Şimdi Ara

Canon sx50 hs için aksesuar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar ben geçen hafta canon sx50 hs makine aldım. Bildiğiniz gibi orjinal kutu içeriğinde pc bağlantı aparatı falan bulunmuyor. Makine üzerinde direkt hdtv de oynatma için hdmi girişi mevcut. Ancak ben daha çok pc bğlantı kullanmak istiyorum. Pc üzerinde hdmi girişi var ancak bu her pc de bulunmayabilir. Dolayısıyla bir ucu makine üzerindeki hdmi bir ucu da normal usb bağlantısı olan bir aparat aramaktayım ama bulamadım henüz. Yani direkt googla dan baktığımda yabancı sitelerde var tam olarak makineye uyumlu olarak üretilmiş. Üstelik hem hmi çıkıçlı hem usb çıkışlı mevcut. Ancak türkiye de var mı bilmiyorum acaba bulunur mu?

Bende samsun compakt makine vardı eski bir şey. Onun hdmi giriş-usb çıkış aparatı vardı yuvası oturuyor ama görmedi uyumlu değildi sanırım..

Peki siz ne önerirsiniz arkadaşlar bu durumda? hdmi-hdmi mı, hdmi-usb mi?

• Bir tane USB kart okuyucu alsak, kartı ona taksak, böyle makinaya özel bir şey olmaktan da, bilmem HDMI'dan da falan kurtularak çok daha universal bir cihaz ile çözüme ulaşsak ? Olmaz mı acaba ?!

Şöyle bir şey mesela
     Canon sx50 hs için aksesuar ?

http://tr.transcend-info.com/Products/No-331

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 13 Kasım 2014; 2:07:37 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.