hocam birkaç ay önce golddan aldım 399'a e.s.s diye bir garantisi var yani gold garantili..
Bir sıkıntı yaşamayız umarım ya..
Aldım ama Gold garantisini duyunca üzüldüm.
hocam bu makinanin yakin cekimleri nasildir?
Hocam makineyi yeni aldım ne bileyim..
Ama araştırmasını yapmıştım baya , muhteşem bir ürün olduğundan bahsediliyor. Manuel ayarlarını yapabiliriz umarım.
Alıntıları Göster
Sx 210 IS modelini kullanıyorum. Kompakt makinelerin krallarındandı bir zamanlar. Pişman etmez kesinlikle
quote:
Orijinalden alıntı: LiveForSpeed
Sx 210 IS modelini kullanıyorum. Kompakt makinelerin krallarındandı bir zamanlar. Pişman etmez kesinlikle
Alıntıları Göster
SX210 Gold da 350 küsürken bu üst modelini bu fiyattan vermeleri şaşırtıcı. Bunun 210dan farkı GPS olması diye biliyorum.
Alan arkadaşlar memnun mu? Goldun verdiği ES Garantisi sorun çıkartır mı? Bu fiyatayken bende almayı planlıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: nkA
SX210 Gold da 350 küsürken bu üst modelini bu fiyattan vermeleri şaşırtıcı. Bunun 210dan farkı GPS olması diye biliyorum.
Alan arkadaşlar memnun mu? Goldun verdiği ES Garantisi sorun çıkartır mı? Bu fiyatayken bende almayı planlıyorum.
Alıntıları Göster
sx150 olmasa hemen alırdım gerçi yine de alasım var ama
quote:
Orijinalden alıntı: hsndnc
Alıntıları Göster
Şimdi baktım da fiyat iyi ama Buroteknik de 350 ye Canan Türkiye garantili satılıyor. 50 lira için sıkıntıya girmeye gerek yok.
quote:
Orijinalden alıntı: nkA
Şimdi baktım da fiyat iyi ama Buroteknik de 350 ye Canan Türkiye garantili satılıyor. 50 lira için sıkıntıya girmeye gerek yok.
Adamlar aynı tas aynı hamam.
Rezalet bir firmadır Gold.
Rezaletleri bitmekte bilmez.
Edifier Ses sistemi aldık. ( Kablolu LCD ekranlı kumanda panelli ve Kablosuz uzaktan kumandalı, optik girişli ) yerine kablolu kumandası bile olmayan Logitech yolladılar.
Uyuz olup para iadesi için ürünü geri gönderenlere paraları 3 aylık uğraş sonunda iade edildi.
Canon SX 150 sattılar. Kargoya verilmiş ürünü geri çektiler. Utanmadan milletin evini arayıp gelen ürünü geri gönderin, haram ederiz valla muhabbetine döndüler.
Aradan zaman geçti. Daha yeni 62 mm polarize filtre aldık. Kontrol edeyim dedim benim aldığım ürün ile alakası olmayan bir ürünle değiştirmişler siparişi.
Yani. Gold ve kuruluşları üçkağıtçı lığı birkaç adım ileri götürmüşlerdir. Arkalarında güvendikleri birileri olduğu için de yasalara aykırı davranmak ve hiçe satmakta asla çekinmezler.
quote:
Orijinalden alıntı: DigitalWorld
Arkalarında güvendikleri birileri olduğu için de yasalara aykırı davranmak ve hiçe satmakta asla çekinmezler.
Kesinlikle doğru, SX150 olayında tüketici hakem heyetine şikayette bulunmuştum "firma parayı iade etmiş mağduriyet filan yok" şeklinde karar çıkartmışlardı.
quote:
Orijinalden alıntı: elisa38
quote:
Orijinalden alıntı: DigitalWorld
Arkalarında güvendikleri birileri olduğu için de yasalara aykırı davranmak ve hiçe satmakta asla çekinmezler.
Kesinlikle doğru, SX150 olayında tüketici hakem heyetine şikayette bulunmuştum "firma parayı iade etmiş mağduriyet filan yok" şeklinde karar çıkartmışlardı.
Alıntıları Göster
Fiyatına göre güzel cihaz. gerçi bunuda yerden yere vuracak arkadaşlar mevcut forumumuzda :) bendede sx 130 olmasa alırdım kesinlikle.
quote:
Yalnız değilsin:)
quote:
Orijinalden alıntı: hekimoglu19
quote: