Şimdi Ara

<CANON TEAM>CANON YAZICILAR HAKKINDA (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.153
Cevap
5
Favori
257.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: HORSY_TMR
    YOK ABİ INKTEC VE INKMATE DEĞİL. ONLARI BENDE BİLİYORUM. ÜNLÜ MARKALAR. BU SÖYLEDİĞİM MÜREKEKBİN MARKASI VINK....DAHA ÖNCE DUYDUN MU BEN DUYMADIM ??? AYRICA PG-37 VE 40 ARASINDAKİ FARKI YENİ ÖĞRENDİM BENDE....

Vink markasını daha önce hiç duymadım, o nedenle kalitesi konusunda bir şey söylemek zor.
  • Arkadaslar bir hafta icinde tarayicili bir yazici almak istiyorum. Yaptigim arastirmalar sonucunda yine Canon almaya karar verdim. Büyük format yazicilarla ilgilenen bir fotografci olarak daha önce A3 ve A2 yazicilarda Canon'un en kaliteli ürün oldugunu biliyordum. yani foto-kalite konusunda taviz vermem diyorsaniz tercihiniz Canon olmali. Bu adamlarin isi fotograf. Chomalife 100 mürekepler en profesyönel fotograf baskilarinda kullanilan ve dogru kosullarda 100 yil ömür bicilen baskilar almanizi saglayan mürekkeplerdir. Bu kücük Canon'larda da ayni mürekkeplerle karsilasmak beni cok mutlu etti. Amaciniz kaliteli fotograf baskilari almaksa bu aletler emin olun size ucuza kacan fotografcilardan cok daha kaliteli sonuclar sunar.

Benim icin üzerinde lcd ekran olmasi sart deil bu yüzden Pixma MP210 ve MP220 arsinda kararsiz kaldim. Aralarindaki fark anladigim kadariyla MP220 de kart okuyucular olmasi. Ama lcd olmadan da kart okuyucunun pek bi manasi yok degil mi? Tamam kararimi verdim. MP210 iyidir.

• quote:

Orjinalden alıntı: shadow006

quote:

Orjinalden alıntı: HORSY_TMR
    YOK ABİ INKTEC VE INKMATE DEĞİL. ONLARI BENDE BİLİYORUM. ÜNLÜ MARKALAR. BU SÖYLEDİĞİM MÜREKEKBİN MARKASI VINK....DAHA ÖNCE DUYDUN MU BEN DUYMADIM ??? AYRICA PG-37 VE 40 ARASINDAKİ FARKI YENİ ÖĞRENDİM BENDE....

Vink markasını daha önce hiç duymadım, o nedenle kalitesi konusunda bir şey söylemek zor.

ALMAYAYIM O ZAMAN ?
  • MP 460 Buldum . 167 ytl. ye Carrefour da.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ygz26_C4

MP 460 Buldum . 167 ytl. ye Carrefour da.

Emin misin arkadaşım????Hangi carrefour???Bana saçımı başımı yoldurma.Google da 40 sayfa aradım erzincanda falan çıktı.Hiç bir yerde yoktu bende mp 220 aldım...Offf offf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamz52 -- 28 Kasım 2007; 21:08:04 >
  • canon mp520 aldım. kartuşları doluyor ama tavsiye edermisiniz. sitenin birinde 4 ytl muadili kartuş olduğunu gördüm. değermi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: saay
    canon mp520 aldım. kartuşları doluyor ama tavsiye edermisiniz. sitenin birinde 4 ytl muadili kartuş olduğunu gördüm. değermi.

Muadil kartuş denilem şey orjinal kartuş şeklinde olup orjinal mürekkebe yakın kalitede mürekkele dolu olarak piyasaya sürülür. Fiyatı ise orjinal mürekkebin 3/2 si oranındadır. Yani kaliteli muadil kartuş 10-15 lira olmalı.

Kısacası 4 liraya kartuş bile zor doldurturken, bu fiyata kaliteli mudil kartuş bulmak çokta mantıklı gelmiyor. Linki verirsen inceleme şansımız olur.
  • Arkadaşlar bende mp 150 var.kartuşları pg40 ve cl 41 anladığım kadarıyla.
    acaba kadıköy yazıcıoğlunda hangi dükkandan kaliteli dolum kiti bulabilirim ve ne kadara.
    herkes doldurup kullandığını yazıyor ama aldığı yer ve mürekkep kalitesinden bahseden çok az.bu konuda daha açıklayıcı ve tecrübelerinizi paylaşırken; marka-isim-dükkan adı-aldığınız fiyat; gibi hepimize yardımcı olacak kesinlikle konuşursanız benim gibi bilgi almak isteyen arkadaşlarımıza daha yardımcı olursunuz.saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gewa

Arkadaşlar bende mp 150 var.kartuşları pg40 ve cl 41 anladığım kadarıyla.
    acaba kadıköy yazıcıoğlunda hangi dükkandan kaliteli dolum kiti bulabilirim ve ne kadara.
    herkes doldurup kullandığını yazıyor ama aldığı yer ve mürekkep kalitesinden bahseden çok az.bu konuda daha açıklayıcı ve tecrübelerinizi paylaşırken; marka-isim-dükkan adı-aldığınız fiyat; gibi hepimize yardımcı olacak kesinlikle konuşursanız benim gibi bilgi almak isteyen arkadaşlarımıza daha yardımcı olursunuz.saygılar.

BENDE DE AYNI KARTUŞLAR VAR AMA DAHA DOLUM YAPMADIM . BEN İNTERNETTEN ALMAYI DÜŞÜNİYORUM.KADIKÖYDE DE YAZICIOĞLUNA GİRMEDEN ONLİNE DİYE BİR VAR.ONLİNE IN SOLUNDAKİ DÜKKAN SIRF DOLUM VE DOLUM SETİ İŞİNİ YAPIYO.ORDA VAR HERŞEY....ADINI HATIRLAMIYORUM... UMARIM İŞİNE YARAR...

• @shadow006
    www.kartus.com.tr burda benimki clı 8 serisi orda yaklaşık 5 ytl civarı. chipli ve chipsiz olarak satılıyor. incelermisin.
  • bugün yazıcıoğlun'dan bir dolum seti aldım.fiyatı 25 lira.incelemek isteyenler için ekokartus.com
    Daha dolum yapmadım.yapınca sonuçları yazarım arkadaşlar.
  • arkadaşlar sonuç berbat herşey kırmızı çıkıyo.
  • quote:

arkadaşlar sonuç berbat herşey kırmızı çıkıyo.

DEDİĞİM YERDEN Mİ ALDIN ARKADAŞIM? BEN HİÇ DENEMEDİM AMA SEN DOLUMDA Bİ HATA YAPMIŞ OLMAYASIN...
  • yok arkadaşım yazıcıoğlunun karşı pasajındaki teknosarf adlı dükkandan ekokartuş diye hazır dolum kiti aldım.internet adresini üstte verdim.eğer ben bir hata yapmadıysam ki pek ihtimal vermiyorum,tek kelimeyle berbat.
  • quote:

yok arkadaşım yazıcıoğlunun karşı pasajındaki teknosarf adlı dükkandan ekokartuş diye hazır dolum kiti aldım.internet adresini üstte verdim.eğer ben bir hata yapmadıysam ki pek ihtimal vermiyorum,tek kelimeyle berbat.

SÖYLEDİĞİM YER YAZICIOĞLUNUN KARŞISINDA DEĞİLDİ ZATEN YANINDAYDI. AYRICA İNTERNETTEKİ DOLUM SETİ DE BENİM DAHA ÖNCE ORDA BAKTIĞIM SET DEĞİL. DEMEK Kİ SETTE DE BİR KALİTE SORUNU OLABİLİR.BENİM DEDİĞİM SETİN MARKASI VİNK Tİ.DENEMEDİM AMA ADAM BU MÜREKKEPLE GÜNDE 200 KARTUŞ DOLDURUYORUZ KİMSE ŞİKAYET ETMEDİ DİODU.
  • Arkadaşlar CANON MP510 MULTIFUNCTION YAZICI bu yazıcıdan almayı düşünüyorum da aklıma takılan bazı sorular var.Mürekkep doldurmada sorun yaşanıyormu?tarama kalitesi nasıl fotoğraf baskı kalitesi nasıl fotoğraf kağıdına baskı yapabiliyormu?ve son olarak hp mi canon mu?
  • arkadaşlar ben işlemi eksik gerçekleştirmişim.kartuşu doldurduktan sonra fazla mürekkebi çekmediğim için olmuş.son denememde sonuç tatminkardı.bilgilerinize.
  • quote:

arkadaşlar ben işlemi eksik gerçekleştirmişim.kartuşu doldurduktan sonra fazla mürekkebi çekmediğim için olmuş.son denememde sonuç tatminkardı.bilgilerinize.

demiştim....
  • quote:

Orjinalden alıntı: saay
    @shadow006
    www.kartus.com.tr burda benimki clı 8 serisi orda yaklaşık 5 ytl civarı. chipli ve chipsiz olarak satılıyor. incelermisin.

Dediğin kartuşun bu kadar ucuz olmasının nedeni Çipsiz olması. Yani bu kartuşu alırsan kullanmak için eski kartuşun üzerindeki çipi çıkarıp buna takman lazım. Bir kaç kartuş eskittikten sonrada çip kendini otomatik olarak kitleyecektir yeniden orjinal kartuş alman gerekecektir. Haliyle çip sorununa çözüm değil, sadece orjinal kartuş için ekonomik bir alternatif.

Çip ile 3 müadil katuş kullanabilsen 5x3=15 tl
    Orjinal kartuş almaya kalksan 22x3=66 tl
    Müadil kartuşun karlılığı ortada.

Çip değişimi ile ilgili resimler

/>

/>

Yukarıdakilerden farklı bir muadil kartuş sistemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow006 -- 3 Aralık 2007; 17:55:40 >

• CHİPLİ 510 YADA 610 ALMADIĞIMA PİŞMAN OLDUM..
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.