Şimdi Ara

canon sx130 kullanıcıları (170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.675
Cevap
20
Favori
241.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  canon sx130 kullanıcıları
  •  canon sx130 kullanıcıları

3 kareden hdr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurdndr -- 23 Temmuz 2012; 11:19:36 >
  • dostum hangi programla hdr yaptınn
  • photomatix kullandim chdk ile -2 0 +2 3 pozu birleştirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.E.C

Makinayı dün aldım..

canon sx130 kullanıcıları

Hayırlı olsun dostum hoşgeldin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurdndr

photomatix kullandim chdk ile -2 0 +2 3 pozu birleştirdim.

kardes simdi bende chdk yok sorcağım bişey var... simdi ben bi foto cekerken herseferinde 0 -2 arti 2 ayarlıyorum ve makine ister istemez oynuyor....

bunun ayarı sanirsam yok

chdk yapınca boyle bi ayar geliyormu makine 3 fotomu cekiyorrr sen dokunmadan ve farklı pozlamaylaaa
  • evet yok
    chdk da ayarı var. basılı tutuyorsun 2 pozlama telafisi yaparak basılı tuttugun kadar çekiyor.
    hızlı cektiği için resimlerde titreme olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurdndr

evet yok
    chdk da ayarı var. basılı tutuyorsun 2 pozlama telafisi yaparak basılı tuttugun kadar çekiyor.
    hızlı cektiği için resimlerde titreme olmuyor.

dostum bu chdk karti cikarinca eski haline donuyor demi dostum baska ne yararı var bu chdk nin... pek raw la işim olmaz ama bu hd olayi hosuma gitti...ben elle ayarlıyorudm devamliii
  • kart üstündeki kilit ILE kapanıp calisiyor.çalışması icin kilitli olmasi gerekiyor.kartı çıkarınca eski haline dönüyor.
    bazen uzun pozlama lazim oluyor.15 sn üstüne çıkabiliyor.time lapse video çekilebiliyor.azarladığın vakit arayla istediğn sayıda fotoğraf çekebiliyor dokunmadan.

• kelebek resmi çok başarılı
    tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kincade

quote:

Orijinalden alıntı: famken

makrolarda raynox kullandım..

Hocam bu makinaya raynox'u nerden bulabildin?

bende buna uygun raynox arıyorum bulursan pm beklerim
  • Arkadaşlar ben de birkaç hafta içinde SX150 IS almayı düşünüyorum. Sizlere bir sorum olacak. Bu makinede diğer modellere göre manuel ayar seçenekleri daha fazla bildiğim kadarıyla. Peki otomatik ayar/bas çek modu nasıldır, başarılı mıdır? Yoksa manuel ayarlamalarla daha fazla uğraşmamız gerekir mi diğer kompakt makinelere göre?
    Teşekkürler.
  • merhaba arkadaşlar.. ben canon sx 150 ıs almaya karar verdim sx 130 dan farkı nedir acaba? sx 130 biçok yerde baktım bulamadım sx 150 de bu makine gibi sağlammıdır.arkadaşları paylaştığı fotolara baktım gayet güzel resimler çekmişler sx 150 de böylemidir.teşekkür ederim
  • Sx150 tuşları farklı 14mp fark olarak bunlar var gayet iyi cihazdır...

• panasonic evolta ya da varta 2500 lük pilleri tavsiye ederim.2700 lüklerin sorunlu oldugu soylenıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Voltron1980s

panasonic evolta ya da varta 2500 lük pilleri tavsiye ederim.2700 lüklerin sorunlu oldugu soylenıyor.

Daha çabuk tükenme gibi sorunlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: StillB0rN

quote:

Orijinalden alıntı: Voltron1980s

panasonic evolta ya da varta 2500 lük pilleri tavsiye ederim.2700 lüklerin sorunlu oldugu soylenıyor.

Daha çabuk tükenme gibi sorunlar mı?

bu pillerle yuzlerce foto cekıyorum.

evolta piller aylarca kullanmasanızda sarjı kendiliğinden azalmayan piller.

az pil tuketımı ıcın foto makınasında bazı ayar degısıklıklerıde gerekıyor.Ekran parlaklıgını azaltmak vb. gibi
  • sx150 vatanda 399tl
  • Arkadaşlar Gold dan 399 tl ye sx150 yi aldım yanındada turkcell vınn hediye vercekler bugün eleman olmadığı için yarın alcam onuda. Herneyse çekimleri yaptım yalnız biraz hayal kırıklığı yaşadım biyerde yanlışmı yaptım bilmiyorum.. elimde casionun daha ucuz bi makine olan zs5 var. ışıksız ortamda sx150 ve casioyla otomatik modda çekim yaptım casionun renkleri çok daha canlı çıktı pc ye attığımdada renkler bariz şekilde casionun renk canlılığı çok daha iyi ayarımı var yoksa gerçektenmi böyle bilemiyorum yardımcı olurmusunuz renk ayarı falan varmı
  • 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.