Şimdi Ara

<CANON TEAM>CANON YAZICILAR HAKKINDA (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.153
Cevap
5
Favori
257.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu mp510 un orjinal kartuşları kaç para acaba..
  • quote:

Orjinalden alıntı: trabzon99

Arkadaşlar bu mp510 un orjinal kartuşları kaç para acaba..

Siyah-beyaz 25 ytl.
    Renkli 19 ytl. civarı. Yalnız şu sıralar döviz kurunda oynamalar ve düşük seviyelerde olduğundan bu fiyatlar daha düşük olabilir.Ben daha önce bakmıştım çünkü.
    Bu arada MP-510 kullananlar çoğalıyor sanırım.
  • arkadaşlar canon mp460 yazıcı aldım.sağolsunlar yazıcı hasarlanmasın diye her tarafını bantlamışlar.
    yalnız iç kısımdaki (kartuşların takıldıgı kısım) bantları sökerken bantla beraber 12 cm boyunda 3 cm eninde ince plastik bi parça geldi bantla birlikte.bu parça nereye takılır ne işe yarar bilen varmıdır.
    resmini çetim biraz bulanık çıktı.

[img=http://img70.imageshack.us/img70/6271/71739732gw7.th.jpg]

<CANON TEAM>CANON YAZICILAR HAKKINDA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simpson72 -- 3 Ekim 2007; 22:52:07 >

• bende ne olduğunu henüz çzömüş değilim bütün canon yazıcıların içinde var sanırım herhangi bir sorunla karşılaşmadım;)

herhangi bi yere takılcak aksesuar değildir çope at gitsin:):):)
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarc

arkadaşlar merhaba teknosadaki lbp 2900 lazer printeri almayı düsünüyorum. Ancak tereddüt ettiği bazı hususlar var. baskı türüne elektrofotografik deniyor bu lazerden farklı bir seymi cizahın kullanım ömrünü etkilermi birde sarf malzemesi tonermidir, yazıcıya toner dolumu yapılıyormu ve maliyeti ne kadar bilen varsa cavaplamasını rica ederim. saygılar

teknosada bu ürün kalmadı istesende bu fiyata bulamazsın birdaha
  • quote:

Orjinalden alıntı: karizmatic1

quote:

Orjinalden alıntı: trabzon99

Arkadaşlar bu mp510 un orjinal kartuşları kaç para acaba..

Siyah-beyaz 25 ytl.
    Renkli 19 ytl. civarı. Yalnız şu sıralar döviz kurunda oynamalar ve düşük seviyelerde olduğundan bu fiyatlar daha düşük olabilir.Ben daha önce bakmıştım çünkü.
    Bu arada MP-510 kullananlar çoğalıyor sanırım.

teşekkür ederim. kullandıkça bilgi vermeye çalışırım. ilk denemelerim başarılı ve herhangibir problem olmadan kurdum çalıştırdım valla.

• Arkadaşlar mp600ün kartuşları doldurmaktan vaz geçtim. Yerine CANON IP1800 almayı düşünüyorum.

CANON IP1800 kullanan varmı çıktı kalitesi nasıldır kartuşları doldurulabiliyormu?. Birde bağzı yerlede kartuşu olarak CL-41, PG-50 bağzı yerde ise CL-38, PG-37 görünüyor hangisi doğru. Tavsiyelerinize göre yazıcıyı alıcağım.
  • Ben ilk önce mp460 almaya karar verdim fakat biraz araştırınca tarayıcısının iyi olmadığını öğrendim. Sensörleri ccd değilmiş. CCD'li bir model var mı Canon?
  • canon mp 600 ile cdye baskı yapmak istedim ama beceremedim, o gelen aparatı nereye takıyoruz ve aparatın üstündeki yuvarlak 2. parça cdnin altında mı kalıyor üstünde mi??
    edit: ok, daha önce youtube dan videosu verilmiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladex -- 6 Ekim 2007; 10:39:01 >
  • Bu konu başlığını yaklaşık 15 gündür takip etmekteyim.Çok yararlı ve faydalı olduğu kanısındayım.Buradan edindiğim fikirle Canon u tercih ettim ve fiyatlara bakarken pahalı olduğu için giç düşünmediğim MP600 modelinin BURSA ELECTROWORLD'da 169 YTL olduğunu gördüm ve düşünmeden aldım.Ulaşabilecek ve düşünen herkese tavsiye ederim.
    Ayrıca yanında 10 adet Photopaper+256SD kart+5 adet kartuş+10 adet baskı CD si de ücretsiz veriyorlar.

Bu fiyata kaçmaz yazıcı alır almaz bu haberi yazıyorum ne de olsa bu konu başlığını açanlara vefa borcumuz var

Ellerinde yaklaşık 15 adet olduğunu söylediler bu akşama biteceğinden eminler ilgililere duyrulur.

• MP610 ne zaman geliyor ya da geldi mi? MP600 ile ne fark var beklemeye değer mi?
  • yüzeysel olarak baktığımızda farklı ve hoş bir tasarım olmuş bence;)

anladığım kadarıyla aralarındaki farklar mp 610 biraz daha hızlı bir makina + olarak nozzle sayısı daha fazla olduğu için baskı kalitesi ve baskı adedi daha fazla...Diğer özellikler aynı

<CANON TEAM>CANON YAZICILAR HAKKINDA

• Piyasaya bildiğim için ne zaman geliceğini çıkarabiliyorum.Ellerinde kalan eski serilere agresif kampanya yapabilirler bu ay sonuna kadar. Bence yeni gelen modeller piyasada baya bir söz sahibi olucak.Benim kullandığım mp 960 modelinin bir üst modelide piyasaya gelicek mp 970

+ olarak efsane mp 160 yerine daha şık ve performanslı mp 210
    mp 180 yerine mp 220
    mp 510 yerine Mp 520
    Ve Mp 600r(wirelles özelliği olan modeli)
    Küçük işletmeler için yapılan mürekkep püskürtmeli ürünler geliyor ayrıca

bunlarda canonun mx serisi

Şöyle ;

Mx 300
    Mx 310
    Mx700

fotoğraf baskı içinde ayrıca

İP4300 ün yerine ip4500
    ip3300ün yerine ip3500
    Gelicek...

BU ÜRÜNLER HAKKINDA DETAYLI BİLGİ ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLARA YARDIMCI OLABİLİRİM...

Arkadaşlar mp-160,180 ve 460 modellerinde agresif kampanyalar olabilir diye düşünüyorum...

Bu ürünler gelecek ayın başında mağazaların raflarında olucak

• Türkiyedeki fiyatları uçuk olduğu için yurtdışından ip5200-4300 serisi yazıcı kafası QY6-0061 getirtmeyi düşünüyorum fazladan 1 veya 2 tane getirticem ilgilenen olursa bana msj atsın lütfen..
  • cremieastrasto usta , şimdi bende mp160 var . dvd kapağı basıyorum genelde. orjinal kartuşlar bitince ,mürekkep alıp doldurdum. 10 civarı dolum sonrası şimdi krtuşları görmüyor makine. mefta oldu yani 1000 a4 bascağımı varsayıyorum, bana en uygun çözüm ne olur. maliyet açısından. kapaklarda baskı kalitesi o kadar önemli değil. orji kartuşş pahalı, muadil bulup doldurmak istedim bulamadım. epson ciss sistememi geçsem napsam , ne etsem. sürekli kartuş doldurmak çok yoruyor
  • Lexmark'ın giris seviyesindeki 2 WiFi modeli şimdiden piyadasa.

Mp 600r (wirelles özelliği olan modeli) çıkarmakta geç bile kaldılar. 1,5-2 aydır Uk sitesinde satışta görünüyor. Neden hep bize geç gelir anlamış değilim.
  • Türkiye'deki distribütör firmayla alakalı sanırım bence yetersiz kapasiteye sahip olan bir firma böyle büyük devin ürünlerini bizden esirgiyor...

• yani kasımda gelir diyorsun öyle mi?
  • son aldığım bilgiye göre daha yakın zamanda ürünler gelicekmiş 1 2 hafta gibi bi süre içerisinde
  • quote:

Orjinalden alıntı: cremisiastro
    Türkiye'deki distribütör firmayla alakalı sanırım bence yetersiz kapasiteye sahip olan bir firma böyle büyük devin ürünlerini bizden esirgiyor...

Valla haklısın hocam, Canonun Yazıcı bölümü Türkiye distiribütörü HESMAK yerine başka bir firma olsaydı, Piyasadaki HP hakimiyeti çok değil 6 ayda son bulurdu. Çok sayıda Canon satılmadığı için müadil kartuş ve mürekkep bulmak sorun, Hp nin binbir çeşit kartuş mürekkebi piyasada bulunurken Canonun üst sınıf yazıcılarının müadil ürünlerini bulmak imkansız. Gerek görüntü gerekse İşçilik olarak taş gibi makine üretiyorlar, ama bizimkiler pazarlamasını bilmiyorlar.

Bence Canon teknik servisi güçlü büyük firmalardan birisiyle anlaşmalı. Bakın misal Canon Foto bölümü Erkayalar da adamlar pazar için büyük savaş veriyor. Ama Hesmak kılını kıpırdatmıyor Marka kendi kendini sattırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow006 -- 9 Ekim 2007; 1:46:49 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.