Şimdi Ara

canon sx130 kullanıcıları (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.675
Cevap
20
Favori
241.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

canon sx130 kullanıcıları
  • yeşil yol..

• helikopter..

• quote:

Orijinalden alıntı: famken

yeşil yol..

super yinemi manuel
  • tşkler hekimoğlu..
  • yok auto focus
  • Yakın zamanda sx130 veya sx150 almayı düşünüyorum.Renk ve doygunluk bakımından hangisi daha başarılıdır.sx150 14 mp olması renk kaybına yol açar mı?
  • quote:

yok auto focus

Hocam bu fotografları cekmek ıcın extra bısey kullanıyomusun???
  • makrolarda raynox kullandım..
  • quote:

tşkler hekimoğlu..

Ellerine sağlık. Bende yakın zamanda paylaşmayı düşünüyorum şu anda güvenemiyorum çektiğim fotolara.
  • quote:

makrolarda raynox kullandım..

Hocam bu makinaya raynox'u nerden bulabildin?
  • ek aparatı kendim yaptım en kısa zamanda paylaşırım makineyle beraber..
  • Merak ettim paylaşımını bekliyorum
  • quote:

ek aparatı kendim yaptım en kısa zamanda paylaşırım makineyle beraber..

Bu raynox'u bıraz arastırdım. Bıkac değişik modelı falan varmıs. Bunu nerden bulabılırız, bulsak makıneye baglayıp kullanabılırmıyız? Amator oldugumuz ıcın sızın kadar anlamıyoruz ve cektıgınız resımlerı gorunce ımrenıyorum açıkcası
  • Herkese merhaba.sx150 modelini aldım ama pil konusunda yardıma ihtiyacım var.Makine en fazla 20 resim falan çekiyor ve pil bitince kapanıyor.Gp 2700 15 saat şarj ettim 10-15 makro çekimden sonra piller bitti.Normal sony pillerde o kadar dayanıyor.3 günde 4 çift pil bitti.Servise mi göndereyim yoksa başka model pil mi önerirsiniz.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: StillB0rN

Herkese merhaba.sx150 modelini aldım ama pil konusunda yardıma ihtiyacım var.Makine en fazla 20 resim falan çekiyor ve pil bitince kapanıyor.Gp 2700 15 saat şarj ettim 10-15 makro çekimden sonra piller bitti.Normal sony pillerde o kadar dayanıyor.3 günde 4 çift pil bitti.Servise mi göndereyim yoksa başka model pil mi önerirsiniz.?

Bence servise gönder dostum. Çünkü ben bimden aldığım pille bile baya çekim yapabiliyorum.
  • http://www.vatanbilgisayar.com/Dijital%20Kamera/canon-sx150-powershot--sx-150-is-141-mp-3--lcd-dijital-fotograf-makinesi/productdetails.aspx?I_ID=57387

Arkadaşlar aklımda bu kamera var profesyonel kameralara 1000+ para vermEk istemiyorum şimdi bu işimi görür ve yeter diye düşünüyorum. Bu kamerada ıso olması güzel bir ayrıntı fakat birşeyi çok merak ettim. Kameranın lensi diğer bazı dijital kameraların lensine göre büyük.

Peki bu kamerada profesyonel kameralarda olduğu gibi. Bir kişinin resmini çekince arka plan bulanık gösterme özelliği varmıdır acaba yardımcı olurmusunuz.
    Paylaş:

• quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

quote:

Herkese merhaba.sx150 modelini aldım ama pil konusunda yardıma ihtiyacım var.Makine en fazla 20 resim falan çekiyor ve pil bitince kapanıyor.Gp 2700 15 saat şarj ettim 10-15 makro çekimden sonra piller bitti.Normal sony pillerde o kadar dayanıyor.3 günde 4 çift pil bitti.Servise mi göndereyim yoksa başka model pil mi önerirsiniz.?

Bence servise gönder dostum. Çünkü ben bimden aldığım pille bile baya çekim yapabiliyorum.

Az önce normal sony pille 130 çekim yaptım, pil bitmedi ama hiç bekleme ve ayar falan yapmadan otomatik modda rastgele çektim.Manuel modda bekleme zoom ve sürekli ayar yapınca pil çabuk bitiyor.Sanırım sorun kullanımla alakalı.

Birde hama wave şarj cihazı kullanıyorum.2700'lük piller için uygun mudur?

• quote:

Sorun nerde bılmıyorum ama ben varta2500 mah pıllerle 250-300 cekım yapıyorum ve pıller benı hıc yarı yolda bırakmadı. Gp pıller oyle 15-20 cekımle bıtecek pıller degıl. Problem ya pılın kendısındedır yada sarj cıhazında cunku o pıllerde en az varta kadar cekım yapar
  • Makinayı dün aldım..

• 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.