değildir. Zaman zaman oluşan ve çok nadir görülen bir CCD veya LCD hatasıdır. Sony ve Canonda da var.
    - Mikrofonu fabrikasyon bozuk olan bir kamera hiç duymadım.
    - Çin üretimi bile olsa bu kameranın kalitesiz olduğu anlamına gelmez. Kaldı ki Türkiyeye gelen Panasonic'lerin çoğu Japon üretimidir.
    - Titreşim önleyici özellik bütün markalarda var. Panasonic'in Leica lens kullanan (Leica en kaliteli Lens üreten firmalardan biridir) kameralarında optik image stabilization denen hareketli lens grubu ile el titreşimleri minimum seviyede ve görüntüyü bozmadan kayıt sağlanır. Diğer markalarda bu yok ve önemli bir üstünlüktür. Pek işe yaramadığı görüşüne katılmıyorum.
    - 3CCD 'li bir kameranın benzer özellikteki tek CCD kameraya göre görüntü kalitesi kesinlikle daha iyidir bunu da unutma.

Sonuç : GS140 ve GS250 bu fiyat grubunda en iyi kameralardır. Yani HC90'dan iyidir. GS75 ise 800k pikselli tüm Sony modellerinden iyi bir kameradır.

• yav arkadaslae pentax optio 33 lf bu aletin driverini nasil bulacaz win 98 olacak ama...aslında cd var ama ıcınde ascee prog var baskada bısey bulamadım ben... nasıl olcakta olcak bu ıs.
  • Panasonic Gs 250 Türkçe kullanma klavuzu istyenler aşağıda ki link sizler için

http://www.hemen-/download/630783/NV-GS250_1_TRK.pdf.html

paylas.com yazın ki işe yarasın :)
  • arkadaşlar bir de gs75 in türkçe kullanma klavuzunu verseniz çok güzel olur.
  • PANASONIC NV-GS280 veya SONY DCR-HC94E kamera almayı düşünüyorum ama kamera konusunda bişey anlamadığım için sadece görüntü ve fiyatına bakarak değerlendirme yapıyorum panasonic gs280 i kamera hediye ettiği için seçtim sizce hangisini alayım aldıktan sonra pişman olmak istemediğim için tatmin edici bir cevap istiyorum arkadaşlar ilgilendiğiniz için teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.