Şimdi Ara

<CANON TEAM>CANON YAZICILAR HAKKINDA (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.153
Cevap
5
Favori
257.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: f@Zus

mp210 fiyatı soran arkadaş 155 çok fazla. Ben 125 ytl ye aldım. Bugün 120 ytl ye gördüm. Bonus ve maximum karta 6 ay taksitli (vade farkı yok) üstelik.

Hayırlı olsun. Nasıl memnun musun yazıcıdan, baskı kalitesi falan nası? Bide

Nerden aldın link verebilirmisn?
  • Merhaba,

Bu baslıkta goremedim ama merak ettigim bir konu var. Elimde IP4200 yazıcı var, CLI-8 serisi çipli kartuşlardan kullanıyor. Piyasada araştırdığım kadarıyla canon için dolum mürekkeplerine rastlamadım, hep hp lexmark vs görüyorum. Bu CLI-8 kartuşlara dolum yapılabiliyor mu (farklı bir mürekkep mi kullanıyor yoksa) Su ana kadar sadece çipsiz muadil kartuşlardan bulabildim, gerçi orijinal kartuşlara göre fiyatları yine de bir hayli ucuz ve güzel baskılar alabildim, ama eğer mümkün olabiliyorsa ve daha ucuza gelecekse -ki gelir- şişe ile satın alıp şırıngayla dolum yapmayı tercih ediyorum. Yardımınızı rica ediyorum.
    Bir de eger piyasada bulunuyor ise nereden temin edebilecegimi mesajla iletebilirseniz cok sevinirim. (Ist. Avrupa Yakasındayım)
    Teşekkürler,

Barış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erula

bu cihazı kullanan ya da bilgisi olan arkadaşlar lutfen yorumlarını yazabılır mı,Canon ip5300,2gundur araştırıyorum yardım edersenız sevınırım...

özellik olarak gerçekten çok sağlam bir ürün tavsiye edrim...
  • ya bu mp610 bir haftadır gold'da yok, ne zaman gelecek stoklara?
  • arkadaşlar kartuş konusunda mp460 tan sonra alınabilecek fiyatı uygun canon un hangi model yazıcısı var birde ben mp220 dye yeni bir modeline baktım bu yazıcı nasıldır acaba ?
  • bi kaç gündür bu konu ile birlikte yazıcı/tarayıcı başlığı altındaki konuları takip ediyorum. önerilen all in one larda ilk sırayı canon marka cihazlar alıyor. ve özellikle mp 160, mp 180 ve mp 460 model cihazlar. bunların kartuşları dolabiliyor . özellikle kullanmış arkadaşlardan ricam bu yazıcılardan hangisini almalıyım f/p yönünden. fotograf baskısını fazla kullanmayacağım.genelde siyah/beyaz çıktılar alacağım. bu modellerden hangisi cd-dvd baskı yapabiliyor. kartuş dolumunda sorun çıkarmaması lazım. bu satılan setlerden alıp kendim dolduracağım. sorun yaşarmıyım? önerdiğiniz modeli nereden en uygun fiyata alabilirim. yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • mp460 sanırım artık bulamayız ben heryere baktım satış yapan yer yok
  • ----------ACİL !!!!!!!------------------ACİLLLL----------ACİL--------

ARKADAŞLAR S-H-O-B-B-O-.-C,O,M DAN CANON MP460 ALDIM .KARGODA KIRILMIŞ VE GERİ GÖNDERDİM.SAĞOLSUNLAR ÇOK İYİ İLGİLENDİLER........

ANCAK MP460 BULMAMIZ ÇOK ZOR DEDİLER.LÜTFEN AMA LÜTFEN AYNI ÖZELLİKLERDE Bİ ÜST MODEL YA DA Bİ ALT MODEL CANON ÖNERİRMİSİNİZ???ANCAK KARTUŞLARININ DOLUMU YAPILABİLMELİ....MP460 GİBİ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamz52 -- 7 Kasım 2007; 18:48:04 >
  • bende yorumlara bakarak 460 almaya karar vermiştim ama yok satıyor gerçekten. yorumlarda yine stoklara girecek deniyor. doğruluğu nedir.yazıcı almam şart. 460ı aratmayan bi model önerebilirmisiniz. yada bekleyim mi?düşermi piyasaya?
  • Arkadaşlar bende mp 460 almak istiyorum: ama bi türlü bulamıyorum. Galiba bundan sonra üretilmeyecek yeni modeller mp210 ve mp220 hakkındada kimsenin bilgisi yok galiba. Mesala bunların kartuş dolumları yapılabiliyor mu? Aralarındaki farklar nelerdir? Kimse bu sorulara cevap veremiyor!

Bilgisi olanlar bizi bu konuda aydınlatırlarsa çok iyi olacak!!!
  • EVT ARKADAŞIM GOOGLE DA 21 SAYFA BAKTIM .YOK MP 460 MAALESEF.O YÜZDEN BAŞKA MODELLERE BAK.BENDE BİLGİ SAHİBİ DEĞİLİM 220 İLE 210 HAKKINDA....
  • quote:

Orjinalden alıntı: HORSY_TMR

EVT ARKADAŞIM GOOGLE DA 21 SAYFA BAKTIM .YOK MP 460 MAALESEF.O YÜZDEN BAŞKA MODELLERE BAK.BENDE BİLGİ SAHİBİ DEĞİLİM 220 İLE 210 HAKKINDA....

arkadaslar dart denen yerde var yeni aldım mp460
    fakat buyuk bir sorun varki renkler soluk cikiyor fotograf baskısında!!!
    kartuslar tam dolu
    klavuza baktım ve birtakim ayarlar yaptım takcikar yaptım kartusları olmadı
    nozzle ayar yaptım makineden
    derin temizleme yaptim..
    yinede ayni

renkler berbat dercede soluk beyaz tonlu cikiyor yani..
    a4tam sf bastım 4te1bastım farketmiyor hep soluk

bilgisi olan
    bilen duyan arkadas varmı!!?

• quote:

Orjinalden alıntı: kentacdis

quote:

Orjinalden alıntı: HORSY_TMR

EVT ARKADAŞIM GOOGLE DA 21 SAYFA BAKTIM .YOK MP 460 MAALESEF.O YÜZDEN BAŞKA MODELLERE BAK.BENDE BİLGİ SAHİBİ DEĞİLİM 220 İLE 210 HAKKINDA....

arkadaslar dart denen yerde var yeni aldım mp460
    fakat buyuk bir sorun varki renkler soluk cikiyor fotograf baskısında!!!
    kartuslar tam dolu
    klavuza baktım ve birtakim ayarlar yaptım takcikar yaptım kartusları olmadı
    nozzle ayar yaptım makineden
    derin temizleme yaptim..
    yinede ayni

renkler berbat dercede soluk beyaz tonlu cikiyor yani..
    a4tam sf bastım 4te1bastım farketmiyor hep soluk

bilgisi olan
    bilen duyan arkadas varmı!!?

ARKADAŞIM SEN BİR HATA YAPMIŞ OLMAYASIN.BENDE ALCAKTIM AMA BULAMIYORUM.BENCE BU İŞİ SANA EN İYİ CREMİASTRO KARDEŞİMİZ AÇIKLAR.... AYRICA BU ALDIĞIN YERİ BİR DAHA YAZARMISIN ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamz52 -- 8 Kasım 2007; 22:57:17 >

• ya arkadaşlar allah rızası için söyleyin, hiçbir yerde MP610 bulamıyorum istanbulda yok galiba, bulan bilen var mı? nerden temin edebilirim acil ihtiyaç var almam lazım.
  • Yeni modeller mp210 ve mp220 hakkındada kimsenin bilgisi yok mu? Mesala bunların kartuş dolumları yapılabiliyor mu? Aralarındaki farklar nelerdir? Kimse bu sorulara cevap veremiyor!

• quote:

Orjinalden alıntı: dogan18

Yeni modeller mp210 ve mp220 hakkındada kimsenin bilgisi yok mu? Mesala bunların kartuş dolumları yapılabiliyor mu? Aralarındaki farklar nelerdir? Kimse bu sorulara cevap veremiyor!

arkadaşım kısa bi süre önce bende canon mp 460 modelini aldım canonların bu forumda öğrendiğim kadarıyla chipli yada chipsiz kartuşlarında dolum sorunu yok yalnızca chipli modellerde kartuş bitmeden doldurmak gerekiyormuş birde benim incelediğim kadarıyla mp 210 la mp 220 arasında sadece 220 modelinde hafıza kartlarından direk baskı yapabilmesi başkaca fark göremedim
  • Teşekkürler dostum. Bugün Mp210 için sipariş vericem. Dediğin gibi sanırım tek fark hafıza kartı, oda bana lazım değil zaten. Mp 460 bulabilmeyi isterdim ama sağlık olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dogan18

Merhaba,

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=4&productid=bd3435

Buradan alabilirsin...

yok internet haricinde alabileceğim bi yer arıyorum.
  • mp610 bulamıyorum hiç bir yerde; mp810 ve mp830 modelleri var kafamda. Bu üç ürün arasından sizce hangisi en iyisi?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.