Şimdi Ara

### Canon SX150 IS Ana Konu - Paylaşım & Genel Bilgi & Diğer ### (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.950
Cevap
67
Favori
318.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Stainless..

Cevaplar için teşekkür ederim. 2300 mAh Varta Ready 2 use 4 tane pil aldım dün. Güzel görünüyorlar. Çanta ve şarj aleti kaldı en son. Yakında fotoğrafları da atmaya başlarım.

Bekliyoruz
  • quote:

Cevaplar için teşekkür ederim. 2300 mAh Varta Ready 2 use 4 tane pil aldım dün. Güzel görünüyorlar. Çanta ve şarj aleti kaldı en son. Yakında fotoğrafları da atmaya başlarım.

Çok doğru bir tercih yapmışsınız. Arkadaşlar pil ihtiyacı olanlar gereksiz para harcamayın. Lütfen ucuz diye ne olduğu belli olmayan pillere para akıtmayın. Forumda bu konu ile ilgili bir konu var ve tonlarca sayfanın özeti: Pilde Panasonic inf/evolta, Varta ready 2 use ve sanyo eneloope serisi kullanmak. Bu piller kullanıma hazır halde satılıyor en büyük özelliği ise şarjlarını muhafaza edebilmesi, aynı markalaraın diğer serilerinde olan kullanmadığımızda şarjını yitirme İnf/evolta,ready 2 use ve eneloope saerilerinde yok. Şarj cihazı içinse Ataba 908 yada 508 öneriliyor. Bendede SX130 modeli var ben gayet memnunum. Lütfen paranızı çöpe atmayın.

• Konu çok durgun..
    Finaller nedeniyle pek makinayı elime alamıyorum malesef.
    Paylaşım yapılmıyor bu ara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmarass

Konu çok durgun..
    Finaller nedeniyle pek makinayı elime alamıyorum malesef.
    Paylaşım yapılmıyor bu ara.

Bende bir turlu firsat bulamadim, en kisa zamanda baslayacagim
  • Merhaba kılıf / taşıma çantası alacak arkadaşlara fikir olmasını istedim.

Ben bu ikili kullanıyorum ve gayet güzel oluyor.

### Canon SX150 IS Ana Konu - Paylaşım & Genel Bilgi & Diğer ###

Linkler;
    http://www.bimeks.com.tr/urun/114981/case-logic-tbc303k-dijital-fotograf-makinesi-cantasi-siyah.aspx
    http://www.hepsiburada.com/liste/kodak-fotograf-makine-cantasi/productDetails.aspx?productId=ft932211&categoryId=81481

İçine koyduklarım ;
    Fotoğraf makinesi,
    Bağlantı kablosu,
    Energizer pil şarj cihazı + 4 pil
    http://www.bimeks.com.tr/urun/124315/energizer-f23-5645-maxi-sarj-cihazi-4x2300-mah-pilli-.aspx

• quote:

Orijinalden alıntı: BaRReT81

Teşekkür ederim hocam.
    Büyük gelmiyor mu o çanta? Bana biraz büyük geldi. Şarj aleti ve makineyle beraber koyunca çok boşluk kalıyor mu?
    Küçük çantaya sadece makine mi sığıyor? 4 tane de pil sığar mı onun yanına?

Bir de zahmet olmazsa içine makineyi koyup çekebilir misiniz?

Tekrar teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

Teşekkür ederim hocam.
    Büyük gelmiyor mu o çanta? Bana biraz büyük geldi. Şarj aleti ve makineyle beraber koyunca çok boşluk kalıyor mu?
    Küçük çantaya sadece makine mi sığıyor? 4 tane de pil sığar mı onun yanına?

Bir de zahmet olmazsa içine makineyi koyup çekebilir misiniz?

Tekrar teşekkür ederim.

Evet tam olarak sığmakta , küçük çantanın ön gözü var fakat bizim makinenin lensi biraz dışarıda olduğu için 4 pili sığdırmak sağlıklı olmuyor , lensin solda kalan boş kısmına 2 tane ve de makineye 2 tane koyarak rahat taşınabilir.

Büyük çantada bi boşluk kalma meselesi yok bu şekilde çok güzel oturuyor.Görmüşsünüzdür 2 tane cırt cırtlı bölücü var istediğiniz şekilde ayarlayabiliyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SupermanPrime -- 16 Ocak 2013; 13:28:41 >

• quote:

Hocam çok teşekkür ederim Alabilirim bunlardan bir tanesini.
  • quote:

quote:

Hocam çok teşekkür ederim Alabilirim bunlardan bir tanesini.

Rica ederim , gayet güzel iki çanta da.Tavsiye ederim hele büyük olanın fiyatı çok uygun içi yumuşak dışıda suya dayanıklı
  • arkadalar ben fuji nin f50 fd modelini kullanıyorum. bu makina ile fuji f50 fd nin sensör boyutunu ve iso performansını kıyaslayabilecek olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarvaArtena

arkadalar ben fuji nin f50 fd modelini kullanıyorum. bu makina ile fuji f50 fd nin sensör boyutunu ve iso performansını kıyaslayabilecek olan var mı ?

Elinizdeki makina fotoğraf kalitesi olarak Sx150'den az da olsa iyidir.
    FujiFilm F50FD'nin Sensor size : 1/1.6" (8 x 6 mm)
    Canon Sx150IS'in ise Sensor size : 1/2.3" (6.17 x 4.55 mm)
    -
    Bu sensör farkına göre "az da olsa iyidir" demişim ! Fakat gerçekten de öyle. Bir de F50FD-12 mp, Sx150IS-14 mp. bunları aynı boyuta getirilmiş fotoğraflarla kıyaslarsanız çok büyük fark olmamakla birlikte FujiFilm F50FD biraz daha iyidir. Bence F50FD'den Sx150IS'e geçmek gereksiz masraf olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

quote:

Orijinalden alıntı: BarvaArtena

arkadalar ben fuji nin f50 fd modelini kullanıyorum. bu makina ile fuji f50 fd nin sensör boyutunu ve iso performansını kıyaslayabilecek olan var mı ?

Elinizdeki makina fotoğraf kalitesi olarak Sx150'den az da olsa iyidir.
    FujiFilm F50FD'nin Sensor size : 1/1.6" (8 x 6 mm)
    Canon Sx150IS'in ise Sensor size : 1/2.3" (6.17 x 4.55 mm)
    -
    Bu sensör farkına göre "az da olsa iyidir" demişim ! Fakat gerçekten de öyle. Bir de F50FD-12 mp, Sx150IS-14 mp. bunları aynı boyuta getirilmiş fotoğraflarla kıyaslarsanız çok büyük fark olmamakla birlikte FujiFilm F50FD biraz daha iyidir. Bence F50FD'den Sx150IS'e geçmek gereksiz masraf olur.

tarafsız ve güzel bir yorum. teşşekürler

• Merhaba arkadaşlar makineyi bende sipariş verdim.Dün buduro.com dan pazartesi salı geleceklerini söylediler elimde 4 tane digital power 2700 mah piller var sizce işimi görür mü?Makineyi bazen ailemde kullanacak onlar makineyi auto modda kullanacaklarından sorun çıkarır mı aileme ben zamanla manuel modları öğrenirim benim için sorun değil ama ailem için sorun yaratacak kadar durum kötü mü gerçekten biraz alıştıktan sonra fotoğrafları paylaşacağım inş herkese iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin57

Merhaba arkadaşlar makineyi bende sipariş verdim.Dün buduro.com dan pazartesi salı geleceklerini söylediler elimde 4 tane digital power 2700 mah piller var sizce işimi görür mü?Makineyi bazen ailemde kullanacak onlar makineyi auto modda kullanacaklarından sorun çıkarır mı aileme ben zamanla manuel modları öğrenirim benim için sorun değil ama ailem için sorun yaratacak kadar durum kötü mü gerçekten biraz alıştıktan sonra fotoğrafları paylaşacağım inş herkese iyi forumlar

Hayirli olsun. Piller sarjli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Aksu

quote:

Merhaba arkadaşlar makineyi bende sipariş verdim.Dün buduro.com dan pazartesi salı geleceklerini söylediler elimde 4 tane digital power 2700 mah piller var sizce işimi görür mü?Makineyi bazen ailemde kullanacak onlar makineyi auto modda kullanacaklarından sorun çıkarır mı aileme ben zamanla manuel modları öğrenirim benim için sorun değil ama ailem için sorun yaratacak kadar durum kötü mü gerçekten biraz alıştıktan sonra fotoğrafları paylaşacağım inş herkese iyi forumlar

Evet piller şarjlı bakalım kaç foto çekecekler.Birde auto modu ailemin beğenmiyeceği kadar kötü mü?

• quote:

quote:

quote:

Evet piller şarjlı bakalım kaç foto çekecekler.Birde auto modu ailemin beğenmiyeceği kadar kötü mü?

Bir cifti 3-4 hafta gider. Ailen icin yeterli olur

• quote:

quote:

quote:

quote:

O zaman gayet iyi yardımınız için teşekkür ederim.Birde yanına 8 gb class4 toshiba alacağım sorun yaratmaz değil mi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

O zaman gayet iyi yardımınız için teşekkür ederim.Birde yanına 8 gb class4 toshiba alacağım sorun yaratmaz değil mi

Yaratmaz

• quote:

Hocam önceki sayfalarda class4 hafıza kartı kullanıldığında hafıza kartının video hızına yetişemediği gibi şeyler söylenmiş. Ben işi garantiye almak için class6 kart aldım. Bir sorun yok bende. Hatırlatayım dedim sadece.
  • quote:

quote:

Hocam önceki sayfalarda class4 hafıza kartı kullanıldığında hafıza kartının video hızına yetişemediği gibi şeyler söylenmiş. Ben işi garantiye almak için class6 kart aldım. Bir sorun yok bende. Hatırlatayım dedim sadece.

Video cekmeyi dusunuyorsaniz sizin tercihiniz

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.