Şimdi Ara

canon sx130 kullanıcıları (177. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.675
Cevap
20
Favori
241.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu fotoyu hangi ayarda cektınız acaba bılgı verebılırmısınız.foto cekme konusunda cok tecrubesızım sadece p modunda cekım yapıyorum ve cok guzel fotolar olmuyor malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: famken

fotoğraf çeken yok galiba..

canon sx130 kullanıcıları

canon sx130 kullanıcıları

bu fotoyu hangi ayarda cektınız acaba bılgı verebılırmısınız

• Daha iyi bir kampanya bekleyeceğim ben elbet tekrar düşecektir.
  • bence çok iyi fiyat harbi, düşünen arkadaşlar kaçırmasın, 350 ye almıştım ben de sx 130 u teknosadan...
  • sahne modunda çektim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: famken

sahne modunda çektim..

resim göremedim ?
  • Fiyat iyice düşmeye başladı SX 150 349,89 TL olmuş HB'de.
  • sepete duracel pil ekleyin fiyat dusebilirrr
  • kelebeği
  • Duracell pil ekleyince fiyat 342 TL oluyor ikisi birlikte haberiniz olsun;)
  • arkadaşlar chdk ile artık raw da çekiyorum. Tabi photoshop kullanmayı bilmediğim için bu raw dosyaları nasıl işlenir bilmiyorum. Zaten merak ettiğimden denemiştim. Aynı resmi bir jpeg ve bir raw olarak kaydediyor. raw olan 17-20 mb tutuyor.Fakat dikkatimi çekti. Bu raw resimleri normal jpegten kötü görünüyor.

Fırsatım ve güzel kareler yakalayabileceğim manzaralı ortamlarım olursa hdr, timelaps, ve yıldırım fotoğraflarını denemek istiyorum. Bu arada hdr olayında makine kendisi birleştirmiyor. 3 farklı pozlamada 3 foto çekiyor. Uygun bi programla siz birleştiriyorsunuz.

Son bi not. geçmiş sayfalarda raw dosyalarını açamayanlar olduğunu okumuştum. Bendeki picasa3 bunları açıyor.

İkinci olarak da bu makineden çok memnunum. Fakat açgözlü insanoğlu. Eğer bu cihaz bile bu kadar güzel geliyorsa acaba sx40 nasıldır diye düşünmeden edemiyorum. Çünkü sx130un video çekimleri bile bu kadar güzelken full hd ve daha gelişmiş bir model olan sx40ın görüntüleri beni resmen deli edecektir diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soldier. -- 12 Eylül 2012; 7:36:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: soldier.

arkadaşlar chdk ile artık raw da çekiyorum. Tabi fotoshop kullanmayı bilmediğim için bu raw dosyaları nasıl işlenir bilmiyorum. Zaten merak ettiğimden denemiştim. Aynı resmi bir jpeg ve bir raw olarak kaydediyor. raw olan 17-20 mb tutuyor.Fakat dikkatimi çekti. Bu raw resimleri normal jpegten kötü görünüyor.

Fırsatım ve güzel kareler yakalayabileceğim manzaralı ortamlarım olursa hdr, timelaps, ve yıldırım fotoğraflarını denemek istiyorum. Bu arada hdr olayında makine kendisi birleştirmiyor. 3 farklı pozlamada 3 foto çekiyor. Uygun bi programla siz birleştiriyorsunuz.

Son bi not. geçmiş sayfalarda raw dosyalarını açamayanlar olduğunu okumuştum. Bendeki picasa3 bunları açıyor.

İkinci olarak da bu makineden çok memnunum. Fakat açgözlü insanoğlu. Eğer bu cihaz bile bu kadar güzel geliyorsa acaba sx40 nasıldır diye düşünmeden edemiyorum. Çünkü sx130un video çekimleri bile bu kadar güzelken full hd ve daha gelişmiş bir model olan sx40ın görüntüleri beni resmen deli edecektir diye düşünüyorum

ac bozlululugun sonu yok :))) benimde canım cekio kardes su chdk olayı cok basitmi ben denemedi mtavsiye edermisin ... iki hafıza kartı olsa biirne chdk yapsam dierine yapmasam olur demii

• quote:

Orijinalden alıntı: thuglife

Daha iyi bir kampanya bekleyeceğim ben elbet tekrar düşecektir.

hepsiburadada 350 TL. 2 liralık pil ekleyince 335 oluyor. yanına 150 tl lik birşey daha alırsanız world carda 50 tl puan veriyor. daha iyi kampanya olmaz heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunesindostu

quote:

Orijinalden alıntı: soldier.

arkadaşlar chdk ile artık raw da çekiyorum. Tabi fotoshop kullanmayı bilmediğim için bu raw dosyaları nasıl işlenir bilmiyorum. Zaten merak ettiğimden denemiştim. Aynı resmi bir jpeg ve bir raw olarak kaydediyor. raw olan 17-20 mb tutuyor.Fakat dikkatimi çekti. Bu raw resimleri normal jpegten kötü görünüyor.

ac bozlululugun sonu yok :))) benimde canım cekio kardes su chdk olayı cok basitmi ben denemedi mtavsiye edermisin ... iki hafıza kartı olsa biirne chdk yapsam dierine yapmasam olur demii

Chdk kurulumu basit. Forumdaki anlatıma göre yapmıştım bende. bence İki karta kurmaya gerek yok. bendeki kart 8gb olduğu için otomatik başlamıyor zaten. kullanacağım zaman firemware update diyorum 2 snyide chdk ile açılıyor. Diğer zamanlarda normal açıyorum makineyi. Daha profesyonel kullanımlar için bu chdk. Vaktiniz varsa ve kurcalarım iyice diyorsanız deneyebilirsiniz. Dediğim gibi şu scripler ve hdr çekimi bana hoş gelmişti ama ne zamanım ne mekanım var denemek için.

• arkadaşlar biraz önce hepsiburadadan sx150 sparişi verdim bana bu makina için en uygun şarj aleti ve şarjlı pil tavsiyesinde bulunurmusunuz yeni nesil piller varmış acaba hangisinden alsak ayrıca sd kart önerinizide bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: maslan7

arkadaşlar biraz önce hepsiburadadan sx150 sparişi verdim bana bu makina için en uygun şarj aleti ve şarjlı pil tavsiyesinde bulunurmusunuz yeni nesil piller varmış acaba hangisinden alsak ayrıca sd kart önerinizide bekliyorum

bende bu akşam sx150 yi 215 tl'ye sipariş verdim ve bu sorulara cevap beklemekteyim. ayrıca team micro sd class 10 kart siparişi verdim. kartın micro sd olması video çekiminde vs. performans kaybı yaratır mı? kullanan arkadaşlardan yorum alabilirsek?
  • Beyler canon sx 130 mu alayım sx 150 mi neden ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LazqopaT61

Beyler canon sx 130 mu alayım sx 150 mi neden ?

sx 150 ucuz onu al
  • Cihaza uygun bir çanta almak istiyorum önerisi olanlar var mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.