Şimdi Ara

### Canon SX150 IS Ana Konu - Paylaşım & Genel Bilgi & Diğer ### (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.950
Cevap
67
Favori
318.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: absem

Kisa ve net cevap olmus :)

Bu benim cevabimdi, bilen arkadaslar daha aciklayaci bilgiler sunabilir
  • quote:

Kisa ve net cevap olmus :)

Başlangıç seviyesi için bence tam bir f/p ürünü fazla para vermeden enstanten,diyafram,iso gibi kavramları öğrenebileceğiniz bir makina. Bende Vatandan class6 4gb kart ile toplam 291 TL ye aldım. Makinadan oldukça memnunum.Resim kalitesi olarak Nikon L310 belki daha iyi olabilir ama ondada manuel ayar yok.Karar sizin :)

• Uygun kilif bulmakta sorun yok sanirim?

• Uzun araştırmalarım sonucu bugün makineye sahip olmuş durumdayım. Bu kadar iyi bir şey beklemiyordum. İhtiyaçlarımı fazlasıyla karşılayabilecek bir makine. 279 TL'ye Vatan Bilgisayardan aldım. Siyah alacaktım ama yoktu. Ben de gri renkli olanını aldım. Sonradan o da güzel geldi gözüme. 8 GB Class 6 hafıza kartı aldım. Kutudan çıkan pilleri kısa süre içinde bitirdim. Şu an elimde pil ve şarj aleti yok. Çok kurcalayamadım makineyi bu yüzden. Kısa zaman içinde almak istiyorum. Sizden de tavsiyeleri bekliyorum. Şarj aleti ve pilde marka-model önerilerinizi bekliyorum. Çanta da tavsiye edebilirsiniz ama önceki sayfalardan da bakacağım kısa zaman içerisinde, illa ki konuşulmuştur. Makineyi almama sebep olan herkese teşekkür ederim. Doğru bir seçim yaptığımı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

Uzun araştırmalarım sonucu bugün makineye sahip olmuş durumdayım. Bu kadar iyi bir şey beklemiyordum. İhtiyaçlarımı fazlasıyla karşılayabilecek bir makine. 279 TL'ye Vatan Bilgisayardan aldım. Siyah alacaktım ama yoktu. Ben de gri renkli olanını aldım. Sonradan o da güzel geldi gözüme. 8 GB Class 6 hafıza kartı aldım. Kutudan çıkan pilleri kısa süre içinde bitirdim. Şu an elimde pil ve şarj aleti yok. Çok kurcalayamadım makineyi bu yüzden. Kısa zaman içinde almak istiyorum. Sizden de tavsiyeleri bekliyorum. Şarj aleti ve pilde marka-model önerilerinizi bekliyorum. Çanta da tavsiye edebilirsiniz ama önceki sayfalardan da bakacağım kısa zaman içerisinde, illa ki konuşulmuştur. Makineyi almama sebep olan herkese teşekkür ederim. Doğru bir seçim yaptığımı düşünüyorum.

Gule gule kullanin ben de yarin almayi dusunuyorum izmir bornovadan buhun inceledim fakat kilifinin olmadigini soylediler guzel oturan bi kilif bulur muyjm diye merak ettim, hafiza kartiyla birlikte olan fiyati heryerde gecerli mi acaba

• quote:

Uzun araştırmalarım sonucu bugün makineye sahip olmuş durumdayım. Bu kadar iyi bir şey beklemiyordum. İhtiyaçlarımı fazlasıyla karşılayabilecek bir makine. 279 TL'ye Vatan Bilgisayardan aldım. Siyah alacaktım ama yoktu. Ben de gri renkli olanını aldım. Sonradan o da güzel geldi gözüme. 8 GB Class 6 hafıza kartı aldım. Kutudan çıkan pilleri kısa süre içinde bitirdim. Şu an elimde pil ve şarj aleti yok. Çok kurcalayamadım makineyi bu yüzden. Kısa zaman içinde almak istiyorum. Sizden de tavsiyeleri bekliyorum. Şarj aleti ve pilde marka-model önerilerinizi bekliyorum. Çanta da tavsiye edebilirsiniz ama önceki sayfalardan da bakacağım kısa zaman içerisinde, illa ki konuşulmuştur. Makineyi almama sebep olan herkese teşekkür ederim. Doğru bir seçim yaptığımı düşünüyorum.

Hayırlı olur inşallah
    Pil için ilk sayfada öneriler var. Bende Varta 2300mah ready 2 use + ataba at-508 şarj aleti var. Panasonic evolta 2100mah da tavsiye ediyorlar.
    Çanta olarakta; bence öyle çarşıda pazarda gezerken üç-beş liraya birşey alabilirsiniz. Ben öyle yaptım, gayette güzel bir çanta aldım. Hem fazla masraf etmemiş olursunuz hemde çok düşünmemiş olursunuz. Yok ben kaliteli birşey alacağım diyorsanız teknosa, elektroworld gibi yerlerde çok seçenek var ama fiyatlar tuzlu tabiki. Küçük birşey bile 20-30 lira olabiliyor.

• quote:

Hayirli olsun, karelerini bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre Aksu

quote:

Orijinalden alıntı: resneli

quote:

Orijinalden alıntı: nisanci93

@emre çoğu kişi bilmez fakat dijital makineler ile de uzun pozlama fotoğraflar çıkartabilirsiniz örneğin benim şu an kullandığım samsung es73 8saniyeye kadar uzun pozlama yapabiliyor ama bu taktiği uygularsam. sx150'deki değeri merak ettim ve görüntüsü nasıl çıkacak konusu ön plana getirmek istedim :) yani aşağıdaki fotoğrafın aynısını bir dijital makine ile de yapabilirsiniz.

Canon SX120-130-150 tüm bu modellerde (şuan sanırım sadece 150 modelini bulabilirsiniz) tüm ayarları manuel komutlandırabilirsiniz. Foto merkaı olan herkes için çok zevkli makinalar. Tek dezavantajı tüm manuel kullanımlı olan marka ve modellerde olduğu gibi bundada auto mod yaramaz. Aslında yarayacakta nedense auto modda isoyu gereksiz yükseltiyor. Ah o sıkıntıda olmasa tadından yenmeyecek bir makina. Ama buna rağmen bu fiyatta alınabilecek bu kalitede başka makina yok...

Alacak olan kisi auto mod kullanacaksa neden manuel bir makine aliyor? Bascek bir makine alsin auto da bol bol ceksin

Mantığınız doğru değil, o zaman neden auto mod koymuşlar diye sorarlar. Ben sadece kullanıcı için, makinadan ne istiyor ne bekliyor ne için kullanacak ve karşılığında ne alacak onu yazdım. Herkesin beklentisi bir değildir. Foto makinasındanpek anlamayan arkadaşlar için yamıştım
    Max. isosu 400 olsaydı bu makinanın auto modu şahane olurdu. Neden yüksek koyarlar anlamıyorum, belkide kapitalist düşüncenin getirisidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resneli -- 11 Ocak 2013; 23:59:34 >

• quote:

Gule gule kullanin ben de yarin almayi dusunuyorum izmir bornovadan buhun inceledim fakat kilifinin olmadigini soylediler guzel oturan bi kilif bulur muyjm diye merak ettim, hafiza kartiyla birlikte olan fiyati heryerde gecerli mi acaba

Teşekkür ederim. Darısı sizin başınıza.
    Kılıf bulunur illa ki. Kılıfa takılmayın bence. Bütün Vatan'larda aynı fiyat var tabiki hocam. Hafıza kartını 18,5 TL 'ye aldım.

quote:

Orijinalden alıntı: mmarass

Hayırlı olur inşallah
    Pil için ilk sayfada öneriler var. Bende Varta 2300mah ready 2 use + ataba at-508 şarj aleti var. Panasonic evolta 2100mah da tavsiye ediyorlar.
    Çanta olarakta; bence öyle çarşıda pazarda gezerken üç-beş liraya birşey alabilirsiniz. Ben öyle yaptım, gayette güzel bir çanta aldım. Hem fazla masraf etmemiş olursunuz hemde çok düşünmemiş olursunuz. Yok ben kaliteli birşey alacağım diyorsanız teknosa, elektroworld gibi yerlerde çok seçenek var ama fiyatlar tuzlu tabiki. Küçük birşey bile 20-30 lira olabiliyor.

Teşekkür ederim. Hocam siz o varta pillerle ataba şarj aletini nereden aldınız?

Çanta konusunda haklısınız, gezmek lazım.

quote:

Teşekkür ederim hocam. Şu pil işini halletsem hiç durmayacağım ama şu an makineyi bile karıştıramıyorum. Sizde hangi pil-şarj aleti var ve nereden aldınız?

• 375 TL. ye almıştım 3-5 ay önce şimdi 100 Tl daha düşmüş. Bu fiyata daha alınabilecek gerçekten güzel bir makine. Panasonic evolta 2050 mah ile
    kullanıyorum çok başarılı.
  • Linkteki ürün fiyat/performans olarak nasıldır? Elden alma imkanım var. Uygun derseniz alacağım.

http://urun.gittigidiyor.com/fotograf-kamera/varta-sarj-edilebilir-aa-2300-mah-kalem-pil-60473350

4'lü Varta 2300 mAh ready 2 use >> 35 TL

quote:

Orijinalden alıntı: sakkin

Panasonic evolta 2050 mah ile kullanıyorum çok başarılı.

Yaklaşık kaç tane fotoğraf çekiyorsunuz bir çift pil ile?

• quote:

quote:

Teşekkür ederim. Darısı sizin başınıza.
    Kılıf bulunur illa ki. Kılıfa takılmayın bence. Bütün Vatan'larda aynı fiyat var tabiki hocam. Hafıza kartını 18,5 TL 'ye aldım.

quote:

Hayırlı olur inşallah

Teşekkür ederim. Hocam siz o varta pillerle ataba şarj aletini nereden aldınız?

Çanta konusunda haklısınız, gezmek lazım.

quote:

Teşekkür ederim hocam. Şu pil işini halletsem hiç durmayacağım ama şu an makineyi bile karıştıramıyorum. Sizde hangi pil-şarj aleti var ve nereden aldınız?

Ben Teknosa'dan VPW set almistim pakette 4 adet sarjli pil, 4 adet sarjli kumanda pili ve bir de sarj aleti vardi. Hepsini 35 TL'ye almistim bir cift pil 3-4 hafta gidiyor

• quote:

Ben Teknosa'dan VPW set almistim pakette 4 adet sarjli pil, 4 adet sarjli kumanda pili ve bir de sarj aleti vardi. Hepsini 35 TL'ye almistim bir cift pil 3-4 hafta gidiyor

Hocam o 3-4 haftalık süreçte kaç tane fotoğraf çekiyorsunuz?
  • @stainless..

Pilburada.com dan bakın. en uygunu orası oluyor genelde.
  • quote:

@stainless..

Hocam kargonun gelmesi ne kadar sürer? Çok soru soruyorum kusura bakmayın
  • quote:

quote:

Hocam o 3-4 haftalık süreçte kaç tane fotoğraf çekiyorsunuz?

Saymadim hic fakat gunluk kullaniyorum diyebilirim.
  • quote:

quote:

@stainless..

Kısmet
    Pazar sipariş verdim, salı sabahı elimdeydi kargo. Stok durumu ve kargonun yoğunluğuna ve bulunduğunuz ile göre değişir bu.
    Ama şöyle diyebilirim; şimdi sipariş verseniz tahminen çarşamba-perşembe gibi elinize ulaşır kargonuz.

• quote:

quote:

@stainless..

Stokta.com da kampanya varsa tereddüt etmeden alabilirsin ben oradan almıştım. Daha önce Gp recyko da kullandım ama evolta daha iyi. Varta serisi de kullanıyorum ince pili başka bir cihazda Ready2use iyi pildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakkin -- 13 Ocak 2013; 0:14:09 >

• Cevaplar için teşekkür ederim. 2300 mAh Varta Ready 2 use 4 tane pil aldım dün. Güzel görünüyorlar. Çanta ve şarj aleti kaldı en son. Yakında fotoğrafları da atmaya başlarım.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.