Şimdi Ara

<CANON TEAM>CANON YAZICILAR HAKKINDA (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.153
Cevap
5
Favori
257.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tedarikçi firmayla ilgili bir sıkıntı var sanırım hiçbir yerde canon'un yeni modelleri yok
  • bende dün verdim mp210 siparişini bi problem olmaz ise yarın elime geçer
  • quote:

Orjinalden alıntı: kentacdis

arkadaslar dart denen yerde var yeni aldım mp460
    fakat buyuk bir sorun varki renkler soluk cikiyor fotograf baskısında!!!
    kartuslar tam dolu
    klavuza baktım ve birtakim ayarlar yaptım takcikar yaptım kartusları olmadı
    nozzle ayar yaptım makineden
    derin temizleme yaptim..
    yinede ayni

renkler berbat dercede soluk beyaz tonlu cikiyor yani..
    a4tam sf bastım 4te1bastım farketmiyor hep soluk

bilgisi olan
    bilen duyan arkadas varmı!!?

yukaridaki sorum hala gecerli
    enyogun renke bastigimda plain paperda ancak ozaman biraz olsun net goruntu var
    normal baskı berbat....

buarada darty den aldim soran arkadalar oldu yukarida harf eksik cikmis..

• quote:

Orjinalden alıntı: cremisiastro

tedarikçi firmayla ilgili bir sıkıntı var sanırım hiçbir yerde canon'un yeni modelleri yok

hocam ne zaman gelir sizce? gold'a sordum yaklaşık 10 gün önce gelecek dediler hala yok ortalıkta, gold'dan alırsam %10 indirimle alacam çünkü. Hatta şu an hiçbir yerde yok, bulsam alacam zaten hemen.
  •  <CANON TEAM>CANON YAZICILAR HAKKINDA

arkdaşlar yazıcı yeni geldi bu hata ne anlamadım tarama yapamadım bi türlü , yazdırmada problem yok

ara kabloyu bütün usb lerdede denedim hep aynı hata , farklı pc de de denedim ordada aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinolampx -- 13 Kasım 2007; 20:15:13 >
  • Windows Vista'ta uyumlu değildir belki de, ondan olabilir.
  • 32 bit xp de , 64 bit xp de , vistada da aynı sorunu veriyor
  • sorun çözüldü vatanbilgisayar bana usb1.1 kablo vermiş, usb2.0 kablo aldım düzeldi
  • yaw hiç bir yerde mp 460 yok.Buldum ama erzincana antalyaya ait web sitelerinde .Risk almaya değmiyodu.Gittim vatandan mp 220 aldım.Ancak taramada 600 dpi dan yukarı çıkamıyorum ??bilen varsa yardım ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: HORSY_TMR

yaw hiç bir yerde mp 460 yok.Buldum ama erzincana antalyaya ait web sitelerinde .Risk almaya değmiyodu.Gittim vatandan mp 220 aldım.Ancak taramada 600 dpi dan yukarı çıkamıyorum ??bilen varsa yardım ...

Kardeş MP Navigator - MP220 yı aç orda tarayıcı sürücüsünü aç diye bir buton var senin istediğin ayar yükselmeleri

orda kolay gesin mp 460 senin dediğin gibi 600 dpi den yukarı çıkmıyordu biraz inceledim dediğim yerden 1200 ekadar çıkardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bimer -- 18 Kasım 2007; 11:18:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bimer

quote:

yaw hiç bir yerde mp 460 yok.Buldum ama erzincana antalyaya ait web sitelerinde .Risk almaya değmiyodu.Gittim vatandan mp 220 aldım.Ancak taramada 600 dpi dan yukarı çıkamıyorum ??bilen varsa yardım ...

Kardeş MP Navigator - MP220 yı aç orda tarayıcı sürücüsünü aç diye bir buton var senin istediğin ayar yükselmeleri

orda kolay gesin mp 460 senin dediğin gibi 600 dpi den yukarı çıkmıyordu biraz inceledim dediğim yerden 1200 ekadar çıkardım

KARDEŞ SAĞOLASIN AMA BULAMADIM BEN BU AYARI .BENİM PROGRAMIN ADI MP Navigator EX 1.0.SENİN DEDİĞİN BUDUR İNŞALLAH....DAHA AYRINTILI AÇIKLARSAN SÜPER OLACAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamz52 -- 18 Kasım 2007; 19:29:11 >

• quote:

quote:

quote:

KARDEŞ SAĞOLASIN AMA BULAMADIM BEN BU AYARI .BENİM PROGRAMIN ADI MP Navigator EX 1.0.SENİN DEDİĞİN BUDUR İNŞALLAH....DAHA AYRINTILI AÇIKLARSAN SÜPER OLACAK

Benimki MP Navigatör 3.0 olarak geçiyor yani versiyon model farkından kaynaklanmıyorsa fotograflar/Belgeler/(plaka) altında bellek kartı enalttada tarayıcı sürücüsünü aç başlıgı var ben ordan giriyorum normal taramada 600 dpi geçmiyor ama bu dediğim yerden 1200 e yükseliyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

KARDEŞ SAĞOLASIN AMA

BULAMADIM BEN BU AYARI .BENİM PROGRAMIN ADI MP Navigator EX 1.0.SENİN DEDİĞİN BUDUR İNŞALLAH....DAHA AYRINTILI AÇIKLARSAN SÜPER OLACAK

Benimki MP Navigatör 3.0 olarak geçiyor yani versiyon model farkından kaynaklanmıyorsa fotograflar/Belgeler/(plaka) altında bellek kartı enalttada tarayıcı sürücüsünü aç başlıgı var ben ordan giriyorum normal taramada 600 dpi geçmiyor ama bu dediğim yerden 1200 e yükseliyor

İŞTE BENDE HEPSİ VAR EN ALTTA O SEÇENEK YOK ....NAPCAZ YAAA??? PİŞMAN OLACAM ZAMANINDA MP460 ALMADIĞIMA.ASLINDA BAKTIM O KADAR FARK YOK.BENDE ESKİDEN 1200 DPİ EPSONLA TARADIĞIM BELGEYİ Bİ DE BUNUNLA TARADIM FARK YK.HATTA MP220 DAHA İYİ NERDEYSE....BU İŞİ HALLETMEM LAZIM.ACABA MP NAVİGATOR 3.0 I YÜKLESEM MP220 İLE ÇALIŞRI MI??

• İŞTE BENDE HEPSİ VAR EN ALTTA O SEÇENEK YOK ....NAPCAZ YAAA??? PİŞMAN OLACAM ZAMANINDA MP460 ALMADIĞIMA.ASLINDA BAKTIM O KADAR FARK YOK.BENDE ESKİDEN 1200 DPİ EPSONLA TARADIĞIM BELGEYİ Bİ DE BUNUNLA TARADIM FARK YK.HATTA MP220 DAHA İYİ NERDEYSE....BU İŞİ HALLETMEM LAZIM.ACABA MP NAVİGATOR 3.0 I YÜKLESEM MP220 İLE ÇALIŞRI MI??

kardeş ilk kurulumda masaüstüne ekran el kitabı diye ikon çıkıyor ordan tarayıcı ayarlarına girerek detaylı bilgiler alabilirsin birde aklımda kaldıgı kadarıyla ilk kurulumda normal kullanıcı vede ileri seviyede frofesyonel kullanıcı gibi bir ibare vardı belki ordan bi çözüm bulursun aklımda kaldığı kadarıyla mp 220 nin tarayıcı çözünülürlüğü 1200 dü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bimer -- 18 Kasım 2007; 22:09:08 >
  • Orjinalden alıntı: bimer

İŞTE BENDE HEPSİ VAR EN ALTTA O SEÇENEK YOK ....NAPCAZ YAAA??? PİŞMAN OLACAM ZAMANINDA MP460 ALMADIĞIMA.ASLINDA BAKTIM O KADAR FARK YOK.BENDE ESKİDEN 1200 DPİ EPSONLA TARADIĞIM BELGEYİ Bİ DE BUNUNLA TARADIM FARK YK.HATTA MP220 DAHA İYİ NERDEYSE....BU İŞİ HALLETMEM LAZIM.ACABA MP NAVİGATOR 3.0 I YÜKLESEM MP220 İLE ÇALIŞRI MI??

kardeş ilk kurulumda masaüstüne ekran el kitabı diye ikon çıkıyor ordan tarayıcı ayarlarına girerek detaylı bilgiler alabilirsin birde aklımda kaldıgı kadarıyla ilk kurulumda normal kullanıcı vede ileri seviyede frofesyonel kullanıcı gibi bir ibare vardı belki ordan bi çözüm bulursun aklımda kaldığı kadarıyla mp 220 nin tarayıcı çözünülürlüğü 1200 dü

TAMAM TAMAM SAĞOL BİMER BULDUM SONUNDA DEDİĞİN YERİ.AMA BİRAZ ZOR OLDU. AMA ŞÖYLE BİR KONU VAR 1200 DPİ DE TARANAN BELGENİN BOYUTU 400 MB GİBİ DEVASA BİR BOYUT PCNİN YARISINI DOLDURUYO 10 TANE BELGE.SENDE DE ÖYLE Mİ? YOKSA AYARLARLA MI OYNAMAK LAZIM....??????

• Arkadaşlar evde mp180, Ofiste mp160 tecrübesinden sonra mp160 ın yeni kasalısı diyeyim... mp-210 u yakınıma aldım.

Görünüm harıcinde kartuş farkı var. Temelde aynı kartuşu kullanmasına karşın bu serinin kartuşu daha ufak.

Pg-37 Pg-38 sanırım % 30 daha az baskı veriyor.

Yedek kartuşum olduğundan bu durumu fazla önemsemedim.

Giriş seviyesinde alacak arkadaşlar, mp-160 bulabiliyorsa bunu alsınlar. Görünüm haricinde hiç bir fark yok. kartuşu daha büyük ( pg-40-41 )ve daha ucuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waterman -- 19 Kasım 2007; 11:31:25 >
  • PEKİ BÜYÜK OLAN KARTUŞ MP 210-220 A TAKILIYO MU? CANON UN SİTESİNDEN BAKTIM MP 210-220 NİN KARRUŞLARI EN BAŞTA PG-40 VE CL -41 GELİYO.
  • Orjinalden alıntı: HORSY_TMR

TAMAM TAMAM SAĞOL BİMER BULDUM SONUNDA DEDİĞİN YERİ.AMA BİRAZ ZOR OLDU. AMA ŞÖYLE BİR KONU VAR 1200 DPİ DE TARANAN BELGENİN BOYUTU 400 MB GİBİ DEVASA BİR BOYUT PCNİN YARISINI DOLDURUYO 10 TANE BELGE.SENDE DE ÖYLE Mİ? YOKSA AYARLARLA MI OYNAMAK LAZIM....??????

• quote:

PEKİ BÜYÜK OLAN KARTUŞ MP 210-220 A TAKILIYO MU? CANON UN SİTESİNDEN BAKTIM MP 210-220 NİN KARRUŞLARI EN BAŞTA PG-40 VE CL -41 GELİYO.

mp210-220 ( küçük olan )pg-37 cl-38 kartuş ile gelmekte. pg-40 ve cl-41 de takılabilmektedir.
  • merhabalar,
    Türkiyede son kalan canon mp510 u aldım sizlerin tavsiyesi üzerine ama bi taraftan da biraz huzursuz oldum bi yerde cok rahat doldurulabilecegi yazıyordu,şimdi ise bitmden anca doldurursunuz diyolar yani sonuç itibariyle nasıl harekete edeyım bitip bimtedigini surekli kolluyacakmıyım? tam bitmeden hemen once doldursam oluyor mu?
    en önemli sorum da sudur lutfen iyi bile cevplasın?*
    yazıcı sürekli açık mı durursa eknomik olur? cunku her acılıp kapanmada murekkep doldurdugu ssoylenıyor dogrumudur ? lufen iyi bilen cevaplasın...! teşekkur
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.