arkadaşlar ben dijital makina alacacm ve canon da karar kıldım yalnız kafama takılan ve sizlerle paylaşmak istediğim birkaç soru var: 1- canonun 3 modeli(a95,80,85) var ve hangisi eniyi seçim olur 2- resim kalitesi diğer markalar göre nasıl...sony, prectec vs.. 3- 550 ytl ye kadar çıkabilirim acaba uygun fiyat alacağım şirktler varmıdır? link verirmisiniz 4- cf kartlarla çalışyorsanırım bunlar ve cf kartların avantajları ve dezavantajlarını söylermsiniz 5- lensi kendi imlatımı yoksa başka markalardan mı topluyor teşkkür ederim saygılar...
canon fotorafta bir numardır,bence doğru seçim olur...
Ben bildiğim kadar cevap vermeye çalışayım.
1- O üçü içinde tabiki A95 Ama fiyatı 550 yi geçer o yüzden A80 600 milyon civarı illa 550 ve altı olucak dersen A85. 2-Sony yi katlar derim sadece. O Yandaki markayıda Canon la beraber anmalayım [ Pretec diye bi marka yok ! ] Premier firması bi yerlerden çalar bişiler imal eder pretec de ondan çalar olay budur ... 3-www.erkayalar.com ( biraz tuzlu TR disbiritörüdür)www.aydinlar.com (Erkayalardan alır mallarını ama ordan daha hesaplıdır) 4-Cf kartla çalışıyor. Cf kart fiyatları çok uygun 150 ytl ye 1gb lik kartlar var (Kingston). Vede Cf kartlarda işlem oldukça hızlı. (Silme , kaydetme gibi) 5-Canon ba$ka yerden neden lens alsın ki ? En kalitelilerini o yapıyor ... + başka markalarda canon lens kullanıyor...
İşine yararsa ne mutlu bana. Yanlışım varsa kusura bakma ...