Şimdi Ara

canon sx130 kullanıcıları (173. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.675
Cevap
20
Favori
241.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

canon sx130 kullanıcıları

Mogan Gölü- Otomatik mod.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayrettin100 -- 4 Ağustos 2012; 0:38:07 >

• Arkadaşlar Tripod Olarak Ne Önerirsiniz Çok Pahalıya Kaçmadan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal2_ocal

Arkadaşlar Tripod Olarak Ne Önerirsiniz Çok Pahalıya Kaçmadan ?

+1 bende ucuzundam iş görecek bir Tripod arıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Symurg1907

quote:

indirim sitelerini takip edin limango gibi tripodu ordan almistim iş goruyor..
  • quote:

quote:

Teknosa PETRIX 2157 TRIPOD 30TL
    Bimeks Vivitar Tripod VPT-1250 25.34TL

Alına Bilir Mi ?

[DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=JipVms3qNrE&feature=player_embedded#!]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal2_ocal -- 6 Ağustos 2012; 21:48:37 >

• Ben çok fotoğraf çeken birisi değilim pek ama fotoğraf çekmekte hoşuma gider hele tatile gittiğim zaman veya güzel bir yerlere gezmeye gittiğim zamanlar fotoğraf çekmesini çok severim. Fotoğraf makinası alacağım fakat karar veremedim, sizce ne yapsam uygun olur ?

Bu forumu incelerken sx130-150'lerde karar kıldım fakat hızlıal'a girdiğimde şöyle bir makina gördüm. Sizlerin düşüncelerini merak ettim.

http://www.hizlial.com/u03.003.1271.0152/samsung-wb100-162-mp-26x-optik-zoom-30-lcd-hd-3d-dijital-fotomakinesi-8-gb-hafiza-karti-hediye

acaba fikriniz var mıdır bu makina hakkında bunu mu alayım yoksa canon sx 130 - 150 'lerden birinimi alayım karar veremedim yardımcı olabilir misiniz?

Teşekkür ederim, iyi akşamlar.

• quote:

quote:

quote:

Alına Bilir Mi ?

bendekide aynısı ise yarıyo... hepsi aynı zatenyaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: defeatme

Jiddi hs10 daha eski bi seri ve çok fazla sorun yaşandı onda yanılmıyosam hs30 çok daha yeni ve sorunları giderilmiş, sx130 la karşılaştırdım ve gerçekten başarısız gözüküyo ama yorumlara bakıncada hs serisi içime sinmiyo sx130 da içime sinmedi napsam bilmiyorum benim istediğim kriterlerde önerebiliceğin makina varmı

Fiyat sınırınız nedir ?
  • şu dealextreme gibi sitelerde falan olan tripodlardan tavsiye eder misiniz, fiyatları harbi çok uygun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunesindostu

quote:

quote:

quote:

Alına Bilir Mi ?

bendekide aynısı ise yarıyo... hepsi aynı zatenyaaa

Hocam Fotograf Çekerken titreme sallanma falan oluyormu Sx130 u taşıyor yani değilmi

• Zaten 2 saniye cek diyee ayarlarsan sorun olmaz.ama hdr cekmek icin makineye dokundugumda tabiki tiyrio

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler Buna Nediyorsunuz:
    http://www.hizlial.com/u03.009.9569.0001/vivitar-vpt-1252-132cm-tripod-su-terazili-tasima-kilifi-hediye

Güzel Yorum yaparsanız Yarin siparişi onaylıyorum ?

- Siparişi Cuma Günü Verdim Bekliyorum İnşallah Sorun Çıkmaz. Geldiği Zaman Yorumu eklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal2_ocal -- 12 Ağustos 2012; 18:08:18 >

• bence cok guzel benımke baska marka ama bu cok ıyıymıss kalın bırazdahaa sağlam durur
  • beyler tripod neden bu kadar önemli elinizde dslr yokki sonuçta 400 liralık makine var çokmu artısı var bu tripodun
  • 1.Almışken Ucuz ama İyisi Olsun, 2.Bayramlarda Özel Günlerde Makinayı bir köşeye Koyup Rahatça Video Çekmek Hatıra Oluşturmak İçin Ben Böyle Düşünüyorum.
  • Arkadaşlar 2700Mah Pillerle Kaç DK Kesintisiz Video Çekebiliyoruz ?
    Ayrıca Bu Helikopter böceğinin ve Arıların Makrolu Fotoğraflarını Hangi Moda Çekiyorduk
  • Sahur Vakti Camın Önüne Konmuş Ya Nasip Diyip Çektim

Yalnız Birşey Dikkatimi Çekti Böyle Fotogarflarda İdeal Çözünürlük Kaç Çok Tuhaç çıktı

• quote:

Sahur Vakti Camın Önüne Konmuş Ya Nasip Diyip Çektim

Yalnız Birşey Dikkatimi Çekti Böyle Fotogarflarda İdeal Çözünürlük Kaç Çok Tuhaç çıktı

Az ışık alan bir ortam olduğu için zor bir çekim olmuş makina için. ISO yükseltmiş ve kumlanma çok olmuş.
    Böyle bir çekimde ve aslında her çekimde ideal olan sizin isteğinize karşılık gelendir.
    Mesela ben size şöyle bir örnek vereyim. Eğer test amaçlı, kanıt amaçlı bir fotoğraf paylaşmıyorsanız internet ortamında 12, 14 megapixel fotoğraf paylaşmanın hiçbir anlamı yok. Hatta eğer göz zevkine hitap etmek istiyorsanız kendi monitörünüzde açıp gördüğünüz boyuta ufaltıp paylaşmanız yeterli olacaktır. Nedir bunun çözünürlüğü ? Full HD monitör 1920x1080 pixel, 1280x960 veya 1600x1200 eğer 4:3 oranda fotoğraf çekiyorsanız gayet yeterlidir.

Yok ama makinanın detayda nasıl çektiğini göstermek istiyorsanız o zaman full kaç megapixel çekiyor ise onu paylaşırsınız. Bunun harici durumlarda gereksiz.

• Vatanda, 16 gb toshiba class 10 sdhc hafıza kartı 30 TL kaçırmayın.
  • Makinede sahne modları var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.