Şimdi Ara

<CANON TEAM>CANON YAZICILAR HAKKINDA (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.153
Cevap
5
Favori
257.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul'da sadece Teknosa Beylikdüzü'nde Mp600 vardı. 389 YTL'di. Mecburen aldım yani güzel bir ürün olduğu için. Normal baskıda da çift taraflı baskı yapabiliyor mu bu? Nasıl yapabilirim mesela yazı bastırırken?
  • arkadaşlar

forumdan okuduğum kadarıyla MP 510 da kartuş dolumu yapılmıyo galiba. orjinal kartuşlarını en ucuza nerden bulabiliirim ve kaç paraya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mobilist

İstanbul'da sadece Teknosa Beylikdüzü'nde Mp600 vardı. 389 YTL'di. Mecburen aldım yani güzel bir ürün olduğu için. Normal baskıda da çift taraflı baskı yapabiliyor mu bu? Nasıl yapabilirim mesela yazı bastırırken?

389 ytl çok fazla, normalde en fazla 290-300 ytl civarı ama teknosa herhalde hiçbir yerde bulunmuyor diye yüksek fiyat koydu. Aslında bekleseydiniz MP610 çıktı, MP600'ün yerini aldı, bi kaç yerde var fiyatı 320-330 ytl civarı.
  • Canon mp 460 almak istiyorum ankarada büyük magazalarda stoklarda yok yani yok satıyor ankarada uygun fiyata stoklarda bildiğiniz yerler varmı bilen arkadaşlar varsa bilgi verirse makbule geçecek
  • bende mp510 arıyorum.bi çok siteye baktım hepsinde tükenmiş.
  • Arkadaşım canon mp 510 teknosada 205 ytl ye stoklarda görünüyo bak istersen mp 460 bulamazsam ki çogu magaza iki hafta içinde stoklara girecek diyo olmazsa mp 510 alacam
  • quote:

Orjinalden alıntı: bimer

Arkadaşım canon mp 510 teknosada 205 ytl ye stoklarda görünüyo bak istersen mp 460 bulamazsam ki çogu magaza iki hafta içinde stoklara girecek diyo olmazsa mp 510 alacam

aslında webdenal dan almıştım bu ürünü siparişten bir gün sonra beni aradılar ve ürünün kalmadığını söylediler.ben sipariş verdiğimde ürün var gözüküyordu.164 ytl ye sipariş vermiştim.teknosa biraz pahalı gibi geldi bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaT1F -- 23 Ekim 2007; 10:41:05 >
  • aslında webdenal dan almıştım bu ürünü siparişten bir gün sonra beni aradılar ve ürünün kalmadığını söylediler.ben sipariş verdiğimde ürün var gözüküyordu.164 ytl ye sipariş vermiştim.teknosa biraz pahalı gibi geldi bana

Çokda hesaplıymış bu fiyata göre teknosa baya bi pahalı demekki araştırıcı olmak danışmak baya faydalı oluyo hayırlısı beklemeye ve araştırmaya devam uygun fiyata bulursan burdada paylaş
  • CANON MP830 Çok Fonksiyonlu Mürekkepli Yazıcı Tarayıcı Fotokopi Fax 858,65 YTL degermıı ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogundmr

CANON MP830 Çok Fonksiyonlu Mürekkepli Yazıcı Tarayıcı Fotokopi Fax 858,65 YTL degermıı ???

Bence mp830 fiyatı çok yüksek. Kartuşu doldurulur bir model istiyorsan mp460 alabilirsin biraz daha iyi bir şey istiyorsan mp830un performansına yakın olan mp600 veya mp610 alabilirsin.
  • ok hocam arastırıyrm
  • mp600 - mp610 bakıyrm ınt cozunulruk falan aynı ama en ıyı bunlar dımı pıyasada ozellık bakımından mp610 dusunuyorum nasıl olur ?
  • Hocam ben mp600 aldım gayet memnunum tek eksisi kartuşlarını dolduracak müadil mürekkep veya dolum seti Türkiyede yok. Mecburen orjinal kartuş alıcaksın. Oda her kartuş 20 lira 5 kartuş var. Ben a4 kağıda 11 yüksek çözünürlüklü dvd kapağı bastım kartuşlar yarılandı.

Baktım kartuşlarla başedemiyeceğim dvd kapağı için kuzenin hp 3550 aldım kartuşlara mürekkep basıp onunla çıktı alıyorum. Kısacası görüntüsü, malzeme kalitesi, çıktı-tarama-dvd üzerine baskı-fotokopi kalitesi çok iyi. Tek eksisi yukarıdada dediğim gibi mürekkebi yok, çok yoğun çıktı almıyacaksan sorun yok başka modele bakma derim.
  • mp610'da da aynı sorun var dımı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogundmr

mp610'da da aynı sorun var dımı

Evet...
  • hemen hemen kac sayfa basarım tahmınen ? renklı tam sıyafa sıyah beyaz tam sayfa
  • öncedende başka topiclerdede bahsettiğim gibi cd ve dvd üzerine baskı yazıcı kartuş maliyetini artıtyor.Printeable cd ve dvd lerde kullanılan kağıt mürekkebi iyi emediği için fazla müreKKep harcamaya neden oluyor tam set kartuşlar mak. alabiliceğiniz baskı adedi 40-50 arasındadır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow006

Hocam ben mp600 aldım gayet memnunum tek eksisi kartuşlarını dolduracak müadil mürekkep veya dolum seti Türkiyede yok. Mecburen orjinal kartuş alıcaksın. Oda her kartuş 20 lira 5 kartuş var. Ben a4 kağıda 11 yüksek çözünürlüklü dvd kapağı bastım kartuşlar yarılandı.

Baktım kartuşlarla başedemiyeceğim dvd kapağı için kuzenin hp 3550 aldım kartuşlara mürekkep basıp onunla çıktı alıyorum. Kısacası görüntüsü, malzeme kalitesi, çıktı-tarama-dvd üzerine baskı-fotokopi kalitesi çok iyi. Tek eksisi yukarıdada dediğim gibi mürekkebi yok, çok yoğun çıktı almıyacaksan sorun yok başka modele bakma derim.

*Arkadaşlar bende MP 610 yazıcı almak istiyorum. Bir adet DVD kapağına baskı yaptınız ve kartuşlar yarımı oldu yani ???
    *Ben genellikle fotoğraf çıktısı için yazıcı alacağım ve sormak istediğim...

MP 610 için

10*15 boyutlarında ortalama kaç fotoğraf çıktısı alabilirim
    A-4 boyutlarında ortalama kaç fotoğraf çıktısı alabirim.

MP-460
    MP-510
    MP-610

*her 3 makinada aynı kartuşlarımı kullanıyor.
    *fotoğraf kalitesi olarak üçüde aynımı
    *Sanırım modellerini yazdığım cihazların kartuşlarına dolum yapılamıyor doğru mu ?

• mp 510 ve 460 modellerinin stoku yok kasım ayında sanırım yeni modelleride gelicek...

mp-610 modelinde 10x15 ebatında yaklaşık 200 adet baskı alabilirsin...
  • işyerinde ağ üzerinden kullanmak üzere tarayıcı ve fotokopi özelliği olan canon 4120 (network bağlantılı) laser yazıcı alacağız. network bağlantısı olduğu için herhangi bir bilgisayara bağlı olmadan çıktı alabileceğiz. fakat benim merak ettiğim konu şu: herhangi bir bilgisayara bağlı olmamasına rağmen belge tarayıp kaydedebilir miyiz?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.