550 lira fiyatı var, sizce f/p makinesi mi? 12.1 megapiksel olması biraz kafamı karıştırdı.
megapiel cok omnemli diill 12 olmus 14 olmus cok fazla bısey değişmez.Onemlı olan sensor boyutu.Butcenız nedır ve nasıl fotograflar cekmek ıstıyorsunuz...Ayrıntılı yazarsanız yardımcı olurum
quote:
Orijinalden alıntı: gunesindostu
megapiel cok omnemli diill 12 olmus 14 olmus cok fazla bısey değişmez.Onemlı olan sensor boyutu.Butcenız nedır ve nasıl fotograflar cekmek ıstıyorsunuz...Ayrıntılı yazarsanız yardımcı olurum
600tl ye kadar fotoğraf makinesi arıyorum 400-500 arası olursa daha güzel olur ama. Kısa film çekmek istiyorum, kendi hazırladığım nesneleri, ağaçları, bankları çekmek istiyorum. Karanlık ortamlarda maksimum kalite almak istiyorum. Kusura bakmayın tam nasıl tarif edilir bilemiyorum. Bu işte yeniyim, işin ustalıklarını, sanatını öğrenmek istiyorum bu yüzden bir sürü bilgi almaya çalışıyorum insanlardan. Belirttiğim gibi en fazla 600tlye çıkabilirim, fiyatının hakkını veren, bu isteklerimi en iyi şekilde karşılayacak makine bulmaya çalışıyorum.