Şimdi Ara

Canon SX100 IS hafıza kartı desteği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Canon Powershot SX100 IS modeli 8 MP fotoğraf makinamın içinde aldığımdan beri kullandığım 2 GB microSD hafıza kartı bulunmaktadır. Benim merak ettiğim şey ise makinanın en fazla kaç GB hafıza kartını desteklediğidir çünkü 4 veya 8 GB kart almak istiyorum hafıza sorunu olmaması için. Bilen yazabilir mi 4 GB veya 8 GB kartı destekler mi? Şimdiden ilgilenenlere teşekkürler...

• sanırım bilgisi olan yok :(
  • Cevap geliyor şimdi size...
  • Resmen resmi sitesi der ki
    MEMORY CARD
    Type SD, SDHC, MMC, MMCplus, HC MMCplus. 32MB memory card supplied (Sanki burada hata var 32 Megabyte yazıyor ve bu makina içinde gelen kartın kapasitesi imiş )
    Kaç GB'ya kadar kart desteklediğine dair bilgi bulamadım !
    -
    Siz de bakabilirsiniz
    http://www.canon-europe.com/for_home/product_finder/cameras/digital_camera/powershot/powershot_sx100_is/index.aspx?specs=1
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 17 Kasım 2011; 15:09:41 >

• teşekkür ederim sana ve diğer arkadaşa, çok sağolun... rahatladım...
  • Bi sorum daha olacak, cep telefonumun 8GB'lik micro SD kartını adaptörle birlikte makineye yerleştirdiğimde olmadı :( acaba SD kart adaptörü kullandığım için midir? yani 8GB normal SD kart taksam çalışır mı?
  • yardım... Canon sayfasında bilgi yok kaç GB kart desteklediği konusunda, adaptörle denemem hüsran oldu da...
  • Bir tane daha 2 gb kart alın.Yetmezse birtane daha alın.Neden direk 8gb istiyorsunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: blackducati

Dpreview incelemesinde 32 gb a kadar destekler yazmış...

http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=tr&prev=/search%3Fq%3Dcanon%2Bsx100%2Bmax%2Bmemory%2Bcard%26hl%3Dtr%26biw%3D1280%26bih%3D909%26prmd%3Dimvns&rurl=translate.google.com.tr&sl=en&u=http://www.dpreview.com/news/2007/8/20/canonsx100is&usg=ALkJrhi9zwQDlPEGK-_diV9F6laB_7cS3Q

teşekkür ederim... CANON Türkiye'yi telefonla aradım ama oradakiler de bihaber sanırım, çünkü bana denen SD destekler ve piyasadaki SD kartlar 2 GB olduğundan en fazla o kadar destekler :) ee ben daha ne diyeyim bu teknik elemanlara...

birçok sitede de baktığımda SDHC de destekler şeklinde bilgilendirmeler vardı da benim kuşkum SD adaptörü ile mirlikte 8GB micro sd (cep tel. için) taktığımda tanımamış olması, demek doğrudan yüksek kapasiteli kart takmak gerekiyormuş... en yakın zamanda deneyeceğim...

Tekrardan ilginize teşekkür ederim size ve diğer arkadaşlara...

• Yanlız 32gb'a kadar MMCplus ve HC MMCplus kartları destekler yazıyor.Buna dikkat edin satın alırken SDHC değil

Ve baktığım kadarıyla yukarıdaki kartlar pek yok internet ortamında
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

Yanlız 32gb'a kadar MMCplus ve HC MMCplus kartları destekler yazıyor.Buna dikkat edin satın alırken SDHC değil

Ve baktığım kadarıyla yukarıdaki kartlar pek yok internet ortamında

peki SDHC kartta kaç GB destekliyor en fazla acaba?
  • Malesef bulamadım.Kullanma klavuzunda yazmıyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

Malesef bulamadım.Kullanma klavuzunda yazmıyormu ?

kullanma kılavuzu Allahlık zaten, sadece internetteki bilgiler var zira internette de kılavuz baz alınarak bilgiler verilmiş... önceki mesajında bahsettiğin kartlar dediğin gibi bulunmuyor onun için sordum SDHC yüksek kapasiteli SD kart kaç GB destekler diye... ne biçim iş bu anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mat_67 -- 21 Şubat 2012; 16:26:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.