Şimdi Ara

<CANON TEAM>CANON YAZICILAR HAKKINDA (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.153
Cevap
5
Favori
257.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok fonksiyonlu faks özelliği olan yazıcı alalım diyorum canon olsun diyorum fiyat 500 ytl çok pahalı neden alternatif yok!!

Hp yi sevmiyorum fakat 3-4 tane alternatif sunuyor mecbur H ye yöneleceğiz Samsung ta renkli çıktı yok ..

Fikri olan var mı? Yeni gelecek ürün vs.
  • quote:

Orjinalden alıntı: minimalist

Çok fonksiyonlu faks özelliği olan yazıcı alalım diyorum canon olsun diyorum fiyat 500 ytl çok pahalı neden alternatif yok!!

Hp yi sevmiyorum fakat 3-4 tane alternatif sunuyor mecbur H ye yöneleceğiz Samsung ta renkli çıktı yok ..

320-330 ytl'ye MP610 alabilirsiniz, çok iyi bir ürün.
  • Yazıcı alacağım merak ettiğim bir kaç şey var. Sadece MP 460 da mı kartuş dolumu oluyor? 600 ve 610 da olmuyor mu? Bir de 600R beklemeye değer mi?
  • 600r wirelles lı model gelmeyecek büyük ihtimal...Mp 460 modelinin kartuşuna dolum olabiliyor...
  • arkadaslar cok fonksiyonlu yazıcı almak istiyorum yarın. o yüzden bana yardımcı olun lutfen carrefour da Canon MP210 diye bir model var . fiyatı 155 ytl sizce uygunmu alayım mı? yada bunun yerine HP 4280 mi alayım. ikisininde fiyatları aynı . siz olsanız hangisiniz tercih ederdiniz? saygılar

Canon MP210 mi HP C4280 mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuSoniC

quote:

Orjinalden alıntı: minimalist

Çok fonksiyonlu faks özelliği olan yazıcı alalım diyorum canon olsun diyorum fiyat 500 ytl çok pahalı neden alternatif yok!!

320-330 ytl'ye MP610 alabilirsiniz, çok iyi bir ürün.

Bu cihazda faks yok!!
  • Bu kartuş dolumunu nasıl gerçekleştiriyoruz? Her yerde yaptırabilirmiyiz HP gibi? Çok fazla baskı alan biri deilim ama foto kağıdına baskı almak istiyorum. Kartuşlar çabuk tükenir mi böle durumda ?

Bir de Kartuş dolması yüzünden 600 ve 610 yerine 460 mı aramalıyım piyasada?
    quote:

Orjinalden alıntı: cremisiastro

600r wirelles lı model gelmeyecek büyük ihtimal...Mp 460 modelinin kartuşuna dolum olabiliyor...
  • Hızlıal.com dan canon mp 460 siparişi verdim 163 ytl dün sipariş verdim bugün inşallah elime geçecek kargo masrafıda almıyolar
  • Fiyat çok iyi ben bulamıyorum bir türlü nerden verdin kardeş? Carrefour da 220 ye buldum.
    quote:

Orjinalden alıntı: bimer

****.com dan canon mp 460 siparişi verdim 163 ytl dün sipariş verdim bugün inşallah elime geçecek kargo masrafıda almıyolar
  • Hiç biryerde bulamıyorum. Shubbo gibi sitelerde güven vermiyor. En son gittigidiyordan alacam. Başka yer yok yahu.
  • mp460 hiçbiyerde yok mp510 da yok.
    acil lazımsa mp180 alabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ygz26_C4

Fiyat çok iyi ben bulamıyorum bir türlü nerden verdin kardeş? Carrefour da 220 ye buldum.
    quote:

****.com dan canon mp 460 siparişi verdim 163 ytl dün sipariş verdim bugün inşallah elime geçecek kargo masrafıda almıyolar

h-ı-z-l--ı-a-l dan aldım dünde yazmışdım ama yıldızlanmış aradaki boşlukları sil com yaz kardeş cihazımı dün teslim ettiler usb kablosu yok yalnız epeyce araştırdım burda buldum siparişi verdim ertesi gün teslim ettiler ben memnun kaldım siteden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bimer -- 27 Ekim 2007; 13:03:02 >
  • canon ıp 1800 yazıcı orjinal kartuşları mürekkepi içine akıtmış yeni almıştım ne yapmalıyım
  • YA BENDE BULAMIYORUM MP460 BAKTIĞIM YERLERİ SAYAYIM

EKSEN, BİMEKS , TEKNOSA ,GOLD, VATAN HİÇBİRYERDE YOK. DEDİĞİNİZ İNTERNET SİTESİNDEN VERİLEN GARANTİ BELGESİ HER CANON SERVİSİNDE GEÇER İNŞALLAH Bİ SORUN ÇIKMAZ BENDE SİPARİŞ VERCEM....
  • quote:

quote:

Fiyat çok iyi ben bulamıyorum bir türlü nerden verdin kardeş? Carrefour da 220 ye buldum.
    quote:

h-ı-z-l--ı-a-l dan aldım dünde yazmışdım ama yıldızlanmış aradaki boşlukları sil com yaz kardeş cihazımı dün teslim ettiler usb kablosu yok yalnız epeyce araştırdım burda buldum siparişi verdim ertesi gün teslim ettiler ben memnun kaldım siteden

ARKADAŞIM BU DEDİĞİN YER GÜVENİLİR Mİ?? SANA KAÇA MAL OLDU KARGO FALAN HEPSİ....

• CANON CS-4400F Tarayıcı hakkında bilgisi olan var mı? bana a4 renkli tarama hızı lazım..?
  • quote:

Orjinalden alıntı: HORSY_TMR

quote:

quote:

quote:

ARKADAŞIM BU DEDİĞİN YER GÜVENİLİR Mİ?? SANA KAÇA MAL OLDU KARGO FALAN HEPSİ....

Cart finansa 12 taksit 163 ytl ye güvenli bi şekilde kargo masrafsız teslim ettiler ben bi sorun yaşamadım tekrar ihtiyacım olsa teretdütsüz sipariş verebilirim

• mp210 fiyatı soran arkadaş 155 çok fazla. Ben 125 ytl ye aldım. Bugün 120 ytl ye gördüm. Bonus ve maximum karta 6 ay taksitli (vade farkı yok) üstelik.
  • mp610 mu yoksa mp830 mu? ikisi arasında yaklaşık 180 ytl fark var, aradaki fiyat farkına değecek özellik farkı var mı mp830'da?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.