Şimdi Ara

<CANON TEAM>CANON YAZICILAR HAKKINDA (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.153
Cevap
5
Favori
257.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CANON MP460 IN BU KADAR SATILDIĞINI GÖRÜNCE AKLIMDA PEK ŞÜPHE KALMADI VALLA.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: fotifoti

o kadar da ufak tefek sayılmam ama gözden kaçıyoruz böyle

dolum kiti dediğin nası bişi ? bide kartuş ölüyo , muadili yok. netiecede arada bir orji kartuş almak durumunda kalacam, o da 90 ytl geliyo . alternatiflere açığım

peki bahsettiğin lazerler ile foto kağıda çıktı alabiliyormuyuz ? ben everdya paper kullanıyorum, 170gr sanırım. tanesi 10 kuruşa gelmişti baya aldım lazerde kağıt olarak ne kullanacağız ? merdanesi pervanesi masraf çıkartırmı ? bimeks fiyatı uygunumş, sorularıma yanıt alabilirsem aldırayım

Valla lazerlrda fotoğraf kağıdına baskı alamazsın drum denilen merdanesine zarar veriyorsun....Sanırım hp 1600 modelinden bahsetmişsin fiyatı bu arlar gördüm 255 ytl alınabilinir aslında çamaşır makinasını andırıyor ama maliyet ucuz kalite düşük diyorsan 1600 al

• quote:

Orjinalden alıntı: mobilist

mp600 hiçbir yerde yok onun yerine mp530 önerdiler o iyi midir?

Aralarıdaki farklar

Mp600:Ekran ve hafıza kart girişleri
    mp530:faks özelliği var ve diğer öz. hepsi aynı...

Faksta ihtiyacında varsa bence kaçırma
  • Canon'un yeni yazıcı modellerinde türkçe dil desteği var arkadaşlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: onrsah86

Canon'un yeni yazıcı modellerinde türkçe dil desteği var arkadaşlar...

• En sonunda Canon MP460 satan bir yer buldum ve siparişimi verdim. Gelince izlenimlerimi sizlerle paylaşacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrsah86 -- 15 Ekim 2007; 9:53:21 >
  • Canon Pixma MP970 --- mp830
    dusunuyorum alınmaya degermıı ??? bıraz bılgı werırımıısnz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cremisiastro

quote:

Orjinalden alıntı: fotifoti

o kadar da ufak tefek sayılmam ama gözden kaçıyoruz böyle

dolum kiti dediğin nası bişi ? bide kartuş ölüyo , muadili yok. netiecede arada bir orji kartuş almak durumunda kalacam, o da 90 ytl geliyo . alternatiflere açığım

peki bahsettiğin lazerler ile foto kağıda çıktı alabiliyormuyuz ? ben everdya paper kullanıyorum, 170gr sanırım. tanesi 10 kuruşa gelmişti baya aldım lazerde kağıt olarak ne kullanacağız ? merdanesi pervanesi masraf çıkartırmı ? bimeks fiyatı uygunumş, sorularıma yanıt alabilirsem aldırayım

Valla lazerlrda fotoğraf kağıdına baskı alamazsın drum denilen merdanesine zarar veriyorsun....Sanırım hp 1600 modelinden bahsetmişsin fiyatı bu arlar gördüm 255 ytl alınabilinir aslında çamaşır makinasını andırıyor ama maliyet ucuz kalite düşük diyorsan 1600 al

ya sen al dedin aldık bizde aa, yan çizme şimdi :) kapak için ideal. yalnız tonerler pahalıya doluyor, ona bi çözüm bulmak lazım

• MP610 gelse de alsak bir an evvel
  • MERHABA ARKADAŞLAR. YENİ ÜYE İLK MESAJIMDIR...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuSoniC

MP610 gelse de alsak bir an evvel

Gold'ta Mp 610 ve mp210 modelini bulabilirsiniz...
  • Gold da gözükmüyor ama birkaç net den satış mağazasında 1 haftaya kadar stoklara gireceği belirtilmiş. 300 ytl civarı
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MuSoniC

MP610 gelse de alsak bir an evvel

Gold'ta Mp 610 ve mp210 modelini bulabilirsiniz...

ne kadar fiyatı bi bilgin var mı? vatan'da falan var mıdır peki?
  • yaw ben bu hafta içi bi yazıcı alcam mp510 mu alsam mp460 mı alsam diye düşünüyorum. gerçi mp460 1haftadır falan stoklarda yok hb de. mp510 un kartuşlarına da dolum olmuyor galiba tam bi kararsızlık içindeyim. yardım lütfen.
  • uzun araştırmalrımdan sonra canon mp510 mp460 arasında kaldım sonunda mp460 almaya karar verdim 1 hafta oldu alet harika tarayıcı, foto çıktısı fotokopi, tavsiye ederim....

<CANON TEAM>CANON YAZICILAR HAKKINDA
  • arkadaşlar bu ayın sonuna kadar bu ürünler gelicek demiştim şu anda ilk parti gold mağazalarında fiyat konusunda net bir bilgim yok

mp 210:140 ytl
    mp610:305 ytl diye hatırlıyorum...
  • Dostlar,

Pixma 610 ile 810 arasındaki farklar nedir acaba, aradaki fiat farkına değecek farklarmı?

Teşekkürler
  • quote:

arkadaşlar bu ayın sonuna kadar bu ürünler gelicek demiştim şu anda ilk parti gold mağazalarında fiyat konusunda net bir bilgim yok

mp 210:140 ytl
    mp610:305 ytl diye hatırlıyorum...

o zaman bi gold'a bakmakta fayda var ilk fırsatta gitcem. Teşekkürler
  • Canon MP610 bu linkte 532 ytl. Burası biraz pahalı sanki

http://www.asyaas.com.tr/asp/show_stock.asp?product=MP-610
  • merhaba arkadaşlar.
    bende canon pixma 1500 var
    bu yazıcı sorun vermeye başladı. kartuşları kendim doldurup kullanıyorudum.
    ve birgün atık mürekkep haznesi doldu diye uyarı verdi ve o günden beri çıktı alamıyorum. bende sinirlendim açtım yazıcının içini bir de baktım atık mürekkep haznesi diye yazıcının dibine sünger koymuşlar. işin tuhafı bu süngerin daha çok mürekkep emme kapasitesi var. yani yazarın sayfa sayıcısı varmış. belli bir sayfaya gelince otomatikmen atık mürekkep haznesi doldu uyarısı verdi.
    servisi aradım yazıcımın garantisi vardı. servise sordum bu garanti kapsamına girermi diye girmez dediler.
    ben de yazıcının belleği olan chipine elektrik varken sıgara kağıdıyla resetlerim umuduyla dokundum. bir kıvılcım çıktı ve yazıcı bir daha çalışmadı.
    bu durumda yazıcıyı servise götürsem alırlarmı. garantiye sokarlarmı.
    yoksa sen hiç uğraşma direk yeni yazıcı mı al dersiniz?
    birde bana kartuşlarının kapasitesi çok olan ve bunun gibi saçma sorunlar vermeyen bir yazıcı önerebilir misiniz? tabiki kartuşunu kolaylıkla doldurabileyim.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.