Şimdi Ara

canon sx130 kullanıcıları (175. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.675
Cevap
20
Favori
241.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kartal2_ocal

Arkadaşlar Telefonlarda Olduğu Gibi Bu Makinalarda da Firmware Güncellemesi Var mı Çok Gerekli Mi ?

Su ana kadar bir tane firmware cikmis o da soldan 6.numarasi 0 olan seri no.lu makineler icin gerekliymis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmdlmn

quote:

Orijinalden alıntı: kartal2_ocal

Arkadaşlar Telefonlarda Olduğu Gibi Bu Makinalarda da Firmware Güncellemesi Var mı Çok Gerekli Mi ?

Su ana kadar bir tane firmware cikmis o da soldan 6.numarasi 0 olan seri no.lu makineler icin gerekliymis.

Teşşekkür Ederim Bilgi İçin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmdlmn

quote:

Orijinalden alıntı: komplex53

gittigidiyordan canon sx 130 aldım.teshır urunu oldugunu soyledı adam ama hıcbırkusuru yok dedı.baska bır urununude objektıfınde cızık var dıye ılanda ozallıkle belırtmıs bende aldandım eger kusur olsa soyler dı dıye dusunup aldım makınayı objektıfınde cızık var.ve bazı fotolarda cok barız gozukuyor ama bazı fotolarda gozukmuyor.yınede sogudum makınadan acaba lensı degısebılırmı nekadara malolur yardımcı olursanız cok sevınırım

Şöyle bir şey var ama;http://www.ebay.com/itm/New-Lens-Zoom-Assembly-Repair-Unit-for-Canon-Powershot-SX130-SX150-IS-no-CCD-/180848610764?pt=Digital_Camera_Accessories&hash=item2a1b6acdcc
    değer mi bilmiyorum. Makine lensin hemen dışındaki çiziği görmüyor da olabilir aslında kesin emin misiniz yani o denli büyük bir çizik mi bir de satıcıyla irtibata geçtiniz mi ?

satıcı kesınlıkle kabul etmıyor ben denedım farketmemem mumkun degıl dıyor. benım cektıgım fotoların hepsınde gorunmuyor leke.sanırım ısıgın gelıs acısıyla alakalı olmalı ozellıkle zoomlu cekımde hıc bellı olmuyor.lensın dısında bır kılcal cızık.

• bu makınanın vıdeo cekerken pause tusu yokmuuuuu
  • quote:

Orijinalden alıntı: komplex53

bu makınanın vıdeo cekerken pause tusu yokmuuuuu

Kullanma Kılavuzuna Bir Göz At Ben Pek Önemsemedim Ama Baya Birşeyler Var İçinde
  • selamlar. Bu cihazda titreşim engelleyici varmı. Birde şu an teknosada 389 tl. fakat daha uygun fiyatlara bulunabiliyor. Turuncu indirim vs. bekleyelim mi yoksa bu fiyattan alalım mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soldier. -- 22 Ağustos 2012; 12:11:35 >
  • Merhaba.Söylemiş olduğun fiyat zaten turuncu indirim fiyatı.Bende teknosadan turuncu indirimde iken 399 TL ye almıştım.10TL daha düşürmüşler. Bence başka yerlere bakmana gerek yok.En azından bir sorunun olduğunda garanti kapsamında filan karşında yetkili bir yer bulursun.Götürüsün teknosaya.Bu arada Makinede yazan Canon Power Shot sx130IS de yer alan "IS" ibaresi titreşim engelleyici demek.Yani makinede titreşim engelleyici mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_MaD_BOY

Merhaba.Söylemiş olduğun fiyat zaten turuncu indirim fiyatı.Bende teknosadan turuncu indirimde iken 399 TL ye almıştım.10TL daha düşürmüşler. Bence başka yerlere bakmana gerek yok.En azından bir sorunun olduğunda garanti kapsamında filan karşında yetkili bir yer bulursun.Götürüsün teknosaya.Bu arada Makinede yazan Canon Power Shot sx130IS de yer alan "IS" ibaresi titreşim engelleyici demek.Yani makinede titreşim engelleyici mevcut.

Teşekkür ederim cevap için. önceki sayfada teknosada 299a düşerse alırım diyen biri vardı da. Bende demek ki o fiyata düşmüş daha önce diye algıladım
  • Rica ederim arkadaşım.Belki 3 yerine 2 ye filan basmışlardır mesajı yazarken.Ama o fiyata teknosada hiç düşmedi.Hatta ben makineyi mayıs ayında almıştım.O günden sonrada ara sıra baktım hem teknosa hem de diğer sitelere ama 299'a hiç rastlamadım.
    Hatta bir arkadaşım en son Vatan'dan 399 TL'ye bu makinenin bir üst modelini almıştı.SX 150'yi.Özellik olarak aşağı yukarı aynı.Megapiksel farkı var sadece.Ama alırsan seni fazlasıyla memnun edecek bir makinedir.Resimlerin kalitesi 10 numara.Zaten forumda diğer arkadaşlarda konuyla ilgili baya bir resim paylaştılar.Örneklerini görebilirsin.
  • tekrar selam. teknosada makineyi inceledim. Burdan okuduklarıma göre beni fazlasıyla tatmin edecek bi makine. Çok profesyonel çekimler yapacak değilim. Daha doğrusu o kadar ilgilenecek vakit bulamıyorum. Ama arada haftasonu yayla vs. oldumu doğa manzarası çekmek isterim. Bu arada ben bir zoomseverim o yüzden 12x zoomda bi artı benim için.

Bu arada hafıza kartlarına baktım da
    http://www.vatanbilgisayar.com/hafiza-karti/sandisk-sdsdu-016g-u46-16-gb-sd-ultra-c10--30mbsn-hafiza-karti/productdetails.aspx?I_ID=61583

http://www.teknosa.com/kategori/fotograf__video_kamera/hafiza_karti_ve_kamera_kaseti/1318/135175637/sandisk_16gb_ultra_class6_sd_hafiza_karti

bu nasıl oluyor anlamadım. class 6 84 iken vatanda class 10 32 tl. Forumda arkadaşlar transcend önermişler fakat sandisk daha kaliteli değilmi

• Kesinlikle doğru bir karar.Zaten makineyi eline aldıktan sonra o profesyonelliği hissedeceksin.Adının kompakt olması seni düşündürmesin.Çünkü bu makine hakikaten duruşu ile zaten profesyonel havasında.Zaten makineyi aldıktan sonrada çevrenden bu tepkileri alacaksın.

Hafıza kartları konusuna gelince bu konuda makineyi aldıktan sonra 1 hafta kadar yoğun bir araştırma yaptım.Hafıza kartları ile ilgili bütün forumları neredeyse okumaya çalıştım.Karşılaştırma sitelerinde yorumlara baktım.Fotoğrafçılık sitelerindeki profesyonel fotoğraf çekimi yapanların kullandıkları kartlara da baktım.Ağırlıklı olarak sandisk öneriliyor.Nede olsa adamlar bu konuda uzman.Hafıza kartlarında da çeşitli sınıflandırmalar var.Teknosada linkini verdiğin kart 16GB.Belki Vatandaki GB olarak daha düşüktür.Ama genelde hafıza kartları Vatanda daha hesaplı oluyor.Teknosa bu konuda biraz uçuyor.

Hafıza kartı önerisi olarak da Sandisk Class 6. Zaten bu makine içinde kullanma kılavuzunda yazdığına göre en az class 4 filan olmalı ki çektiğin fotoğraflar karta hızlı bir şekilde yazılıp diğer foto için makine hazır hale gelsin.Şimdilik 8GB işini görür.Çektiğin fotoğrafları hemen pcye aktarıyorsan 4GB bile yetebilir.

Benim Makinemde kullandığım hafıza kartı sandisk class6 4GB.Vatan bilgisayardan 20TL'ye almıştım.Mayıs ayında.

• bende canon sx150 veya sx130 almayı düşünüyorum mesajım bulunsun.
  • Selamlar

Bugün teknosada dolanırken aynı anda bi şubesinde fiyat 450 civarıyken diğer şubesinde 380 civarı olduğunu gördüm. makine almak için gitmemiştim, öylesine dolanıyordum. ancak fiyatını,yorumlarını ve özelliklerini araştırmıştım öncesinde. alırsam bunu alacağım belliydi.

daha önce pentax dslr'ım vardı, maddi ihtiyaçtan satmıştım. sonrasında makine ihtiyacı doğdu tabi. ancak kullanım alanım için kompakt bi cihaz daha uygundu. o yüzden hem zoom değeri hemde manuele belli orana imkan tanıması sebebiyle gözümü karartım aniden aldım.

henüz pek fırsatım olmadı detaylı incelemeye ancak şimdilik memnunum diyebilirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: T1ME

Selamlar

Bugün teknosada dolanırken aynı anda bi şubesinde fiyat 450 civarıyken diğer şubesinde 380 civarı olduğunu gördüm. makine almak için gitmemiştim, öylesine dolanıyordum. ancak fiyatını,yorumlarını ve özelliklerini araştırmıştım öncesinde. alırsam bunu alacağım belliydi.

daha önce pentax dslr'ım vardı, maddi ihtiyaçtan satmıştım. sonrasında makine ihtiyacı doğdu tabi. ancak kullanım alanım için kompakt bi cihaz daha uygundu. o yüzden hem zoom değeri hemde manuele belli orana imkan tanıması sebebiyle gözümü karartım aniden aldım.

henüz pek fırsatım olmadı detaylı incelemeye ancak şimdilik memnunum diyebilirim :)

sx150 mü aldınız ? yoksa sx130 mu?
    Su an hepsiburada da 380 lira sx150.

• SX 130 aldım.

zaten aşağı yukarı aynı özellikler diye biliyorum.

hepsiburada da şu an KDV Dahil : 398,99 TL görünüyor

kılıf / çanta tavsiyesinde bulunabilecek var mı acaba?

50 lira civarındakilere sığıyor ancak ama o kadar para vermek istemiyorum açıkcası...
  •  canon sx130 kullanıcıları

SX150 İlk denemelerim
  • teknosları aradım sx130 i ellerinde olanda teşhir ürünü çıktı. sıfır ürünü 379 'a bulan varsa haber versin :(
  • Adanada sadece bir mağazada kapalı kutu buldum diğerlerinde hep teşhirdi. Sonuç olarak kendime hayırlı olsun diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: unimed

teknosları aradım sx130 i ellerinde olanda teşhir ürünü çıktı. sıfır ürünü 379 'a bulan varsa haber versin :(

almadan önce bende sordmuştum teşhir ürünü var dediler diğer hafta turuncu indirimde sordum gelmiş ve hemen kaptım bi tane
  • bende yaklasık 7 ay önce turuncu indirimden almıstım, 349 tl ye geldi çok iyi olmustu .
  • 
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.