Şimdi Ara

canon sx130 kullanıcıları (172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.675
Cevap
20
Favori
241.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2700 lük piller verımlı olmuyor nedense

2500 lük vartalar daha ıyı

ancak panasonic evolta gibi daha dusuk kapasiteli ancak uzun sure beklesede kendilıgınden bıtmeyen piller ile en fazla fotoyu cekıyorum.
  • kardeş o arıydı
  • Dostum daha almadım ama, sx130 la fujifilmi teknosada karşılaştırdım gerçekten gene fujifilm daha kaliteli çekiyo ve makrosu daha kaliteli gözüküyo sx150de fark olcakmıki :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: defeatme

Dostum daha almadım ama, sx130 la fujifilmi teknosada karşılaştırdım gerçekten gene fujifilm daha kaliteli çekiyo ve makrosu daha kaliteli gözüküyo sx150de fark olcakmıki :S

Makinelerin lcd ekranından bakarak mı bu sonuca vardınız? Ben öyle bir hata yapıp fuji s2980 aldım ve gidip canon sx150 ile değiştirdim.Fuji renkleri güzel göstermiyor ayrıca gürültü daha fazla gibi geldi bana.Ayrııca lcd ekranında mavi kırmızı lekeler olabiliyor bazılarında.
    Fujinin artıları, vizör, 4 pil olması ve daha az pil tüketmesi.
  • Aynen dostum ekranından baktım fakat tonlar vs sx130 a göre çok daha kaliteli ve net duruyodu ayrıca fujifilm hs20 ve hs30 benim işimi görür gibi gözüküyo fakat kimse önermiyo bi türlü anlam veremedim neye göre bakıp almalıyım
  • fuji hs serisi daha üst sınıfmış ben s serisi sanmıştım.
  • usta hs serisi iyi makineler arkadaşım da var ordan biliyorum zaten dsl-r diye geçiyor yanılmıyorsam, fiyatı da 1000tl civarında... ama eğer bu işe yeni başlıyorsan canon sx130 ya da sx150 tavsiye ederim, daha sonra daha orjinal bi makina alırsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: defeatme

Aynen dostum ekranından baktım fakat tonlar vs sx130 a göre çok daha kaliteli ve net duruyodu ayrıca fujifilm hs20 ve hs30 benim işimi görür gibi gözüküyo fakat kimse önermiyo bi türlü anlam veremedim neye göre bakıp almalıyım

Nasıl önerelim ki HS serisini. Hani bu işten para kazanacak olsam dahi vicdanım sızlar önerirken. Ne ise ki böyle bir problemimiz yok da rahat rahat önermeyebiliyoruz.

Efendim şöyle bir bakın... Aşağıdaki linkteki makinalardan birisi Sx150, birisi çok farklı fotoğraf çekmeyen HS10, bir diğeri 1000 liraya alabileceğiniz Olympus e-pm1

Bilgi olması açısından bakınız... Buna göre bakıp alabilirsiniz mesela. Yetmez mi ? Yetmiyor derseniz sizin için uğraşıp başka kanıtlar da sunabilirim. Sunacağım her kanıt HS serisinin kötü fotoğraf çektiğinin kanıtı olacaktır Canon Sx150'ye nazaran ve diğer fiyar olarak HS20/30 fiyatına kıyaslayacağım makinalardan !!!
    Olympus SP-810uz, FujiFilm HS10, Canon Sx 150 is karşılaştırması TIKLAYIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 2 Ağustos 2012; 3:03:23 >

• Arkadaşlar pil önerebilecek olan var mı? Bende GP 2700 lük var. 30 çekime dayanamıyor piller şaka gibi... Bugün alacağım pilleri acil cevap verebilecek olursa çok iyi olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.E.C

Arkadaşlar pil önerebilecek olan var mı? Bende GP 2700 lük var. 30 çekime dayanamıyor piller şaka gibi... Bugün alacağım pilleri acil cevap verebilecek olursa çok iyi olur..

Bende de gp 2700 var memnun değilim.Biraz araştırma yaptım varta ready2use, panasonic evolta/infinium ve gp reycko pilleri öneriliyor."Şarjlı Piller Hakkında Her Şey" başlığında baya bilgi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StillB0rN

quote:

Arkadaşlar pil önerebilecek olan var mı? Bende GP 2700 lük var. 30 çekime dayanamıyor piller şaka gibi... Bugün alacağım pilleri acil cevap verebilecek olursa çok iyi olur..

Bende de gp 2700 var memnun değilim.Biraz araştırma yaptım varta ready2use, panasonic evolta/infinium ve gp reycko pilleri öneriliyor."Şarjlı Piller Hakkında Her Şey" başlığında baya bilgi var.

Anladım hocam..http://www.stokta.com/4-x-panasonic-evolta-sarj-edilebilir-aa-kalem-pil-urun829.html

Şöyle bi yer buldum acaba güvenilir mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: StillB0rN

quote:

Anladım hocam..http://www.stokta.com/4-x-panasonic-evolta-sarj-edilebilir-aa-kalem-pil-urun829.html

Şöyle bi yer buldum acaba güvenilir mi?

Saat 5 gibi alacagım pilleri.. Sonuçları yazarım artık..

• konu canlansınn

canon sx130 kullanıcıları
  • walla bende de var gp 2700 rahat 300e yakın foto çekiyorum, çok da memnunum...

ama şarjı uzun süre kullanılmayınca bile bitmeyen bi pil vardı, forumda konuşulan, hani şu alikirtilin sattığı, o panasonic evolta mıydı yoksa panasonic eneloop muydu arkadaşlar bi de ondan alayım diyorum...
  • sx130 mu
    sx150 mi

köyde çekşm yapıcam düğün nişan gezi pikni filan kullanıcam yorumlarınız lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

sx130 mu
    sx150 mi

Sx130 gerçi ikiside aynı fiyat sayılır...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACİDBURN45

quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

sx130 mu
    sx150 mi

Sx130 gerçi ikiside aynı fiyat sayılır...

şu an sx150 hızlı aldan çekle 375 tl ye alınabiliyor ama sx130 u teknosada 299 a düşerse onu alırım

ve acil 4-5 gün içinde almam lazım of yaa
  • Bence bekle sx130 kalan kısımla hafıza kartı çanta al kartı class10 hd video çekerim dersen...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panasonic Evolta yı Real den alabilirsiniz.
  • Jiddi hs10 daha eski bi seri ve çok fazla sorun yaşandı onda yanılmıyosam hs30 çok daha yeni ve sorunları giderilmiş, sx130 la karşılaştırdım ve gerçekten başarısız gözüküyo ama yorumlara bakıncada hs serisi içime sinmiyo sx130 da içime sinmedi napsam bilmiyorum benim istediğim kriterlerde önerebiliceğin makina varmı
  • 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.