Şimdi Ara

Canon satın alacağım alırken dikkat etmem gerekenler nedir [ALINDI]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Canon EOS 80D + объектив 18-135 IS nano USM (1263C040) satın almayı düşünüyoruz.

Yorumları okuduk ve bu fotoğraf makinesinde karar kıldık. Daha önce bir fotoğraf makinemiz olmadı ve almayıda düşünmedik. Taa ki albümlerimizdeki fotoğrafların kalitesizliğine dikkat edene kadar.

Her neyse, hanımla Ukrayna'da yaşıyoruz bu fotoğraf makinesinin tüm özelliklerinin aynısı lakin çok abartı fiyat farkı olan mağazalar mevcut.

2 yıl canon garantili 36,000-42,000 grivna
    Refurbushed veya sıfır ama sadece mağaza garantililer 28,000-38,000 grivna arasında.

Şimdi biz işimiz sağlam olsun diye Full sıfır 2 yıl canon official garantili alalım diyoruz.

Bir mağazada bulduk 36,000 grivna ya lakin yarın sabah gittiğimde bunun 2 yıl orjinal canon garantili olduğunu nasıl anlayacağım, daha önce kullanılmamış/açılmamış olduğunu (vitrinde bile) nasıl anlarım?

Ayrıca başka nelere dikkat etmeliyim?

Yarın sabaha kadar vaktim var lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berira -- 22 Nisan 2018; 12:18:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Canon'un o ülke disbiritörü olan firma garanti veriyorsa sorun olmaz. Ukraynada Canon disbiritörünü öğrenin ve alacağınız yerden disbiritör firmaya ait garanti belgesini isteyin. Yine güvenmiyorsanız disbiritörü arayıp seri numarasından sorgulatın.
  • Dementor-1 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Çok uygun fiyata aldım, yarın orjinal canon.ua siteden arayıp teyit edeceğim. Bugün aradım ama ses kaydı çıkıyor pazartesi cuma diye

• Hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kullanın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.