Şimdi Ara

canon sx130 kullanıcıları (176. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.675
Cevap
20
Favori
241.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saglam ve eski makina ixus modelleri daha iyi tabii ama, eski oldugu icin fiyatı oldukca düstü/mekte..
  • Chdk sx130'a kurdum pek beğenmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık sx 150 bile 350 liraya sıfır olarak bulunabiliyor. Bizim makinanın 300 civarına düşmesini bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: AhmtOzdmr

Artık sx 150 bile 350 liraya sıfır olarak bulunabiliyor. Bizim makinanın 300 civarına düşmesini bekliyorum.

SX150 398 lira
    SX130 380 lira, fiyat çok orantılı degil. hepsiburada'dan sipariş verdim sx150 yi.

Ixus 220 HS vardı birde gece cekimi ve videosu daha iyi optik zoomu kötü olaraktan, oda zamanında 299 tl imiş şimdi en ucuzu 430 çıkış fiyatıda 599 tl olunca almak istemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACİDBURN45

Chdk sx130'a kurdum pek beğenmedim

4gb karta mı kurdun yoksa 8gb kartamı. Kurarken zorluk çıkıyormu Birde scriptler içinde hazırmı geliyor. Özellikle belli aralıklarla kendi kendine fotoğraf çekme işi bana cazip geliyor. Çok güzel videolar yapılabilir bi çiçeğin açması kapanması hızlı çekimde izlenebilir
  • 4gb karta kurdum
    Zorluğu yok basit
    Scriptler paketin içinde yoktu
    acid diye bir program var resmi yükle hangi chdk sürümü uyumluysa indir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ACİDBURN45 -- 27 Ağustos 2012; 7:01:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmtOzdmr

Artık sx 150 bile 350 liraya sıfır olarak bulunabiliyor. Bizim makinanın 300 civarına düşmesini bekliyorum.

Öyle bir şey olursa ben de kaçırmak istemem (FullHD, Panaroma çekimi vs.. gibi eksiklerine rağmen).
  • sx150 sx130 kararsız kaldım,
    sx130 daha iyi cekmesi lazım mp si düsük o sensöre göre ama
  • Makinasına chdk kurmak isteyen makinasının yazılımı ne,sürüm paketi hangisi vs otomatik indiren program

Programın Browse Bölümünden makinayla çekilmiş foto seçin açıklayıcı bir programdır...

İNDİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ACİDBURN45 -- 27 Ağustos 2012; 23:02:22 >
  • Arkadaşlar sürekl çekim modunun nasıl çalışacağını bilen varmı. func.sete basıyorum konuya odaklan ve sürekli çekim yap kısmına getiriyorum. denklanşöre basıyorum fakat bir kere çekim yapıyor sadece

Düzeltme:sanırım denklanşöre sürekli basılı tutmak gerekiyormuş. Ben 1 kere basınca örneğin 2-3 kare birden çekeceğini düşünüyordum. Olympustamı ne görmüştüm çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soldier. -- 29 Ağustos 2012; 16:26:55 >
  • Arkadaşlar tatilde makinanın objektifine kum kaçtı yetkili olmayan bir tamirciye götürdüm 150 tl fiyata yaparız dediler ne yapayım karar veremedim bilgi verirseniz sevinirim tşk...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadcav

Arkadaşlar tatilde makinanın objektifine kum kaçtı yetkili olmayan bir tamirciye götürdüm 150 tl fiyata yaparız dediler ne yapayım karar veremedim bilgi verirseniz sevinirim tşk...

yetkili olmayan servise götürülürmü?

kendi servisini bul yasadıgın yerde oraya götür. aldıgın yere telefon ac yönlendirirler zaten (garantisi bitmiste olsa)
  • sx 130 mu sx 220 mi almalıyım arasındaki farkları bilenler yardımcı olabilirler mi teşekkürler şimdiden.
  • Sx150 için kılıf arıyorum .Baktığım kılıflar 35 tl gibi fiyat var. Ebay dan alsam hiç alışverişim olmadı. Free shipping yazıyor ücretsiz kargo ödiyeceğim fiyat sadece gösterilen fiyatmı oluyor. Kaç günde ulaşır.Ödeme paypal dan midir ?

http://www.ebay.com/itm/Camera-case-bag-for-canon-powershot-SX150-SX130-IS-Digital-Camera-/330783386606?pt=US_Camera_Cases_Bags&hash=item4d0439ebee
  • quote:

Orijinalden alıntı: glsrgnn

sx 130 mu sx 220 mi almalıyım arasındaki farkları bilenler yardımcı olabilirler mi teşekkürler şimdiden.

hiç düşünmeden sx220 almanı tavsiye ederim.
  • fotoğraf çeken yok galiba..

canon sx130 kullanıcıları

canon sx130 kullanıcıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi famken -- 31 Ağustos 2012; 23:24:36 >

• aralarındaki farklar hakkında bilgi verebilir misin.200 lira oynuyo arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: famken

fotoğraf çeken yok galiba..

Belgesel kalitesinde görünüyor elinize sağlık.

Arkadaşlar manuel modda poz telafisinin olmadığını farkettim.+/- tuşu normalde bu işe yarıyor diğer modlarda. Ancak manuel moda alınca bu tuş diyaframla enstantane arasında geçiş yapmaya yarıyor. Manuelde poz telafisinin nasıl yapıldığını bilen varmı

Düzeltme: Arkadaşlar birde dün akşam sanırım dolunay vardı. Bi ay fotoğrafı denemesi yapayım dedim. 1 hafta önce yarımay varken çektiğim fotolarda kraterler girintiler çıkıntılar vs. ayrıntılar çok net seçilebiliyorken dün ne kadar denedimse dolunayda hiç bi ayrıntı çıkaramadım. İlk çektiğim fotodaki aynı ayarlar olmasına da dikkat etmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soldier. -- 1 Eylül 2012; 10:10:41 >

• tşk ederim kardeşim..
  • SX130 veya SX150 almaya karar verdim.

370 civarına SX150 var arkadaşlar hangisini almamı önerirsiniz?
  • 
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.